icon

Prírodné prostriedky na slabosť tela zo stresu

18. mar 2025

Prosim poradte nieco co nie je na predpis a pomaha na slabost tela zo stresu a nervov. Uz druhy den ma zavraty, nevladze chodit, uplne oslabena lava ruka aj noha, inak bolesti nie su len celkova malatnost a slabost. Velmi by som chcela pomoct ale neviem ako 😔

martinka13
18. mar 2025

Bude vhodné zájsť k lekárovi.

huxy
18. mar 2025

To neznie len ako slabosť zo stresu. Smer lekár

autor
18. mar 2025

@huxy a co teda to moze byt?

huxy
18. mar 2025

Ale ja nie som lekár, preto ho odporúčam navštíviť. Len si myslím, že to môze byť niečo vážnejšie

autor
18. mar 2025

@huxy vsak ano ale kym sa clovek dostane niekam tak to aj trva nejaky cas.

huxy
18. mar 2025

K obvodnému trvá sa dostať nejaký čas? 🤔🤔🤔

autor
18. mar 2025

@huxy obvodny posle na neuro kde sa nejaky cas caka

huxy
18. mar 2025

Takze radšej sa pýtať na MK na možné diagnózy, ktoré môžu byť úplne vedľa 🤦‍♀️
Obvodný zhodnotí závažnosť, takže podľa toho sa postupuje ďalej.

simsalabim
18. mar 2025

Alebo sa moze stat, ze ho hned posle do nemocnice. Alebo k neurologovi ako akutny pripad. V kazdom pripade, necakaj.

luccija
18. mar 2025

Napadla ta cievna mozgová príhoda?lebo môj otec mal to, čo píšeš.Neviem načo čakáte?

deti95060810
18. mar 2025

k lekárovi, popr. večer na pohotovosť... pacient má aký vek? lebo ak moc mladý tak asi to príhoda nebude...
skús dať niečo na ukľudnenie - napr. Neurol ak máš... ak pomôže tak potom je to psychika. smer psychiater.

januska12323
18. mar 2025

Toto určite nie je zo stresu. Skôr príhoda alebo celkové vyčerpanie organizmu.

juliacenc
18. mar 2025

Magnerot

veselo_neveselo
18. mar 2025

Ty kokos zena, ak mas zrazu slabost jednej strany tela, tak ihned k lekarovi. Ved mozes mat mrtvicu.

sylvester1
18. mar 2025

Coto je stres🤔🤷‍♂️

slovakboy
18. mar 2025

Môže byt slabosť zo stresu u mňa bola z úzkostí, ale týkalo sa to oboch ramien tie mi padali a dýchania, nedokázal som sa z hlboka nadýchnuť. A bolo to ako ty povieš zo stresu. No aj ja som najprv bol na vyšetreniach. Rýchlo prídeš na to že sú to nervy tak že si dáš Neurol či na to zaberie, ale ked je to silne ani ten nemusí zabrať tak že ťa slabosť prejde. Preto najdôležitejšie je okamžite k lekárovi a nečakať hoci by nakoniec zistil že je to zo stresu. Keď sa necháš ukľudniť nami tu, tak môžeš potom ľutovať.