Príznaky leukémie
Dobrý deň.
Viac než 2 týždne pocitujem extrémnu únava, bolest ,rúk,nôh, hrudníka. Nevládzem nič robiť. Na anemiu som bola viackrát liečena ,ale až takéto bolesti som nikdy nemala. Môžu to byť priznaky leukemii?
Mozu to byt priznaky cohokolvek. Preco ti napadla prave leukemia? Riesila si to s lekarom?
@anonym_2890fd Áno v piatok som bola u lekára, výsledky krvi budu až v stredu. Leukemia ma napadla leno aj teta aj styko žiaľ to mali.
@anonym_2890fd Áno v piatok som bola u lekára, výsledky krvi budu až v stredu. Leukemia ma napadla leno aj teta aj styko žiaľ to mali.
@anonym_autor
Aj doktor Google
@anonym_autor
Aj doktor Google
@anonym_8a0420 ??
@anonym_8a0420 ??
@anonym_autor
Nerob diagnozu cez Googla, pockaj do utorku kazdy ma ine priznaky u mna to bola teplota z nicoho nic co prisla odisla zobudit sa v noci kompletne spotena.
@anonym_8a0420 ??
@anonym_autor že si zbytočne vymýšľaš a googlis príznaky. Na 99% to leukémia určite nie je. Počkaj na výsledky krvi a rúra dalescdo svojou odbornou. A nečítaj sprostosti na internete, alebo chatgpt.
kludne tvoje telo moze ojovat len s nejakou infekciou, dokonca aj ked imunitny system zvlada tento boj,a le moze byt ytazeny a preto sa mozes citit nanic. navyse jesenne a zimne obdobie prinasa so sebo cas podporujuci depresiu - stale sychravo, tma. mnohi ludia su meteosenzitivni - su citlivy na zmena pocasia toto je asi najhorsie obdobie. ma to svoje aj telesne,a j psyhcicke prejavy. tiez nedostatok vit D sa v tomto obdobi moze prejavovat. tiez nevhodny zivotny styl toto podporuje.
a to su skor fyziologicke tazkosti, nie patologicke.netreba hned rozmyslat nad chorobami a uz vobec nie nad takto tazkymi, akoby nic ine neexistovalo.
ja mavam obdobia, ez sa ledva vleciem, nevladzem, boli am vsetko. cim viac starnem, tym to mam castejsie, dokonca pozrujem, ez toto maju teraz cim dalej tym mlasi ludia.
Ja som mala takú silnú anemiu, že má boleli nohy, rozumej tak, že som počas cesty musela sadnúť na lavičku a oddýchnuť si, krivala som, podlamovali sa mi kolená. Triaška rúk. Šla som k dr. Presvedčená že mám sklerózu multiplex alebo parkinsona. Mala som anemiu.
Nebude to najskor covid a prejavmi tej anemie dokopy?

Mozu to byt priznaky cohokolvek. Preco ti napadla prave leukemia? Riesila si to s lekarom?