Príznaky rakoviny mozgu
Ahojte prosím komentujete len ty čo máte skúsenosť .. zaujímajú ma príznaky začiatočné mali ste bolest hlavy ? Poprípade ako dlho trvala celý deň alebo iba sem tam videnie ťažoba? Ďakujem
Nezhubný nádor - bola bolesť hlavy a tŕpnutie časti tváre . Operácia úspešná ☺️
Nezhubný nádor - bola bolesť hlavy a tŕpnutie časti tváre . Operácia úspešná ☺️
@aurelia2000 ďakujem za odpoved bolest bola celý deň , či sem tam cez deň a dlhodobo ? zaberali tabletky od bolesti ?
Môjho snúbenca otec...žiaľ už nie je medzi nami 😥. Zrazu prestal vidieť do boku, nevedel to vysvetliť,no normálne nevidel z boku. Bol na očnom, tam ho dr vyšetrila a nič nenašla. Podľa známosti sa vybavovalo iné vyšetrenie, následne CT a tam našli nádor. Tri mesiace na to zomrel
@aurelia2000 ďakujem za odpoved bolest bola celý deň , či sem tam cez deň a dlhodobo ? zaberali tabletky od bolesti ?
@lili246 práveže bolesť bola len slabá a občas, to tŕpnutie bolo čudné a obťažujúce. No tie príznaky určite závisia od toho, kde ten nádor je a na čo tlačí. Nedával si tabletky od bolesti. Na operáciu čakal dva mesiace, lebo už na MRI hlavy bolo vidieť uloženie nádoru a hneď si boli istí, že bude nezhubný, čo však potvrdila histologia až keď ho vybrali
@lili246 Ešte mám skúsenosť s jednou študentkou, tam išlo o zhubný nádor, 5-6 rokov operácie, liečba, trápenie, až nakoniec úspech 👋 už pár rokov je ok
Tam boli bolesti hlavy veľké, ale ja som ju spoznala až v procese liečby.
@lili246 nemyslím ze bolest hlavy je hlavny príznak skôr ten problém s rovnováhou, odpadavanie, bolesť nôh, poruchy zraku
@lili246 ja poznam 3 pripady, vsetci traja su uz na druhom svete. 2 sa trapili niekolko rokov, v jednom pripade bol prvy priznak strata reči, v druhom epileptticky zachvat, ten treti pripad - kamoska mala 27 rokov, zomrela za 3 mesiace, asi mesiac pred smrtou mi pisala; ze jej cosi je a hrozne ju boli hlava, uz ale bola po nejakom zakroku a cakala na vysledok, prisiel az po jej smrti. Ona mala aj sklerozu multiplex, tak tie jej bolesti a problemy dlho pripisovali tej SM.
Bolest hlavy mozes mat ale zo 100 pricin.
Moj muz s tym pracoval, este pred rokmi a vraj je to podla typu nadoru a lokality. Potom mas kopec veci ako nezhubne cysty a kadeco, co moze robit podobne problemy
bolest hlavy nie je prvotny priznak problemy s rovnovahou, problemy s chodzou a pod
nezhubny nador
hlavne by som riesila preco ta pri bolesti hlavy co moze byt kludne migrena, nedostatocne potie a milion dovod hned napadne nador

@lili246 poznam 2 pripady, jeden - nahle sa objavilo agresivne spravanie, druhy - strata rovnovahy, porucha reci. Bolesti hlavy ani jeden.