icon

Problém po laparoskopii apendixu

simisi
18. máj 2015

Ahojte,pred dvoma tyzdnami mi operovali akutny slepak a odvtedy mam neustale traviacie tazkosti,zacalo to hnackami,ktore nastastie presli a teraz ma stale kdesi picha,raz pod pravym rebrovym oblukom,potom lavym,neustale ma nafukuje,trpim plynnatostou,stale sa mi prelievaju a skraju creva...cele travenie mam rozhadzane,neviem ci je to normalne alebo je kdesi chyba..nemate skusenost?

sintra
18. máj 2015

@simisi dva tyzdne po laparo sa este mozu vyskytnut taketo problemy. Ja som po laparo zlcnika mala problemy este cca mesiac.

simisi
autor
19. máj 2015

@sintra dakujem za odpoved

janinah
19. máj 2015

drž dietu ako treba

simisi
autor
19. máj 2015

@janinah dietu som drzala hned,po styroch dnoch co som vobec nejedla som zacala len s kasovitou stravou a postupne tuhsia....hnacky uz nastastie ustupili ale citim,ze travenie nie je v poriadku 😒

janinah
19. máj 2015

@simisi si pogoogluj šetriacu dietu a drž ju ďalej,to sa upraví stravou,na fazuľu a klobásu si ešte počkáš 😉

simisi
autor
19. máj 2015

@janinah tak napr.kapustu ci strukoviny ja jest nemozem vobec,to mi ku stastiu nechyba 😎
ale jednu vyhodu to cele malo,kila dolu do plaviek 😉

janinah
19. máj 2015

@simisi tak to máš aj s bonusom ,že budeš kočka do plaviek,ja mám opačný problém,tu sa váľam po gauči so sadrou na nohe a ešte 2 mes. budem,sa bojím,že sa vykrmim na XXXL 😉

simisi
autor
19. máj 2015

@janinah noooo,len tych kil potrebujem dolu este vela 😀
juuuuj,tak sadru nezavidim,ze este dva mesiace ...skore uzdravenie