Problém ráno vstať

12. sep 2023

Kazde rano sa mi strasne tazko stava, chodim spat okolo polnoci a budik mam cca o 7.30-8.00, ale len ho vypnem a spim dalej pretoze som KO, akoby som ani nespal..potom spim dalej do 10-11..ked idem spat zaspim v pohode, avsak v noci sa budim tak 2-3 krat na minutu a spim dalej..cize mam prerusovany spanok..Mam aj uzkosti a PP..som nezamestnany momentalne a nic ma nebavi..Neviem si predstavit vstat rano na 6.00 to by som bol akoby ma vlak presiel..Neviete prosim poradit ohladom toho?dakujem.

autor
13. sep 2023

@liv1 ja len zato ze mam helicobaktera a ci nahodou preto nemam aj uzkosti a pp..alebo mozne intolerancie neviem.Ale ked si tak uvedomim ja mam aj problem niekam dalej ist strach ze sa mi nieco stane, cize je to psychika ano.Ach som v zacarovanom kruhu neviem sa z neho dostat ☹

liv1
13. sep 2023

Dostanes sa. Krok po kroku. Na helicobakter si kup mastichu. Uzivaj denne probiotika a zacni jest cim viac zelenina/ovocie, cim menej cukru. Ano suvisi to, ale je to ruka v ruke jedno s druhym. Ty uz potrebujes pracovat na sebe komplexne

autor
13. sep 2023

@liv1 teraz som cital clanok na nete, ako mlady chalan ako ja bol zavisly od Xanaxu uz za mesiac a z abstakov mal zachvaty a horsie ako po heroine..Ja sa bojim si to dat vobec do ust..neviem co mam robit fakt uz..

liv1
13. sep 2023

Ach jaj co sa ich prejedol? Ved daj si polku, milion ludi to uziva/uzivalo. A kludne si mozes dat len vtedy ked pride atak alebo velka zataz. A kludne polka. Ak by si to jedol vkuse, tak max 2 tyzdne. Clen mojej rodiny uzival rok stvrtku. Bez zavislosti, bez problemov. Ale to uz musi schvalit doktor samozrejme

lucia851
13. sep 2023

To máš brat len pokým nezaberú antidepresíva potom to postupne vysadis to ti lekár nepovedal?

autor
13. sep 2023

@liv1 a polka nebude malo?ja mam 0.25 mg ten najslabsi, ten chalan vraj zjedol krabicku uz za tyzden..ja by som si to daval na zaciatku uzivania AD a v pripade ataku

autor
13. sep 2023

@lucia851 tam som bol v januari uz si nepamatam, ale idem k dr zas porozpravat sa o tom ako mam brat tie AD

liv1
13. sep 2023

Aha tak celu kludne

zuzkaurbanova
21. mar 2025

Ako to celé dopadlo?

ladyenn
26. máj 2025

Ahoj vsetko co píšeš svoje prejavy a problémy mám úplne to isté, aj v žalúdku ten bacil a počas dňa z nicoho nič prichádzajuce stavy na odpadnutie pri väčšej fyzickej výkonnosti.... Tak isto som cez deň stále unavená najme po jedle...a pravidelne mám problémy so vstávaním resp. zaspávim do práce :(

ladyenn
26. máj 2025

@ladyenn MÔŽE TO BYŤ PSYCHIKA??