Problém s potením, cítim sa strašne
Ahojte baby, tak uz ako pisem v nadpise mam problemy s potenim, nikdy pred tym som to nemala, potim sa hlavne ked som v strese a najviac mi vadi to ze ten pot priserne zapacha, som z toho nestastna, pred vcerom mi kolegynaa v praci povedala ze smrdim, ostatny v praci si poza moj chrbat sepkaju o mne. Nikto sa somnou uz skoro ani nebavy. A nie jeto len moj pocit proste clovek citi ked sa mu poza krbat smeju a hovoria na neho nieco. Od vtedy ako mi to povedala tak sa snazim kazdemu vyhybat. Musim dodat ze sa sprchujem kazdy den a niekedy aj tesne pred pracou. Preriem pravidelne veci mam ciste, uz neviem, stale nad tym premyslam. Citala som ze to moze byt sposobene aj štit. žľazou nakolko mi v poslednom case priserne ale naozaj hrozne zkrehli vlasi a zacaly vypadavat. ☹ Prosim
hlupe narazky si nechajte pre seba nepotrebujem sa citit este horsie pre vase vysoke ego. Pre tie ktore mi poradite velmi pekne dakujem.
@nestastnavpraci podla mna neni ani tak problem v tom, ze sa vela potis, ale ze ten pot smrdi. To nieco musi signalizovat. moj prvy muz bol vždycky vyvonany a doslova posadnuty hygienou..on bol taky perfekcionista, na hranici zdravého rozumu, nemohlo sa mu stat, ze by chodil spoteny.....a zrazu prišlo obdobie, že začal smrdiet ako zhnité rozkladajúce sa marhule (ale fakt a doslova)....z ničoho nič to začalo... smrdelo oblečenie, on, vlasy, topanky, dokonca aj vankúš, na ktorom spaval a to bez ohladu na to, ako často sa pral..za jednu noc ho vedel cely prepotit a napachnut. Cely den sme museli vetrat. V tom čase sa niekde nakazil boreliozou od komára a dostával na to tazké lieky. Či to kvoli tej chorobe, alebo atb, neviem...ale ked ich doužíval, uplne to prestalo - ako prišlo, tak odišlo...
možno aj ty maš v tele nejaký zápal, o ktorom ani nevieš...skús ist na komplexnejšiu prehliadku...smradlavy pot vyplavuje niečo, čo by v tele nemalo byť. Obyčajny pot pri vylučovaní nesmrdí (začne až potom, ked na človeku dlhšie "stojí").
@qidko otazka je ci ten botox aj ozaj funguje
@qidko ja som uz aj rozmyslala ci to podstupit ale potenie ma az tak netrapi tak asi to nebudem silit.. Ale ak koceny bduete vediet o niekom kto si daval botox dajte vediet
@nestastnavpraci mne na potenie skvele zaberal salviovy caj - dat vyluhovat na par minut a co najteplejsi vypit, 2-3x denne. Skus, je to prirodne, za to nic nedas. A hlavne je to komplexne, nie ako Driclor /aj ten som pouzivala/, ze to potenie niekde prestane a na inom mieste je o to viac. Drzim palce 🙂

@nestastnavpraci Petr Hoffmann sa volá keď dáš do googlu vyhodí stránku patentní medicína, tam si nájdi potom ze šuplíku TČM testy a v testoch, test dobrý jazyk