Pomoc.. z čoho to mam som na dne :((
@biba_18 neviem z čoho to mam v pondelok idem k trichologovi.. nosím ich v cope keď mám cop není to vidno ale je to katastrofa veľmi sa bojím z čoho to mam . Nikdy som problém s vlasmi nemala.
@veronka12123 vyzerá to ako polámané z gumičky… tak či tak, budeš to potrebovať ostrihať … a potom keď budeš dávať gumičky, kúp si invisibobble a používaj iba tie…
Netrhas si ich sama? A neuvedomujes si to? Viem ze je taka porucha https://diva.aktuality.sk/clanok/61845/pristihl...
@valikasikulova určite nie ja som mala svetle vlasy a bola som u kadernicky aby mi dala tmavú a takto to dopadlo po 3 mesiacoch tak neviem ci to je z toho alebo nie každopádne si ich asi dám ostrihať a nápojit aby som mala dlhšie. Len sa bojím ze sa mi budu lámať ďalej a budem plešata
ti ich pravdepodobne kadernicka odpalila a sa ti dolamali ... kupit poriadnu regenaraciu a zabal a nenadpajat kych si ich nedas dokopy ... samozrejme ostrihat na rovnaku dlzku a kadernicke u kt si bola sa vyhnut ...
@ukgirls aký zábal a akú regeneráciu viete poradiť..??
@veronka12123 to ti presne poradia v pondelok po vysetreni ..kedze tam ti skontrloluju aj pokozku a nie vzdy sa vyplati placat na hlavu kadeco ..co vyhovuje jednemu nemusi druhemu ...
@veronka12123 kadernicka ti spalila vlasy a oni sa postupne odlamuju, pouzila silny peroxid, lamat sa mozu tak rok
Kaderníčka ti to dobrbala.
podla mna sa ti odlomili spalene vlasy, mne tak kadernicka odpiekla asi 20-30 cm, bola som psychicky na dne, nechala mi peroxid na hlave skoro hodinu a isla na cigaretu a kavu vedla do baru, prisla som domov precesala sa a vlasy mi ostali v ruke, vyzerala som ako ozobane kura, musela som sa dat ostrihat, daj si to ostrihat, zarovnat, ja mam len same zle skusenosti s kadernickami, odkedy k nim nechodim mam dlhe vlasy
Ja len , že by som nenadpajala. A chran si teraz vlasy pred chémiou čo najviac. Držím prsty
@zobaka veru nebudem už ani ja keď sa mi toto da dokopy žiadne farbenie nič budem vďačná za krásne vlasy len musí sa niečo stať aby sa človek ponaucil
@veronka12123 ak nemusíš nefarbi . Ja som si nikdy v zivote vlasy nefarbila. Toľko problémov mi odpadá.
@veronka12123 presne, lebo vlasy mas dobre, len zial peroxidom ti ich dobabrala, ja sa farbim doma setrnymi farbami a vsetko je ok
@zobaka no ona mala vraj tiež nejaké farby setrne bez amoniaku tak neviem .
@veronka12123 vlasy boli OK a zrazu jedno ráno takéto? Či to postupne?
@rozculena postupne
@rozculena postupne
Ach, moja zlatá, až mi srdce stislo, v priebehu 4 mesiacov sa toto stalo postupne aj s mojimi vlasmi, takže si viem predstaviť, ako sa cítiš. Okrem takéhoto lámania sa mi vlasy vypadávali aj od korienkov, krvné testy ukázali problém so štítnou žľazou. Po bližšom vyšetrení sa z toho nakoniec vykľula autoimunitná porucha. Z vlastnej skúsenosti ti odporúčam krvné testy. Ak je to spôsobené zdravotným problémom, čím skôr na to prídeš, tým skôr budeš môcť zakročiť. Veľmi držím palce!!!
@denk ja som bola na preventívnej v apríli a všetko bolo OK.
akože máš tak polámané vlastné vlasy? už len ostrihať - a môže to byť z gumičky alebo keď si robíš drdol vždy na rovnaký spôsob…