Problém so ženským orgazmom

panidia
30. dec 2013

Ahojte dievčatá.Na modrý koník chodievam už pomerne dlho,ale zaregistrovala som sa až nedávno.Mám taký chúlostivý "problém" a kedže som nevedela kde ho mám zaradit, tak som ho dala do kategorie moje zdravie.Som vydatá 12 rokov a asi pred troma mesiacmi som mala prvý krát orgazmus,dovtedy som nevedela čo to vlastne je,normálne sme mali s mojím mužom sex /ako mnohokrát predtým/ a zrazu to prišlo,nič špeciálne sme pre to nerobili,nič som ani nečakala /ako vždy/ a zrazu to bolo.Nejdem tu opisovat pocity aké som pri tom mala , ale bolo to niečo úžasné.Paradox je, že po tom som ho mala ešte jeden krát a odvtedy nič.Ako by som len mala od života skúsit aké to je a potom znova nabehnut na starý dobrý ale bezorgazmový sex.Keby som ho nebola zažila tak vlastne po nom ani netužil,ale kedže už viem o čom to je,chcem to zažit znova a ono to už nejde.Manžel o všetko vie,vie že ho milujem aj bez orgazmu,ale prečo prichádzat o túto slast ked nemusím?A ešte musím podoknut že párkrát boli také slabé náznaky že by to už mohlo príst a ako je to na začiatku tak vtedy to aj skončí.Neviem čo s tým,a preto len ma zaujíma či máte niektorá takéto "problémy" a ako na ne.Ja viem že tu nie je sexuologická poradna,ale možno nejaké tajné tipy,triky ako nabehnút na niečo začaté a dokončit to.Dakujem.PS.Píšem tu prvú tému a hned takúto chúlostivú,ospravedlnujem sa.

janinah
30. dec 2013

to máš pravdu,tu nie je sex.poradňa,to ti akože máme každá zaradom písať ako dôjdeme k orgazmu? 😉 sorry,ale niektoré témy už ozaj presahujú hranicu......

sissy27
30. dec 2013

@panidia kto má tvoje telo poznať lepšie ako ty sama? my?? koľko ľudí toľko chutí, tu neexistuje jednoznačný návod "takto to rob, to bude na 100%" ... ty musíš vedieť, čo sa ti páči a podľa toho sa s mužom zariadiť...

panidia
autor
30. dec 2013

@janinah Ahoj,jasné,možno podla teba som presiahla hranicu,ale od toho tu je niekto iný,ak by to bolo skutočne také zlé už by to bolo dávno vymazané.Dakujem za pochopenie.

panidia
autor
30. dec 2013

@sissy27 Jasne,dakujem 🙂

janinah
30. dec 2013

@panidia no,pozri sa,kľudne by si mohla byť aj nejaký úchyl,ktorý čaká,že sa naivné ženy rozpíšu o nejakých sex.praktikách,preto sa mi téma zdá už za hranicou.....toto je ozaj o skúšaní medzi tebou a tvojim manželom príp. o návšteve sexuologa,a že téma nie je vymazaná? nečakám,že o polnoci tu sedí 5 adminov....

zita19
30. dec 2013

@panidia Skus o tom hodit rec s partnerom. Mozno to chce len trosku viac jeho pozrnosti z jeho strany. Mal by vediet co citis a mal by sa viac snazit. Inac ti pomoct neviem.
A nemyslim si, ze si prekrocila harnice MK. Boli, su aj budu tu temy aj stupidne, aj kontroverzne. No a co. Je to otvorene forum o zenach pre zeny.

panidia
autor
30. dec 2013

@janinah V poriadku,uvidíme zajtra či to tu ešte bude 🙂 .PS.neboj nie som úchyl,ale máš pravdu v tom že niekto by sa tu na tom mohol "ukájat".

hviezda89
30. dec 2013

@panidia aspoň budeš vedieť, kto ťa nahlásil 🙂

panidia
autor
30. dec 2013

@zita19 Ahoj,chcela som sa o tejto téme s niekým pobavit,ale nie s rodinou.S mužom sa o tom bavíme normálne,z jeho strany mám pozornosti až až,tam nebude pes zakopaný,len kde hladat tú chybičku.

evickapooh
31. dec 2013

@panidia vobec nie si uchyl,a klobuk dole ze vies o tom tak otvorene pisat ....len su ludia a je ich dost ktore nevedia otvorene rozpravat s o sexe.je to pre nich tabu..takze na vec...ja si myslim zepodobne prolemy ma vela zien,..mala by som na teb 1 otazku,zvykla si masturbovat ako tinejdzerka?_tak skus to tak robit aj pri styku s partnerom....ze on robi co je mu dobre a ty robis sebe-napr. rukou co je tebe dobre....to je len typ...vies je klitoralny a vaginalny orgazmus...su zeny ktore neprezili vaginalny ,ak ano tak len parkrat v zivote...a nic na tom nie je....a nebudu cakat roky na vaginalny intenzivnejsi orgazmus...ale pomozu sebe aspon ku klitoralnemu orgazmu...ze si robia sebe rukou pri sexe ako keby masturbovali...no to mi napadlo ako by som ti mohla pomoct....a este nieco,nezabudni ze orgazmus sa odohrava v mozgu...musis byt na to naladena..na sex bez zabran( ,v klude ...a bez vyrusujucich faktorov)s milovanou osobou...a nemozes cely cas pri styku o tom rozmyslat ze kedy uz pride ten pocit...mzes to pomoct vyvolat.vela stastia!!!post scriptum-spravedlnujem sa clenkam MK ktore tu este predomnou reagovali na otazku- ze som odpovedala na jej ota\zku a skusila som jej aj pomoct...

ada12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zutera
31. dec 2013

@janinah v čem je zase problém? Zakladatelka nebyla vulgární, byla citlivá a několikrát se omouvala za troufalost. Vy doma nespite se svým mužem? Já teda ano a jako rada.Rada bych Vám připomněla že je 21století. Děkuji
@panidia já jsem měla podobný problém.Napřed jsme si musela bud já nebo muž pomoc rukou a když už měl být orgasmus, muž do mě vniknul a já prožila krásný zážitek. Super je i pomoc si i vibratorem.Ale základ už podle mě už máš-citlivého, milujiciho manžela s kterým si můžeš o všem promluvit-to je to nejvíc 🙂

panidia
autor
31. dec 2013

@evickapooh Ahoj,presne si to vystihla,čakám na ten pocit že kedy to už príde a ono nič.S naladenostou nie je problém,to je v pohode a nemá nás ani kto vyrušovat,ale ako keby stále niečo tomu bránilo.Inak niečo na tvojich radách bude,vyskúšam.Dakujem.

panidia
autor
31. dec 2013

@ada12345 Asi máš pravdu,dakujem.

panidia
autor
31. dec 2013

@zutera Dakujem aj tebe zutera,vyskúšame.Inak tu vyzerá ,že ked tak otvorene o tom píšem dokážem aj otvorene niečo zrealizovat,opak je pravdou,som dost konzervatívna ale kedže tu mám pocit anonymity dovolila som si napísat svoj "problém".

katy1979
31. dec 2013

@panidia neboj sa nic taketo problemy ma aj mnoho zien na konikovi len o tom nepisu. Takto pomozes aj im. Musis zacat od seba. Ci vies zazit orgazmus ak si to robis sama. Ak ano tak ho prezit vies a ty vies ci je to vzdy ci obcas. Ak ani vtedy nie tak tak to uz je vacsi problem. Ak spoznas seba a svoje telo budes vediet co zmenit pri spolocnych chvilach s manzelom. Len popravde nie s kazdym chlapom to ide aj keby si sa rozkrajala.

panidia
autor
31. dec 2013

@katy1979 Ahoj katy,ale ked som to už dvakrát s mojím mužom mala tak by to malo íst,nie?Na začiatku ako keby to malo príst a v tom momente sa to aj zastaví,nechápem.Ale asi by som mala na sebe viac popracovat,ako mi tu radia viaceré.Dakujem aj tebe.

horana
31. dec 2013

Tiez nevidim nic uchylneho na tejto otazke, aj kedy to prave aj to bol nejaky zamaskovany chlap teoreticky - co povedzme si rovno moze byt aj pri hociakych inych problemoch napr. partnerskeho spektra ako zenu aj psychicky trapi muz a tam sa hned vsetci zhrcia pomahat, a aj to kludne moze byt bavenie sa niekoho kto sa nudi.... tak ale nevidim nic hranice presahujuce pisat aj keby o tom ako kto prijde k orgazmu, ved to nie je ziadne tabu a ani nic neciste, uchylne. Je to praveze jedna z najkrajsich a najprirodzenejsich veci.
Ked mozme pisat o chorobach ako sa komu ci jej dietatu vyhodili vyrazky aj s fotkami, ako chlapcom nejde pretiahnut uzdicka a pod. o nezostupenych semennikoch ci diecenskych a zenskych vytokoch, bulkach v prsniku, to si niekedy teprv hovorim ked pri pocitaci nahodou prave niekedy jem, tak ironicky ze "dobru chut" ale ani to nemyslim zle ved samozrejme nikto nie je povinny na toto mysliet, skratka problemy ako problemy, a tieto su este uplne ze zdrave. Teda nie ze by to nebol problem, ale asi som divna ze nevidim tu pomyselnu hranicu co to ma presahovat. Ved ide len o to byt stastna, no nie?!

Mna v prvej chvili napadlo to co tu uz vlastne odznelo, skusat sa trenovat v citlivosti navodzovanim klitorialneho orgamzmu, vela zien to este skor nez drazdenim sama seba rukou, zakusi vo vani, so sprchou. Teda namieri si taky stredny akuratny prud sprchy do patrickych miest zdola na klitoris, skusa rozne uhly, rozmu vzdialenost prudu sprchy a pomaly sa uvolni a si vsima, precituje pocity. Takto sa to casto dari aj zenam, ktorym to inak nejde. Ziska sa tym akoby dalsi komunikacny kanal na tejto urovni k svojmu telu. Potom je len krocik k tomu tuto znalost svojho tela a znalost "nebiehania" procesu preniest aj do partnerskeho sexu.
Potom sa da napr. trochu trenovat s venusinymi gulickami, nie kazdej to sadne, ale napr. v DMke dostat take jednoduche akoze na trening panvoveho dna po porode, so zdravotnickeho nezavadneho materialu a tie sa tiez daju vlozit a skusat si pomocou nich ovladat svaly panvoveho dna, akoby sme s nimi cvicili, zatinat a uvolnovat svaly. Tym sa tiez vytrenuje oblast ktora je v nasom kulturnom okruhu tak trochu tabuizovana, a ktoru ma vela zien len tak "navolno" aj pri samotnom sexe, cim prichadzaju o mnoho pozitku, nakolko mat to mierne vytrenovane a tym padom uvedomene zvysuje dalej citlivost. Aj muz urcite oceni ked ho pomocou tejto znalosti zena moze este zovierat a uvolnovat zovretie, co ani mnoho muzov nevie ze sa da a zena si tym zaroven moze aj ona sama aktivne riadit mnoho pocitov a prezivania.

katy1979
31. dec 2013

@panidia ak mam ja taky problem ze sa to rozbieha a zastavi tak je to vacsinou naozaj v mojej hlave. Skus porozmyslat ako to bolo ked to prislo. Poloha tlak hocijaku blbost a treba tak isto skusit znova. Mam pocit ze sa branis hrat sa so svojim telom. Mozno je cas vystupit zo skrupiny s nazvom konzerva.

bosoriak
31. dec 2013

@panidia
Vseobecne rady:
- dlhsia predohra
- skuste pouzit pomocky
- hraj sa sama so sebou, nech vies, co ti "zaberie"
- niekedy je to aj otazka hormonov, co sa ovplyvnit neda. Obcas pri uzivani HAK zeny zrazu maju alebo zrazu prestanu mat orgazmus.
Vela stastia 🙂

anima9
31. dec 2013

@panidia Niekedy to môže byť aj zdravotný problém a bez vyšetrenia, či liečby s tým nepohnete. Aj napriek všetkej snahe. Prečítaj si tieto články:
http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/niekt...
http://www.1sex.sk/zaujimavosti-o-sexe.114/zdra...

sliznik
31. dec 2013

Takúto tému môže kludne napísať nejaký úchylák, alebo násť ročný puberťák, v rámci sexuálnej výchovy
Verim však, že sa nájde aj dobrá duša, ktorá ti dá podrobný návod v štýle :
Tuto ti to musí takto, potom zas hentak, este ráz onak... ááááá je toooo!
Prepáčte, ale su isté hranice intimity, ktoré, keď uz nezostanú za dverami spálne, kúpeľne, kuchyne, pivnice....
tak by sme ich nemali riešiť takto na nejakom fóre. Kúpte si bravo, alebo Tabu.

katasa
31. dec 2013

"starý, dobrý, bezorgazmový sex" blbosť! 12 rokov vydatá, to teda predpokladam, že sexujes minimálne tých 12 rokov. a že ti nechýbal orgazmus?? tomu sa proste ťažko verí.... presne viem, na čo @janinah narážala v úvode.... tiež mám pocit, že sa niekto baví.....

andrejka1978
31. dec 2013

@panidia ahoj. u mna funguje vag.orgazmus len v jednej jedinej polohe. v inej polohe orgazmus nedosiahnem,nech robime co len sa da. proste na to musis prist,na spravny uhol kedy sa drazdi znutra bod G.a tiez pomoc rukou na klitorise ked sa to uz blizi je velmi osozna.rob si to najprv sama,aby si zistila najlepsie kde a kedy. potom nechaj na manzela.

luba28
31. dec 2013

@panidia skuste si pustit nejaky film a skusit potom,....flasa vinka,..... 🙂

nativanativa
31. dec 2013

@panidia chápem ťa, je to všetko o psychike,skús na to nemyslieť, moc sa na to sústredíš. Možno by si mala skúsiť najprv sama spoznať svoje telo a sama dosiahnuť orgazmus - možno to vyznie príliš vulgárne a nechutne pre niektoré, ale skús si sama urobiť dobre 😉

panidia
autor
31. dec 2013

Ahojte dakujem všetkým,aj tým neveriacim tomášom 🙂 .Naozaj neviem ako dokázat že nie som žiadny úchyl,ani si nerobím z nikoho žarty a nebavím sa na úkor niekoho.Myslela som všetko úprimne s cielom ako príst na to možno kde je pes zakopaný,lebo sama si neviem rady,aj ked chápem že to nie je životne doležitá téma.Inak niektoré veci vyskúšam a dakujem ešte raz,ste zlaté 🙂 .

saska247
31. dec 2013

@panidia co je na tom pohorsujuce, ked sa tu rozoberaju vaginalne slizy, teplomery,ktora ma aky krcok makky a skrateny a ci ma na hradzy 6 ci dva stehy a klystir ani nevravim... podla mna uplne normalna otazka..
suhlasim s nazorom,ze najprv skus sama,co ti dobre robi a tak budes vediet navigovat manzela kde ma ako a co robit...a nesustred sa prilis na to,je to o psychike,staci najmensi rozruch a je to prec,musis byt uplne uvolnena 😉

bosoriak
31. dec 2013

@sliznik ty si tu asi moc necital temy o ovulacii, hliene, porode, vytokoch, cviceni s balonikom na roztahovanie hradze co? To su lahodky, nie trapny orgazmus 😀

fomarik
31. dec 2013

@panidia skus o svojom problémiku napísať sem 😉 . Stan sa členkou skupiny a tu ti poradia.
https://www.modrykonik.sk/group/2052/