Problém s dosiahnutím orgazmu

24. jan 2022

Ahojte, píšem anonymne pretože to je chulostiva téma a viem,že preto možno nedostanem veľa odpovedí ale skúsim to.
S manželom mame 6 rokov od svadby. Bol to môj prvý sexuálny partner,vlastne aj celkovo prvý partner. Nikdy som nedosiahla ten vnútorny vaginálny orgazmus ale nevadí, manžel sa vždy snažil mi to urobiť inak.
Na začiatku to bolo tak,že som sa išla zblázniť, muž sa ma párkrát dotkol a bolo. Ale v poslednom čase je to horšie a horšie. Trvá mi to veľmi dlho a aj tak to vacsinou nepríde, ani po 15 minútach nič. Celý deň sa teším,manžel sa mi veľmi páči a mam ho naozaj rada,nemáme medzi sebou problémy ale proste aj tak to nepríde. Musím si počas sexu niečo predstavovať ale nechcem si predstavovať iného muža tak si predstavujem nás dvoch že sme náhodní
Okoloidúci co sa zrazu pomiluju,alebo že on je učiteľ alebo môj nadriadený alebo dačo také a vtedy to aspoň doteraz šlo,ale už ani to nezaberá. Poprve mi dochádza fantázia a po druhé sa mi to ani moc nepáči veľmi rada by som si užívala realitu s nim ale neviem ci sa už neviem uvoľniť alebo co.
Nemáte prosím nejaké nápady co s tým?
Ďakujem

marci987
24. jan 2022

,

radulienka95
24. jan 2022

15 minútový sex sa ti zda dlhý aby si sa spravila? 🤭 Veď sex si treba vychutnať ja sa snažím spraviť čo najneskôr aj partner.. nie je to o to lepšie ak sa nakoniec spravíš po trištvrte hodine dajme tomu? Možno keď sa prestanes sústrediť aby to bolo v časovom limite takto pôjde

somtunovaa
24. jan 2022

Mne najviac pomáha dlhá predohra alebo si počas sexu pomáham sama. Možnosti je veľa, záleží či je problém v hlave alebo v technike. A s myšlienkami si starosti nerob, je úplne normálne že ti pracuje fantázia a predstavuješ si rôzne situácie a ked ti to robí dobre tak nerieš, a rovnako je normálne že nie si z muža hotová po jednom dotyku.

matana2
24. jan 2022

Ja len k tomu predstavovaniu. Kludne si predstavuj cokolvek ti pomoze. Malo kdo si predstavuje svojho muza. Dlha predohra by ti tiez pomohla. Povedz svojmu nech ta oralne uspokoji aspon tych 15-20 minut. To urcite pomoze. Dalej z poloh odporucam 42 ze on sedi a ty na nom k sebe otoceny a jazdis na nom kym sa neapravis.

pininka1
25. jan 2022

Je to nomalne, niekedy aj celodenne starosti sa nedaju len tak odburat, casto je problem precistit si hlavu. Mozno skuste nejake ine veci, nieco si pozrite a tak. Ale poviem ti,ze si stastna zena ked sa ti manzel venuje 15 minut.

natassha1
25. jan 2022

tak hlavne asi netreba cakat, ze za 15 minut ho dosiahnes, to sa kam prosim ta ponahlas? treba si to vychutnat, treba skusat a hlavne sa uvolnit, pokial mas byt v strese len z toho ze si ho nedosiahla do teraz tak ho pri tom strese ani nedosiahnes.

danica2711
25. jan 2022

máš to v sebe zle nastavené, sex nie je časovo limitovaná, úporná aktivita, zacielená na dosiahnutie orgazmu. Sex je radosť, vychutnávanie lásky a intimity, radosť z každého dotyku, uvoľnenie a vzájomné intímne odovzdanie - čím dlhšie trvá, tým lepšie, a keď náhodou aj neskončí orgazmom, no bože, bolo to pekné aj tak, orgazmus bude v druhom kole alebo zajtra alebo proste nabudúce... A kľudne si pri tom predstavuj, čo chceš, niektorí ľudia to proste tak majú (a je ich fakt hodne), hlavne si to nevyčítaj, lebo sa zablokuješ už úplne. Uvoľni sa a vychutnávaj...

telusikk
25. jan 2022

Spravte si pekný romantický večer, navoďte si atmosféru a hádam to pôjde a nech sa ti chlap venuje dlhšie ako 15 minúť.

autor
25. jan 2022

@matana2 ja som taka staromodna a asi naivná ale keď si predstavím, ze môj muž by sa miloval so mnou a predstavoval si pri tom napr. kolegyňu tak mi to príde ponižujúce. Preto toto absolútne nechcem robiť, hoci aj taka predstava by ma lákala ale nie. So zvyškom komentára súhlasím, vyskúšam ďakujem🙂

autor
25. jan 2022

Ďakujem vám všetkým za odpovede. Mate pravdu aj v tom,že ten časový tlak tam nerobí dobre. My často pustíme deťom rozprávku (4 roky,1 rok) a ideme na to lebo mame obaja chuť ale potom nestíhame lebo mala príde po 10 minútach nás hľadať. A po večeroch je manžel často v práci zas,tak je to také hlúpe no.