Problematická pleť a mastné vlasy
Ahojte.Ani neviem kde zacat lebo mam tolko problemov a neviem ktory skor riesit.Najprv zacnem asi s vlasmi.Uz asi posledny rok alebo aj dva sa mi hrozne zmenili.Zacali sa priserne mastit.Predtym som si ich umyvala kazdy treti den.A teraz?Ked si ich rano umyjem,uz vecer su mastne.Nevydrzia mi ani jeden den.Co mi uz pride nenormalne.Vlastne uz po umyti nanich citim,akokeby som si ich ani neumyla.Este ktomu ich mam strasne riedke a strasne mi padaju.Skusala som uz vela samponom aj tabletky.Momentalne som vo faze,ze skusam obycajny dixi zihlavovy.Ale nula bodov.Este si dava dixi ampulky na padanie.No to este ako tak mi pomohlo.Ale to mastenie je katastrofalne.
No a z toho si myslim ze mi vznikol dalsi problem ktory chcem riesit.Vyrazky na tvari,za uchom,na krku.Ale nie to typicke akne,ale skor take drobne a strasne vela ako krupica.Teda to len ja si myslim,ze to mam z toho.
Plus dalsia vec je,ze mam extremne mastnu plet a zaroven aj suchu.Takze asi tieto tri veci ma trapia a teda uz riadne.Bola by som rada,keby mi niekto poradil.Najlepsie by bolo zistit pricinu,ale ako?Lebo takto aj s vlasmi uz vyse roka len experimentujem a nic mi nepomaha,Ta pricina musi byt niekde inde ale ako ju najst?
@lia09 no ja tiez to akne uz ani nemam ale presne tak ako ty pises, take drobne pupaciky tak dole smerom ku krku. a tie vlasy ma tiez najviac stvu, ja ich mam na druhy den po umyti tiez strasne mastne, ale snazim sa ich neumyvat, urobim si cop a nie je to az tak vidno ale rozpustene ich vobec nemozem mat. a skusala som na ne uz vselico. a najviac ma ale trapi to padanie ale uz to neriesim lebo som to riesila cely minuly rok a nic z toho
keď sa deje niečo s vlasmi alebo s pokožkou, je to prejav preťaženia trávenia - najmä žalúdok, tenké, hrubé črevo a pečeň. Je potrebné posilniť funkciu týchto orgánov a urobiť súčasne aj detoxikáciu...úpravu stravy atď. Ja z vlastnej skúsenosti doporučujem čisto prírodné produkty firmy OKG. Krásne upravia trávenie trávenie, čo sa časom prejaví aj na povrchu tela.
Rada vysvetlím a pomôžem..na ZDRAVIEaPRIRODA@centrum.sk alebo http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda
@aelinka nepride mi najlepsie pchat do seba tolko chemie...ano, cisto prirodne...aby z niecoho vznikla tabletka,je treba do toho napchat chemiu, takze az take prirodne nie je nic...a k tej zdravej strave, napr. ja sa snazim stravovat tak,aby som mala dostatok ovocia aj zeleniny, jest aj varene jedla a ziadne polotovary a fast-foody, ale niekedy sa to jednoducho neda,hlavne ak ma clovek v praci stanoveny cas na jedno rychle jedlo, takze vam neostava nic ine,len sa rychlo rano najest, v praci rychlo a potom uz doma poobede/vecer sa clovek casto prejeda,aby si to vynahradil...taktiez sa neda kazdemu pravidelne 5x denne stravovat, co je skoda 😒 a aj napriek tomu,ze mam neskutocne problemy s pletou, tiez mi vysli vsetky testy u doktorky v poriadku, takze mi odorucila iba skusat kremiky a masticky a neviem co vsetko ....nemyslim si, ze nejaka tabletka to zachrani
neviem, prečo hneď taký tvrdý tón,..ja som vôbec netvrdila, že ide o tabletky. Všetko sú to naozaj čisto prírodné produkty v tekutej forme, bez chemickej stabilizácie, farbív, konzervantov...vyrobené podľa starej čínskej receptúry a ich cieľom je pôsobiť na telo ako na celok, určte by som ti to nedoporučovala, keby som to neužívala sama a dávam to aj mojim deťom. A aj to, keď tvrdíš, že sa stravuješ správne a napriek tomu máš problémy svedčí o tom, že vo vnútri nie je všetko v poriadku. Ja mám bohatú skúsenosť s problematickou pleťou a padaním vlasov, trápila som sa cca 20 rokov a teraz je to neporovnateľné.
Ahoj, ja by som asi radsej zasla za doktorom. aj ked ja som bola asi uz u vsetkych a tiez mi extra nepomohli....vlasy si musim umyvat kazdy druhy den (druhy den uz samozrejme v cope) a plet klasika mastne celo :(.....ale na tvar pouzivam uz vyse pol roka kozmetiku Nuance, nie je zo vyslovene na aknoznu plet, ale mne to pomohlo a sa mi zda taka lepsia plet. A na vlasy pouzivam Naturu Sibericu.
Skus prirodnu kozmetiku aj na vlasy a aj na telo.. A k doktorke alebo ku gynekologicke nech ti odoberie krv a nech ti spravia výsledky na to.. Plus ci nie si alergická na niečo

@dai
@luslus tak ja to akne uz skoro nemam.Teda ja som ani nemala akne ako take,ale take drobnucke pupaciky ako krupica.Ono to vidno az tak nebolo,obcas sa niektore zapalily.Islo mi to az za usi a dole na krk.Ale hlavne som ti citila ked som si kremovala tvar.Neviem preco,ale teraz to akosi ustupuje.Nic specialne nato nepouzivam.Jedine co som si kupila je chlorela na detox ako radi @kiki68.ale este som s tym len na zaciatku,tak neviem ci by mi to tak rychlo zaucinkovalo 😕 .Ale mozno to bude len tym,ze neni teplo a slnko.Neviem uvidim.
Mna ovela viac trapia tie vlasy,lebo uz pomali ani jeden den mi nevydrzia 😠