icon

Problémy s pamäťou a myšlienkami

martinee
5. máj 2025

Mám problém si spomenúť aj tvorít si nové myšlienky myslím že je to problém hipokamusu ako keby ho mám umiestnený nigde inde ako pri spankovom Laloku gde ho má každý a preto nedokáže si spomenúť sotva na nič. Vie niekto mi pomôcť ?? nechcem ísť stým ku doktorovy
Ak vie niekto nejako poradiť budem veľmi rád 😐

Strana
z2
domkakvet
5. máj 2025

@martinee tak pises, ze mas pretazenu hlavu, moze to byt aj tym, tak ju nechaj oddychnut, ci ta to prejde.

aurelia2000
5. máj 2025

@martinee Keď hociktorému lekárovi povieš, že sa ti premiestnil hipokampus, určite ťa hneď pošle na CT alebo MR mozgu, lebo takáto zvláštnosť lekárov zaujíma, toto budú chcieť vidieť. Len neviem, ako ti ho premiestnia na správnu pozíciu 😓

stellarstar
5. máj 2025
@aurelia2000

@martinee Keď hociktorému lekárovi povieš, že sa ti premiestnil hipokampus, určite ťa hneď pošle na CT alebo MR mozgu, lebo takáto zvláštnosť lekárov zaujíma, toto budú chcieť vidieť. Len neviem, ako ti ho premiestnia na správnu pozíciu 😓

@aurelia2000 zatrepú potrepú hlavou 😁

aurelia2000
5. máj 2025
@stellarstar

@aurelia2000 zatrepú potrepú hlavou 😁

@stellarstar 👍😅

martinee
autor
5. máj 2025
@aurelia2000

@aurelia2000 ako to sa nedá ?

andrea2667
6. máj 2025

@martinee Celkom bez irónie - určite to povedz psychiatrovi. Mozog máš tam kde má byť, len v prepojeniach nastal skrat. Existujú na to účinné lieky.

Strana
z2