icon

Problémy s pamäťou a myšlienkami

martinee
5. máj 2025

Mám problém si spomenúť aj tvorít si nové myšlienky myslím že je to problém hipokamusu ako keby ho mám umiestnený nigde inde ako pri spankovom Laloku gde ho má každý a preto nedokáže si spomenúť sotva na nič. Vie niekto mi pomôcť ?? nechcem ísť stým ku doktorovy
Ak vie niekto nejako poradiť budem veľmi rád 😐

Strana
z2
jaskolka
5. máj 2025

@martinee čo ako? To si ako došiel k takému záveru? Že nemáš "hipokamus"tam kde má byť?🙈

januska12323
5. máj 2025

Prestať čítať kraviny na nete.

guudy
5. máj 2025

Co si uz dnes ludia nepovymyslaju…🙄

kavasmliekom
5. máj 2025

Podľa mňa ti pricvakol nerv, ktory pomáha pri učení. Určite to máš od základnej školy. 🫣

martinee
autor
5. máj 2025
@kavasmliekom

Podľa mňa ti pricvakol nerv, ktory pomáha pri učení. Určite to máš od základnej školy. 🫣

@jaskolka tak on je zodpovedný za spomienky a mislienky

andrejka1974
5. máj 2025

@martinee vyhľadaj lekára možno začínajúci demencia

martinee
autor
5. máj 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom nie mám to takto týždeň myslíte to inoricky stým nervom ? Lebo áno preťaženu hlavu mam

martinee
autor
5. máj 2025
@jaskolka

@martinee čo ako? To si ako došiel k takému záveru? Že nemáš "hipokamus"tam kde má byť?🙈

@jaskolka lebo keď cítim mislenky tak sa tvoria strede ako keby hlavy a teraz ich cítim Niegde inde ako majú byť nevyznám sa vtom viem len že hipokamus je zodpovedný za mieslienky

ukgirls
5. máj 2025

mozno ho nemas niGde .. skus sa vratit do skoly a mozno ti to da vela do zivota a prestanes aj mysliet na debiliny .. internet nieje pre kazdeho ;)

martinee
autor
5. máj 2025
@andrejka1974

@martinee vyhľadaj lekára možno začínajúci demencia

@andrejka1974 nemyslím že je to demencia ale ďakujem

kavasmliekom
5. máj 2025
@martinee

@jaskolka lebo keď cítim mislenky tak sa tvoria strede ako keby hlavy a teraz ich cítim Niegde inde ako majú byť nevyznám sa vtom viem len že hipokamus je zodpovedný za mieslienky

@martinee hej. Ironicky.

jaskolka
5. máj 2025
@martinee

@martinee ja viem,na čo slúži hipokampus ,no ale ako si došiel k záveru,že ho máš "niekde inde"ako by mal byť? 🙈
Myšlienky ,keď sa tvoria,sa predsa nedajú cítiť nikde konkrétne, sú to jednoducho myšlienky, ktoré sa vytvoria.

jesenzima
5. máj 2025

Dnes je mk plný perál 😂

stellarstar
5. máj 2025

Baby help 🙈 ja som sa teraz síce napila mangového spritzu ale toto čo čítam tu je real??

jaskolka
5. máj 2025

Čiže ty chces povedať,že doteraz si nemal problémy,aké teraz týždeň máš,lebo sa ti premiestnil niekde kus mozgu? To vážne toto?

martinee
autor
5. máj 2025
@jaskolka

Čiže ty chces povedať,že doteraz si nemal problémy,aké teraz týždeň máš,lebo sa ti premiestnil niekde kus mozgu? To vážne toto?

@jaskolka dasa to tak povedať týždeň to mám

stellarstar
5. máj 2025

@martinee prosím ťa ty si odkiaľ spadol?

andrejka1974
5. máj 2025
@martinee

@martinee ale môže to byt za návštevu u lekára toto normálne nie je čo si myslíš

stellarstar
5. máj 2025
@martinee

@kavasmliekom nie mám to takto týždeň myslíte to inoricky stým nervom ? Lebo áno preťaženu hlavu mam

@martinee a vedel si že stým hipokampom su úplne mimo? Myslím tak že hypokamp má úplne inú funkciu ako píšeš ty? A vôbec bud rád že fakt nemáš také problémy s mozgom lebo to naozaj nie je sranda, viem o čom píšem

martinee
autor
5. máj 2025
@stellarstar

@martinee a vedel si že stým hipokampom su úplne mimo? Myslím tak že hypokamp má úplne inú funkciu ako píšeš ty? A vôbec bud rád že fakt nemáš také problémy s mozgom lebo to naozaj nie je sranda, viem o čom píšem

@stellarstar a načo slúži hipokapm keď si taká múdra

abbey1
5. máj 2025
@martinee

@stellarstar a načo slúži hipokapm keď si taká múdra

@martinee A doposiaľ bolo všetko v poriadku?

jaskolka
5. máj 2025
@martinee

@jaskolka dasa to tak povedať týždeň to mám

@martinee čiže tebe behá mozog hore dolu v lebke 🙈🙈...no jednoznačne to je na návštevu lekára,ale asi inak,ako si myslíš

martinee
autor
5. máj 2025
@abbey1

@martinee A doposiaľ bolo všetko v poriadku?

@abbey1 áno len týždeň to mám

simsalabim
5. máj 2025

@martinee myslienky sa ti urcite tvoria a teda neskutocne kreativne, ked si za tyzden vymyslel, ze sa ti v mozgu prestahoval hypokampus…

stellarstar
Autor odpoveď zmazal
heminepa
Autor odpoveď zmazal
martinee
autor
5. máj 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa nemislym to presne tak ako som to napísal ale tak pocitovo sa cítim

stellarstar
5. máj 2025
@martinee

@heminepa nemislym to presne tak ako som to napísal ale tak pocitovo sa cítim

@martinee na mrt či ct si uz bol?

martinee
autor
5. máj 2025
@stellarstar

@martinee na mrt či ct si uz bol?

@stellarstar nie ale chcel by som ako to prebieha lebo viem že CT nerobia len tak

stellarstar
5. máj 2025
@martinee

@stellarstar nie ale chcel by som ako to prebieha lebo viem že CT nerobia len tak

@martinee samozrejme že nie, mne pri výpadku pamäte ihneď poslal neuro na mrt. Tak musis aj ty ist ku neuro. Ale u teba nebude žiadny problém

Strana
z2