Problémy s pamäťou a myšlienkami
Mám problém si spomenúť aj tvorít si nové myšlienky myslím že je to problém hipokamusu ako keby ho mám umiestnený nigde inde ako pri spankovom Laloku gde ho má každý a preto nedokáže si spomenúť sotva na nič. Vie niekto mi pomôcť ?? nechcem ísť stým ku doktorovy
Ak vie niekto nejako poradiť budem veľmi rád 😐
Prestať čítať kraviny na nete.
Co si uz dnes ludia nepovymyslaju…🙄
Podľa mňa ti pricvakol nerv, ktory pomáha pri učení. Určite to máš od základnej školy. 🫣
@martinee vyhľadaj lekára možno začínajúci demencia
Podľa mňa ti pricvakol nerv, ktory pomáha pri učení. Určite to máš od základnej školy. 🫣
@kavasmliekom nie mám to takto týždeň myslíte to inoricky stým nervom ? Lebo áno preťaženu hlavu mam
mozno ho nemas niGde .. skus sa vratit do skoly a mozno ti to da vela do zivota a prestanes aj mysliet na debiliny .. internet nieje pre kazdeho ;)
@martinee vyhľadaj lekára možno začínajúci demencia
@andrejka1974 nemyslím že je to demencia ale ďakujem
@martinee ja viem,na čo slúži hipokampus ,no ale ako si došiel k záveru,že ho máš "niekde inde"ako by mal byť? 🙈
Myšlienky ,keď sa tvoria,sa predsa nedajú cítiť nikde konkrétne, sú to jednoducho myšlienky, ktoré sa vytvoria.
Dnes je mk plný perál 😂
Baby help 🙈 ja som sa teraz síce napila mangového spritzu ale toto čo čítam tu je real??
Čiže ty chces povedať,že doteraz si nemal problémy,aké teraz týždeň máš,lebo sa ti premiestnil niekde kus mozgu? To vážne toto?
@martinee prosím ťa ty si odkiaľ spadol?
@martinee ale môže to byt za návštevu u lekára toto normálne nie je čo si myslíš
@kavasmliekom nie mám to takto týždeň myslíte to inoricky stým nervom ? Lebo áno preťaženu hlavu mam
@martinee a vedel si že stým hipokampom su úplne mimo? Myslím tak že hypokamp má úplne inú funkciu ako píšeš ty? A vôbec bud rád že fakt nemáš také problémy s mozgom lebo to naozaj nie je sranda, viem o čom píšem
@martinee a vedel si že stým hipokampom su úplne mimo? Myslím tak že hypokamp má úplne inú funkciu ako píšeš ty? A vôbec bud rád že fakt nemáš také problémy s mozgom lebo to naozaj nie je sranda, viem o čom píšem
@stellarstar a načo slúži hipokapm keď si taká múdra
@stellarstar a načo slúži hipokapm keď si taká múdra
@martinee A doposiaľ bolo všetko v poriadku?
@martinee myslienky sa ti urcite tvoria a teda neskutocne kreativne, ked si za tyzden vymyslel, ze sa ti v mozgu prestahoval hypokampus…
@martinee na mrt či ct si uz bol?
@stellarstar nie ale chcel by som ako to prebieha lebo viem že CT nerobia len tak
@stellarstar nie ale chcel by som ako to prebieha lebo viem že CT nerobia len tak
@martinee samozrejme že nie, mne pri výpadku pamäte ihneď poslal neuro na mrt. Tak musis aj ty ist ku neuro. Ale u teba nebude žiadny problém

@martinee čo ako? To si ako došiel k takému záveru? Že nemáš "hipokamus"tam kde má byť?🙈