Problémy s používaním tampónov 7 rokov po pôrode

karina123
17. mar 2015

ahojte kočky, trošku dosť intímna téma, ale bojím sa ísť s tým k lekárke, bojím sa že by mi povedala niečo zlé, tak by ma najskor zaujímali vaše názory..
mám po pôrode 7 rokov, a nemala som žiadne problémy..počas menzesu som používala vždy tampony, posledné dva mesiace mi, ale vždy tampon pretiekol čo sa mi nikdy nestalo..mam taky pocit, ako keby mi tam tampon cely nechcel vojsť, ako keby som tam mala menej miesta, ako keby som mala dnu niečo "nové", nezvyčajné, ako keby mi tam niečo "narastlo"..pohlavný styk nemám už dlhšiu dobu..vdaka

mima4
17. mar 2015

@karina123
jedina rada: okamzite ist k lekarke

karina123
autor
17. mar 2015

zabudla som ešte dodať, občas ma aj pichá niekde v boku a mavam bolesti pri menštruacii čo som nemavala...

irusa
17. mar 2015

jednoznačne k lekárke !!!! hneď !!!!!!! načo je dobre čakať...možno o nič nejde len sa trápiš...prípadne to môže niečo byť a ty tu strácaš vzácny čas !!!! okamžite utekaj

simsalabim
17. mar 2015

@karina123 urcite by som isla k lekarke. Chodis na pravidelne gynekologicke prehliadky? Ak ano, je nepravdepodobne, ze by sa cytologiou nezaznamneli nejake zmeny. U teba to podla mna nemusi byt hned nejaky nador, ale proste iba krcok maternice poklesnuty nizsie. No nespoliehala by som sa na to. Treba to vysetrit. Inak nechapem, preco sa bojis, ze by ti povedala "nieco zle" a radsej cakas....myslis, ze to odide? A ak nie, myslis, ze sa to jednoduchsie bude riesit o rok? Budes ten rok este vobec mat?

cat
17. mar 2015

Najhoršie čo môžeš spraviť je to, čo aj robíš: bojíš sa ísť k lekárke. Ja keby sa som bála ísť k dr. -tak už tu dnes nie som. Aj preto ti môžem poradiť len to, že zdvihni sa a choď na vyšetrenie.

dionyzka
17. mar 2015

@karina123 ... neboj sa ist k lekarovi, kludne aj dvom, trom - ked ide o zdravie. Nemusi to znamenat ziadne vazne ochorenie a zbytocne Ta to trapi. Naopak, ak by to bolo vazne, budes si vycitat, ze si zbytocne stracala cas.
Moja mama sa tiez bala ist k lekarovi - neprijemne, neintimne... keby prisla skor, nemuseli vsetky zenske veci von. Operacia a tie roky trapenia neboli uz neprijemne, neintimne? Kvoli 5 minutovemu "neprijemnemu" vysetreniu, roky trapania. Nestoji to za to. Len bez!

sissy27
17. mar 2015

@karina123 či sa ti to páči alebo nie, tu sa svoju diagnózu nedozvieš... ani len "čobytomohlobyť" ... takže ak treba sa objednaj, ak nie tak sa obleč a nakráčaj k lekárovi...

krissy1
17. mar 2015

@karina123 ako pises,mas 7 rokov po pororde.Tak premoz svoj strach a sup k lekarovi.Ak nie kvoli sebe,tak hlavne kvoli dietatu.
Uvidis,mozno to bude totalna banalita

bianca
17. mar 2015

@karina123 obuj sa a utekaj na gyndu.Moze ist aj o vyklenutie maternice.

radopp
17. mar 2015

@karina123 Nerád to hovorím, ale jednoduchšie ako sa ťa vypytovať na milión vecí bude aby si zašla k doktorovi. Len nech zistí čo to je, žiaden zákrok si zatiaľ nedaj robiť. Napíšeš to sem, a nájdeme riešenie.

ushuaia
17. mar 2015

@karina123 tu mozeme len spekulovat, moze to byt x pricin a nemusi to byt vobec nic vazne...,chod pekne na vysetrenie, aj ked mas strach a bolo by to ozaj vazne, vzdy je sanca...ako cakat a o tu sancu prist...uz kvoli dietatu ale aj sebe samej...vela stasia...

miriam11
17. mar 2015

@karina123 nenapisem nic ine ako zienky predo mnou, je potrebne navštíviť lekara. Preco myslis len na to najhorsie? Vela zien zacne mavat problemy s menzesom, mozno v tvojom pripade nastala hormonalna zmena. Kazdy rok je potrebne ist na prevenciu ku gynekologovi, takze si to ihned naplanuj. Pri nadore by si mala aj ine ďalšie zdravotne problemy. Takze sup sup k lekárovi,aby Ta vysetril a bola si v pohode.