icon

Problémy s trávením po cisárskom reze

17. apr 2025

Ahojte je to skôr otázka pre ženy ktoré mali cisársky lebo tento problém mávam odkedy som ho mala ,mala som ho pred 5.rokmi po troch mesiacoch som ostala tehotná porodila som prirodzene ale to nieje podstate ale ide o to že už päť rokov mám problém z veľkou potrebou napríklad prehanadlo ( tabletka) používam 1-2 za mesiac to znamená že veľkú potrebu mávam len 1-2 za mesiac po tabletke lenže neuzivam ich stále niekedy si nedám za mesiac. Ani jednu tabletku a to len preto aby si telo nezviklo na tie tabletky ale ja potom nemám veľkú potrebu 3.tyzdne 1.mesiac+týždeň a tak som jedina ktorá má tento problém po cisárskom lebo začalo to po cisárskom a ak máte taký istý problém tak poprosím ako ste to riešili

anavixy
17. apr 2025

Akoze cely mesiac nemas stolicu?? A to si aj riesila uz s niekym, myslim s lekarom? To ta ani nenuti na stolicu ci sa len nedokazes vyprazdnit?

kristinka92
17. apr 2025

5 rokov si to neriešila s obvodnou?

beata_k
17. apr 2025

Skor psychicky problem. Ale teda....raz za mesiac a to 5 rokov, ano?

dzulli1980
17. apr 2025

Určite nie je v poriadku mať stolicu 2x do mesiaca, 1x do už je "science fiction" ... mala som cisársky, no nepustili ma z nemocnice skôr, kým som sa nevyprázdnila - nemám žiadny problém, každý deň chodím, niekedy každý druhý ... toto, čo Ty máš, mi zdravé nepríde.

volterra
18. apr 2025

A nevymýšľaš si tak trochu? 😉Stolica 1x za mesiac?

ronie338
18. apr 2025

Ja mávam ze nejdem 3-4 dní, max týždeň ale toto mame v rodine viacerí, doktorka ze keď nie je inak problém je to fajn, zväčša však chodím každý deň max každý druhý a práve po cisárskom sa mi ešte zlepšilo. A v nemocnici mi dali aj capik glycerinovy ze aby som ľahšie šla a šla som skôr ako mi ho priniesli ale ze pre istotu. Toto keď tak chodíš ako píšeš nie je áno zdrave ani normálne

autor
18. apr 2025

@beata_k no je to tak

autor
18. apr 2025

@volterra podľa toho čo píšeš tak potom som na Tom ozaj tak zle ? Keď si niekto myslí že je to nereálne a ze si vymišlam😭

autor
18. apr 2025

@anavixy nenúti má ísť nemala som žiadny problém až po cisárskom ja som myslela že to nie je až také vážne ale keď vidím čo píšete tak je to asi dosť vážne je možné že mi oni niečo mohli spraviť zle alebo ? Ja už neviem

autor
18. apr 2025

@kristinka92 nie ja som si stále mislela že to prejde a bude všetko ok ale ja som si ani neuvedomila že sú to už 5 roky čo mávam tento problém

kristinka92
19. apr 2025

ja si nemyslím ze to ma nieco spoločne s cisarskym. veď jazvu máš na maternici a brušnej stene, s črevami to nemá nič. pijes dost vody? nezadrziavas nejako cielene alebo nemáš podvedomý strach ist na stolicu ešte z čias čerstvo po sekcii, že sa bojis že to bude boliet alebo nieco take? nie si nafúknutá? jesť dost potravy s vlákninou??
ja si to toez neviem vôbec prestaviť ist raz za mesiac, veď to musíš mat v sebe koľko zvyškov jedla nahromadeneho? a mesiac to mat v sebe, veď sa to musí aj rozkladať rovno.. naozaj s tým chod k obvodnej prosím ta, viem že asi ti to je blbe o tom s niekym hovoriť, ale nepríde mi to v poriadku

lesiiaoldi
19. apr 2025

Podľa mňa si robíš srandu

autor
19. apr 2025

@kristinka92 určite pôjdem ja som si neuvedomila že to môže byť až také zle keďže na seba a mňa riešit tak nato nemám nie že bi som nechcela len sa to nedá na všetko som sama a nemám na seba vlastne čas

autor
19. apr 2025

@lesiiaoldi prosím? Prečo si to myslíš? Keď vidím všetko čo tu píšete tak fakt je to so mnou veľmi zle keďže podaktorí ani neveria že takýto problém existuje a je

lesiiaoldi
20. apr 2025

Ja neviem, problémy so stolicou môžu byť po sekcii určite, mna sa po pôrode každý deň na vizite Dr. pýtala, či už som bola na veľkej a keby som neboja by ma ani z pôrodnice nepustili..Ale nejako sa mi nechce veriť, že takto niekto dokáže vôbec fungovať 5 rokov a ešte raz za mesiac a len s pomocou prehaňadla? No keď si nerobíš srandu, tak riadny prúser podľa mňa a doktori ti dajú asi riadnu hubovú polievku keď im toto povieš 🫣😱 Neviem si predstaviť raz za mesiac, asi by mi brucho vybuchlo.