Problémy so zubami

5. mar 2022

Ahojte nenasiel by sa niekto kto tu je zubar? Pred 2 mesiacmi som bola na preventivke, zubar povedal ze je vsetko v pohode. Dnes som si vsimla ze mam na dvojke z vnutornej casti ako keby tmavu ryhu/ priehlbinu. Ako to je mozne?? Viem ze to tam donedavna nebolo. Dost som z toho v strese na hygienu naozaj dbam dokonca som bola pred 2 tyzdnami na dentalnej hygiene. Este naviac mi zaroven pred tymi 2 mesiacmi robil endodenciu na sedmicke co bol proste akutny stav z nicoho nic som mala neskutocne bolesti, spravil to a potom neboli ziadne problemy az myslim pred 3 dnami ma to zacalo riadne boliet ked som jedla horuce a potom aj studene. Som uz na nervy. Kludne ak aj vy mate nejaku podobnu skusenost sa mozete vyjadrit lebo ja som uz neskutocne smutna. Mam pocit ze cim viac sa o tie zuby staram tym viac sa kazia. Jedno co viem ze mam nedostatok vitaminu d.

bloger
5. mar 2022

Tak treba D doplniť. Preto môžeš mať tie problémy. Bolesť na horúce a studené signalizuje kaz.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rachelkk
5. mar 2022

To isté ja . Entododoncia klip klop dobre . Potom kaz 100 eur. Endodoncia 300 eur. Môj muž si umýva iba sonickou kefkou a nič iné nemá žiadne kazy . Ja medzizubné , niť , ústne vody. A problémy. Kašľať na to už

vlada78
5. mar 2022

Ja som zažila podobne, starala som sa a zrazu na dovolenke akútny problem. Miestny zubár hovorí, že mám veľmi zle zuby, veľa kazov. Som kukala ako puk. Potom po návrate som šla k inému zubárovi a naozaj, opravil mi cca 12 zubov. Odvtedy mám pokoj. Bola to proste zlá Zubarka…skús iného zubára.