icon

Pruh po zoperovaní

kikuta
23. dec 2021

Prosím, kto má skúsenosť …som po operacii 10 dni pupocnikoveho pruhu, mám to robené nie laparo ale normálne a bohužiaľ pruh nad pupkom stále mám síce menší, ale je tam som z toho zúfalá, doktor mi spomínal že to môže byt ešte tukové gulička ale nie je to pruh a mám to priamo v diastaze … na kontrolu ide o pár týždňov a chcem vedieť či niekto niečo podobne zažil ja som zúfalá, až sa mi dačo robí keď pomyslím na ďalšiu operaciu

kiki68
23. dec 2021

@kikuta moja teta mala a museli to riesit nejakou sietkou. Odvtedy to ale krasne drzi. Tiez to bolo v mieste diastazy a este mala aj slabinovy. Obidva museli zoperovat.

kikuta
autor
Autor odpoveď zmazal
sykoroka_dizajn
8. okt 2022

@kikuta prosím ta ako to nakoniec dopadlo. Ja som mesiac po operaci pupočnej hernie a tiež sa mi nad pupkom objavil kopček presne v strede medzi svalmi… mám strach že sa mi vrátil ten pruh, aj keď pupok vyzerá ok, nemám ho taký vyvaleny ako pred operáciou… ale som nešťastná z toho kopčeka😭

kikuta
autor
11. okt 2022

@sykoroka_dizajn dopadlo to tsk že som šla znova bohužiaľ a už je to ok tentokrát

sykoroka_dizajn
11. okt 2022

@kikuta vďaka za odpoved. Ach jaj, obavám sa že to je aj môj prípad. 😭

kikuta
autor
11. okt 2022

@sykoroka_dizajn môže tam byt ešte tukova gulička

florita23
30. dec 2024

@sykoroka_dizajn @kikuta ahojte, ako to dopadlo? Mam ten isty problem. Prvykrat nedali sietku, teraz neviem ci radsej dat...

kikuta
autor
31. dec 2024

@florita23 bola som znova a po 2 rokoch už mám zas pruh

florita23
31. dec 2024

@kikuta cize uz mas treti pruh na tom istom mieste? Dali ti aj sietku? Bola si potom tehotna alebo robila nieco co to mohlo sposobit?

kikuta
autor
9. jan 2025

@florita23 nedali sieťkou prvý krát urobil zle pruh tak som šla znova a teraz mám zas po 2 rokoch podľa mna nedobre urobená operácia zas

lenusa2809
15. mar 2025

@kikuta dobrý večer, kde vás prosím operovali? Ako ste dopadli?

kikuta
autor
18. mar 2025

@lenusa2809 Bratislava súkromná … taká mala klinika no nespomeniem si teraz