Prvá pomoc pri zápale močových ciest počas dojčenia
Zeny, mam doma kojenca a pri moceni pocitujem stipanie a dnes mam nonstop nutkanie na mocenie. K dr.ss dostanem najskor o tyzden. ATb by som nerada uzivala.
Co vam pomohlo ako prva pomoc? Vdaka 🙂
@ella1234 dakujem 🙂 vygooglila som. S ktorym mate skusenost? Cervenym ci zelenym?🙂
@ella1234 mne uz hrabe z toho :D citam ze modry obal...
Tiez som to nenapisala zrovna najrozumnejsie😄 modrý štítok 😉
Urinal akut forte
Okrem roznych doplnkov odporucam vela, vela, vela tekutin a teplo. Nahriat gelove vrecko/termofor a polozit na mocove cesty.
Ja som mala chronické problémy a pomohlo vypiť za krátkodobú aj 3-4 litre, baktérie v mocaku sa vedia za pól hodiny zdvojnásobiť treba to vypláchnuť. Odporúčam však čím skôr nasadiť antibiotika možno budú stačiť 3 dňové kým sa ti to nerozbehne a nebudeš ich musieť týždeň užívať. Ja som mala antibiotika pri dojceni (zápal prsníka) podávajú sa rovnake aj pri mocaku a nebol absolútne problem dojcim už tretí rok
Mne nedávno pomohol urinal akut Forte, ale over si či je vhodný pri dojčení. Lekárnik mi poradil dať si prvú dávku rovno 2 tabletky, potom užívať len po 1 a veru po pár hodinách má bolesť prešla 🙂
Vela, vela, veeela pit...moze aj urol.caj, ale hlavne vela tekutin. A potom nejake tie tabletky, sirupy, al. prasky typu Urinal, Urosept...
D-manosa, kúpiš v DMke prášky
Možno sa ATB nevyhnes a neboj sa, sú ATB vhodné aj pre dojčiace mamy. Skoré uzdravenie!
Nápis do skupiny Zdravotníci na MK.

Blokurima (modrý obal). Vhodne aj v tehotenstve aj pri kojeni🙂