icon

Psoriáza a jej liečenie

michaela9999
6. feb 2014

Dobry den, mam psoriazu na pokozke na zadnej casti hlavy. Navstivila som koznych lekarov, vyskusala x samponov a nic. Neskutocne to svrbi a pomaly sa ro rozsiruje. Neviete mi poradit, ako zabojovat s touto pliagou? ☹
Uz som obmedzila aj cukry a stale nic. Stravujem sa zdravo.
Dakujem za cenne rady, mozno pomoze aj nejaky "babsky" recept.

Strana
z4
psoriatik
21. feb 2018

Ľudia,jedzte jogurty.Kvalitné jogurty 2x denne po dobu jedného mesiaca. U mňa to zaberá na 100%. Psoriáza nie je kožná choroba,len prejav nejakej inej choroby.

novana
22. feb 2018

@psoriatik, verím, lebo je známe, že probiotiká zmierňujú prejavy autoimunitných ochorení.

iva595
9. apr 2019
Používateľ iva595 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iva595.

Zdravím, ja som tiež dlho hľadala spôsob ako riešiť psoriázu. Dlho som hľadala správny šampón až kým som sa dostala k HillVital. Viac možno pomôže tento blog https://blog.hillvital.eu/psoriazu-vo-vlasoch-sklonujete-castejsie-ako-by-ste-chceli/
Je to ale individuálne a okrem konzultácie s lekárom je to fakt o skúšaní.

bingac
9. apr 2019

@iva595 bla bla bla,ps je autoimunitne ochorenie a mozes si dat aky chces sampon......ked pomoze tak len na chvilu....je to tahanie penazi z vrecka ludi....takych blogov je na neete milion,vsetko odrb....

zienka21
5. okt 2019

@sissy27 ahoj prosím nepamätáš si aký to bol šampón? 🙂 pomohol?

nanina12
26. dec 2019

@87658765vb ako dlho by som to mala brat aby som videla prvé výsledky? Ďakujem

huginko02
19. mar 2021

@michaela9999 Dobry den.Mojmu synovi ,ma 9 rokov zistili psoriazu..ma na hlavke a trosku na lakti.Co pouzivate???Co Vam pomaha??Vazim si kazdy tip.Dakujem.Lucka.

huginko02
19. mar 2021

@psoriatik Dobry den.A ako dlho mate psoriazu.Zistili to mojmu synovi,ma 9 rokov.Nestastna som.Prosimno tipy..Ako dlho mate psoriazu???Dakijem.Lucka

huginko02
19. mar 2021

@matula55 Dobry den.A uz sa mu to vobec nevratilo???Mojmu synovi to zistili,som nestastna z toho strasne.Dakukem.Lucka

majkamichalkova
17. jan 2022

Ja mám psorku 33r. vždy mi pomôže dieta -nejest sladké, kyslé , žiadne udeniny ako salámy párky konzervy ani rybacie, žiadne citrusy,žiadne mliečne ani kysle mliečne.Na noc si dávam BELODERM MASŤ na tenko natrieť na to nahrubo natrieť modrú indulonu zabaliť do jemného mikroténu zo sáčku,pod perinou sa to zaparí apekne sa to vyhojí asi tak za týždeň.Indulona chráni pokožku,používam to už 30r.Vydrží mito niekedy aj viac rokov,kožu potom ešte premasťujem indulonou ale iba modrou.

akzuzs
2. sep 2022

Ahojte žienky...tak vás tu čítam a asi sa pridám...mam 39,som rok po treťom pôrode,teda 3deti...myslela som si,ze to svrbenie je asi po pôrode ale sa to zhoršuje a zhoršuje...prechádzam ťažším obdobím co sa týka stresu...najskôr som mala len chrasti na vlasovej časti pri krku,potom vyššie a vyššie.Strasne to svrbí...keď si umyjem vlasy trocha menej,ale cim viac dni je od umytia tým je to horšie, až to nevydržím a vlasy umyjem.Vcera som si už našla fľaky a aj svrbia už nad celovou časťou. Tak som googlila a asi je to psoriaza.Ku kožnej nejdem,však u nás sa tam dostať je umenie. Objednala som si šampón z mediderm, ale keď to tu čítam, tak co ja viem...MYslim si,ze je to ešte v začiatku,ale ide to dosť rýchlo

zuzica13
2. sep 2022

@bingac fičím na bioliecbe už 6 rokov a nič lepšie som nenašla a to som vyskúšala fakt všetko ( vrátane tabletkovej formy liečby). Určite odporúčam a naozaj, ak to niekto nemá naštudované, nech sa k tomu nevyjadruje.

zuzica13
2. sep 2022

@akzuzs bez kožnej to nevyriešiš. Vôbec to nemusí byť psorka.

akzuzs
3. sep 2022

@zuzica13 pod pojmom bioliecba je co?

akzuzs
3. sep 2022

@zuzica13 asi máš pravdu,lebo nerada sa vyjadrujem bez faktov...urcite tam pôjdem,...len už skúšam radšej popredu, však tým nič nepokazim

Strana
z4