Psoriáza vo vlasoch
Ahote žienky. Dlhodobo ma trápi psoriáza vo vlasoch. Začalo to malým miestom vo vlasoch, kedže som sa zľakla, bežala som k dr. Potvrdila mi psoriázu a dala Belosalic sprej. Poslušne som ho vypotrebovala, miesto sa zahojilo. No po pár týždňoch to prišlo, psoriáza vypukla aj na miestach , kde vtedy nebola. No vtedy som nevedela, co tieto kortikosteroidy vedia napáchať 🙂 Už je to 10rokov čo som nebola pri kožnej, aspoň keby ma upozornila , čo mi predpísala a aké to môže mať vedľajšie účinky. Snažím sa bojovať sama, sledovať , čo mi robí zle. Posledný rok je to riadny boj. Ak máte nejaké tipy, možno som ešte niečo nevyskúšala tak napíšte.
Momentálne mám aj dosť problémy s ramenom, na ortopédii mi doktor povedal, že to vyzerá ako po úraze,no ja som žiadny úraz nemala. Môže to súvisieť s psoriázou? Poprípade je treba navštíviť reumatológa?
@julka4 ahoj. Psoriaza ide aj na klby. Ja cca pred pol rokom som mal dlho par mesiacov bolesti ramenneho klbu, no preslo mi to, snazim sa mat dobru zivotospravu. Vo vlasoch je to niekedy menej niekedy vobec. Vela mi pomohli vyrobky od jednej spolocnosti. Zijem s tym uz tridsat rokov a az teraz zlepsenie. Skus produkty soratinex od dr michaels. Raz tu o tom pisala nejaka zienka a od vtedy to pouzivam a super zlepsenie
@axve kortikoidy som mal pred dvadsiatimi rokmi a uz by som ich nikdy nechcel
@julka4 ahoj. Psoriaza ide aj na klby. Ja cca pred pol rokom som mal dlho par mesiacov bolesti ramenneho klbu, no preslo mi to, snazim sa mat dobru zivotospravu. Vo vlasoch je to niekedy menej niekedy vobec. Vela mi pomohli vyrobky od jednej spolocnosti. Zijem s tym uz tridsat rokov a az teraz zlepsenie. Skus produkty soratinex od dr michaels. Raz tu o tom pisala nejaka zienka a od vtedy to pouzivam a super zlepsenie
@axve ďakujem ti za tip 🙂 a čo používaš? Majú aj šampón alebo nejaký gél,emuziu?
Ja chodím aj na organickú rašelinu, ale 100e je dosť za jedno sedenie a nezaberá to,chodím už rok 🙂
Ja mám atopický ekzém a rozprávala som sa s mojou kožnou lekárkou o biologickej liečbe. Povedala mi, že pri psoriáze má s biologickou liečbou fantastické výsledky, aj pacienti s ťažkou psoriázou vraj majú na biologickej liečbe úplne čistú kožu.
Ja mám atopický ekzém a rozprávala som sa s mojou kožnou lekárkou o biologickej liečbe. Povedala mi, že pri psoriáze má s biologickou liečbou fantastické výsledky, aj pacienti s ťažkou psoriázou vraj majú na biologickej liečbe úplne čistú kožu.
@anonym_0bb119 prosim nevies... biologickej liecbe predchadzaju aj kupele?
@julka4 skús si niečo prečítať, pozrieť youtube Autoimunitný protokol. Aj v angličtine.Napr.
https://www.bezzypsa.com/discover/living-well-p...
https://www.bezzypsa.com/discover/living-well-p...
Názor si sprav sama.