Pukanie v nose a v hlave

1. nov 2023

Pred tyzdnom od nedele do stredy som bola chora. Klasicke vodnate sople, bolest hlavy, malatnost a velmi ma vsetko bolelo,.. chrbat, ruky,hrdlo.. tak som to tri dni vylezala a v stvrtok rano mi uz nic nebolo, sla som do roboty.. pri lekarke som nebola lebo som nemala ani teplotu len som to vyspala, vypotila a preslo. Dnes mi zacalo pukat v hlave a v nose. Hrozne to boli. Najma ked lezim alebo sa predklonim je to neznesitelne. Nemam ziadne hlieny, ani hrdlo ma neboli. Proste nic. Len to pukanie je hrozne. Ked to zajtra neprejde tak v piatok idem ku doktorke lebo sa bojim ci to nie je nejaka nevyliecena choroba. Stretli ste sa s tym?

ivuska00
1. nov 2023

Dutiny určite..

autor
1. nov 2023

@ivuska00 ze zapchate dutiny? lenze mne sa dobre dycha.. proste ako zdravy clovek.. nemam ziadne komplikacie... preto tomu nerozumiem.. kebyze aspon nos fukam 😑

kk77
1. nov 2023

To su dutiny, este sa doliecuju, uvolnuju, vyrovnavaju tlaky. Ja to tak niekedy mavam. Pockaj 3-4 dni, ci sa to bude zmiernovat.

ivuska00
1. nov 2023

To je poprepájané, dýchať môžeš v pohode...ale už len ten bolestivý predklon je znak. Moja prvá pomoc je- Olynth, kaloba je super, sinupret a pri veľkých bolestiach Flector- ten je aj protizápalový. Ak nič nezaberie, už asi len atb .