icon

Pulzovanie v oku

avlv
5. jan 2017

Baby nemali ste niektorá takýto problém?
Už skoro mesiac mi denne pulzuje v jednom oku.Co čítam je to z únavy a je to bežné ale asi nie keď je to tak dlho.
Na očné budem čakať na objednanie minimálne 4 mesiace.

marica61
5. jan 2017

@avlv Mne sa len nedávno stalo, akoby sa mi pred ľavým okom vlnila voda , skrátka také vlnky. Zľakla som sa, myslela som na najhoršie /nádor na mozgu/, kvapla som si OpthalmoSeptonex a hneď to prestalo. V mojom prípade zrejme išlo o únavu oka, lebo som v tom čase veľa čítala a lúštila rôzne sudoku, krížovky, kde bola dosť drobná tlač, k tomu ešte net, tv a keďže pravé oko mám od narodenia tupozraké, tak ľavé je viac zaťažené. Takto som si to ja vysvetlila.
Skús si tiež kvapkať pár dní, čo to urobí. Držím palce.

janci05
5. jan 2017

Môže to byť aj nedostatok horčíka a vitamínov skupiny B. Ja to tiež mávam často, ale za chvíľu to prejde. Skús doplniť tie vitamíny a horčík a možno to prejde. Ak nie tak choď radšej k tomu očnému alebo možno aj na neurológiu, lebo mesiac a dnne to je už dosť dlho.

bykaterina
5. jan 2017

stava sa to pri nedostatku vitaminov ako je magnezium

xstelinka
5. jan 2017

@avlv Ja som mala take kmitanie viecka len na jednom oku(zo stresu).Neviem ci je to to iste co mas ty.Riesila som to s obvodnym,dal mi nejake lieky na uvolnenie svalstva a horcik.Pomohlo.

janinah
5. jan 2017

Pulzovanie v oku a pulzovanie -tiky na viečku je dosť rozdiel.Predpoklaám,že ide o viečko,ber magnezium a vit. B a uvidíš,+ šetri oči pár dní od pc,tv,dostatok spánku.

janka54321
5. jan 2017

Ja som to mavala jeden cas zo stresu...odporucam zacat brat mangezium...teda rovno magne b6

zuri
28. júl 2017

@avlv ahoj môžem sa opýtať prešlo ti to ak áno čo si užívala a ako dlho to trvalo?

avlv
autor
28. júl 2017

@zuri Ahoj.
Preslo to same asi po tyzdni.Nebrala som nic.Myslim,ze to bolo zo stresu.

zuri
28. júl 2017

@avlv ďakujem😉