Pulzovanie v oku
Baby nemali ste niektorá takýto problém?
Už skoro mesiac mi denne pulzuje v jednom oku.Co čítam je to z únavy a je to bežné ale asi nie keď je to tak dlho.
Na očné budem čakať na objednanie minimálne 4 mesiace.
Môže to byť aj nedostatok horčíka a vitamínov skupiny B. Ja to tiež mávam často, ale za chvíľu to prejde. Skús doplniť tie vitamíny a horčík a možno to prejde. Ak nie tak choď radšej k tomu očnému alebo možno aj na neurológiu, lebo mesiac a dnne to je už dosť dlho.
stava sa to pri nedostatku vitaminov ako je magnezium
Pulzovanie v oku a pulzovanie -tiky na viečku je dosť rozdiel.Predpoklaám,že ide o viečko,ber magnezium a vit. B a uvidíš,+ šetri oči pár dní od pc,tv,dostatok spánku.
Ja som to mavala jeden cas zo stresu...odporucam zacat brat mangezium...teda rovno magne b6

@avlv Mne sa len nedávno stalo, akoby sa mi pred ľavým okom vlnila voda , skrátka také vlnky. Zľakla som sa, myslela som na najhoršie /nádor na mozgu/, kvapla som si OpthalmoSeptonex a hneď to prestalo. V mojom prípade zrejme išlo o únavu oka, lebo som v tom čase veľa čítala a lúštila rôzne sudoku, krížovky, kde bola dosť drobná tlač, k tomu ešte net, tv a keďže pravé oko mám od narodenia tupozraké, tak ľavé je viac zaťažené. Takto som si to ja vysvetlila.
Skús si tiež kvapkať pár dní, čo to urobí. Držím palce.