Je to ZAZRAK,nenachádzam iné slová,slová ktoré by lepšie a výstižnejšie opísali tento úžasný všeliek,prečo píšem práve sem?
Lebo každodenne čítam,vidím a cítim prípehy ktoré opisuje vela z Vás,ktorý máte tažkosti,denno denné bolesti,chodíte po lekároch,trápite sa a neviete kto by vám mohol pomocť pri každonennom fungovaní.Bola som jedna z Vás,tá ktorá každý den cítila velké bolesti,ktorá sa trápila a pýtala sa prečo ja ako mladá žena toto musím znášať?Ano BOLA,naštastie sa to zmenila a to práve vdaka tomuto ZAZRAKU menom AC - 11 (mačací pazur),neverila soma bola som skeptická,jasné ved som toho už vyskušala tak vela,,tolko roznych prípravkov,mastičiek ale a moju artritídu nič nezaberalo,nevediet fungovat a robit bežné činnosti bol pre mna velký boj, a hlavne som sa nevedela postarať o svoju dcerku pretože každý pohyb mi sposoboval velke bolesti,moja diagnoza pretrváva už dlhé roky,roky počuvam ielen od svojej reumatologičky ale aj iných lekárov stále len to isté (podla krvných výsledkov ste zdravá) prečo potom mam take neskutočné bolesti?nikto to nevedel vysvetlit,,až kým som tu ,práve tu na MK nečítala diskusiu práve o AC -11 a týmto chcem podakovat jednej užasnej osobke (monikabr) ktorá mi o nom prezradila viac,,ak vás zaujíma čo valstne AC - 11 JE,,pripájam link..
http://www.energiabhip.sk/n/purple-caps
Nieje lacný to je pravda,ale človek ktorý trpí ,a trpí roky ocení pretože zdravie je na nezaplatenie a ja som práve svoje zdravie v nom našla 🙂
Po mesiaci som nezbadala žiadne nežiadujuce učinky ale ani že by sa mi zlepšil moj zdravotný stav. Ale na plet to naozaj fungovalo, zbadali to aj iný na mne.Neviem ti poradiť pri kúpe. Sama som len preto nepokračovala lebo trošku sa bojím doplnkov cez internet, človek fakt nevie čo je v tých tabletkách. Ale možno by som mala, budem rada, keď mi pošleš aj ty svoje skusenosti.
Radšej skúšam fakt to bravčové, hovadzie maso vyradiť z jedálnička a jesť čo najviac zekleniny a ovocia, to som si všimla, že dobre to účinkuje na mna. A momentálne skúšam forever produkty, okolo mna, to už má vela ludí odskúšané takže uvidím, ale musím to brať aspon pol roka aby to malo nejaký účinok. Ahoj 😉
@rozka1 Ahoj no mesiac to je fakt nic, to sa ani neoplati zacat s ac11. Ale ked hovoris, ze uz po mesiaci sa ti vylepsila plet to je super, to by som necakala. Moja mamina pouzivala dokonca kremy s ac11 a s pletou to robilo fakt zazraky. Ale uz dlho nevieme zohnat ziadny krem s ac11, neviem ci sa to prestalo uplne vyrabat alebo co...
Ak by nahodou niekto o nejakom vedel dajte mi pls vediet.
Myslim ze ziadneho doplnku s ac11 sa netreba obavat. Je to cista priroda a vyrobca si tuto latku fest strazi, ved ma asi 10 patentov na nu.
ahoj, tak ja som si objednal AC-11 originál Optigenex na shopu www.emucare-psoriaza.sk a cena bola prijateľná. Majú tam toho viac len je to z Čiech.
ahoj, original AC-11 Optigenex sa dá kupit www.emucare-psoriaza.sk. Je to priamo z USA. 🙂
@majobea CDS2 nie je o kvapkach, ale o mililitroch. Napr. si zadovažiš CDS2 o sile 2000ppm, tak ak chceš mať pre dieťa, to sa robí 25-50ppm max, dospelí zvyšujú až do 100-150ppm. Zoberieš si pipetku a do 100ml dáš 1ml CDS2 a dostaneš z toho 20ppm napoj. Ak chceš 100ppm, tak 5ml daš do 100ml. Táto dávka sa potom odporúča každu hodinu až 90min, kedze tak dlho látka vydrží v tele.
Robila som 2mesacny detox, a aj kvôli moluskam ktorých sa neviem zbaviť už cca 12 rokov, molusky mam stále, a to som ich aj potierala koncentráciou 2000ppm plus Dmso a stále sú tam 😠
@miika tak ti poradím teraz ja malý 5r. mal molušky min rok začalo to 1-ľ po pazuchov a rozš sa mu to po celom boku , chrbát kde tu ruky nohy na fb mi jeden pán poradil tento olej http://www.bionatural.sk/p/nimbovy-olej-100ml
pomizli nám cca do 2 mes, existuju aj neem kapsule na vnut už, dávala by som si teda aj to ked to máš už dlho alebo z www.natures.sk si kup niečo na imunitu, s ich dets som bola spokojná
bionaturel má do zajtra dopravu nad 2o ee zdarma
Vďaka, ale detské molusky mali odo mňa moje deti a to je úplne iné kafe ako dospelacke molusky. Na výzor aj liečbu. Ja som mojim trom deťom odstránila molusky verumalom. Stačilo spáliť materskú molusku ktorou to začalo a zvyšné zmizli. Lenže molusky na mojej tvári, dekolte a vo vlasoch, sú miniatúrne, ťažko sa to nejako lokálne rieši a je ich hrozne veľa. Bola som už 2x na vyskrabovani, nepomohlo. Poznám x dospelých ľudí čo bojuje s moluskami a tiež ich stále majú...
@miika skuste tento olej, a dá sa v pohode natierať celoplošne , zas až tolko nestojí a myslím že to stojí za skušku, mi sme mali 7ml a vydržal mu 2 mes, tooto je 100ml , používam to aj na štipance od komárov či tých čienych mušiek a pekne mi to stiahlo, hlavne od tej mušky štipanec
a tá materská je kde??? či už bohvie????
kocky,ak tu zabludite,napiste ako vam robilo to acc? pokial viem,tak vilkakora je pre nas autoimunitakov zakazana,zvysuje prudko imunitu,a my ju musime drzat pod kontrolou,tak neviem...ja som dva roky bez kortikoidov,bala by som sa ju uzivat,aby som nevyvolala vzplanutie 😨
@monkabr ahoj, viem že ste tieto veci rozoberali dávnejšie, no ja riešim problém s artritídou práve teraz. Skusala som link, ktory si odporúčala na nejaký ,,zázračný" liek, no nefunguje. Mohla by si mi prosím o ňom povedať viac alebo poslať nejaký iný link pre naštudovanie? Ďakujem pekne
@mojavikinka tu je to nejaké mrtvé to AC je u nas vlastne volkakora skus to hladať pod tým ani ja som sa nedopártrala k ničomu a jak píše
@mbta origoš reumatici zas hocičo nemožu....aj ked teda ja by som sa tým tabletkám iste vzoprela a skusila aj iné
@mojavikinka Ahoj, ta stranka nefunguje uz dlho, zmenili nazov
http://www.vynimocnedoplnky.sk/n/protectagen-ac...
Potom sa da este zohnat tu, ale 76 eur s dovozom uz je fakt predrazene.
http://www.emucare-psoriaza.sk/kategorie/ac11-o...
Je to praveze na artritidu a aj ine zapalove ochorenia velmi dobre, to neni obycajna Vilcacora
Ja som kontaktovala už priamo výrobcu a on mi dal kontakt na svojho slovenského partnera. Zatiaľ ešte neviem, za akú sumu predavaju.
@mojavikinka Mas prosim ta aj nejaky link na toho slovenskeho partnera? Lebo okrem tychto dvoj som nic ine nenasla.
@monkabr písal mi zatiaľ iba mailom, keďže ho kontaktovali z USA. Zisťujem, či majú nejakú stránku. Dám vedieť..
@monkabr
@monkabr dakujem,ale vaham s tym ac,mam autoimunitne s vyvojom na lupus,podla krvnych ana testov,pred styrmi rokmi som nemohla na nohy od bolesti,vsetko je zazehnane,momentalne som ,bez liekov,ale chyta ma to na inych miestach,preto som chcela skusit...bola by som vdacna,keby napisal niekto .kto ma tuto diagn. a pomohlo ac,lebo sa bojim privolat naplno chorobu. dakujem vsetkym,prajem stastny novy rok
@kvetkokvetko ahoj užívala som to mesiac, ale bolo to asi málo, treba to brať aspon 4, 6 mesiace aby to učinkovalo. Ale pleť na tvári počas užívania fakt sa vyhladila.