Je to ZAZRAK,nenachádzam iné slová,slová ktoré by lepšie a výstižnejšie opísali tento úžasný všeliek,prečo píšem práve sem?
Lebo každodenne čítam,vidím a cítim prípehy ktoré opisuje vela z Vás,ktorý máte tažkosti,denno denné bolesti,chodíte po lekároch,trápite sa a neviete kto by vám mohol pomocť pri každonennom fungovaní.Bola som jedna z Vás,tá ktorá každý den cítila velké bolesti,ktorá sa trápila a pýtala sa prečo ja ako mladá žena toto musím znášať?Ano BOLA,naštastie sa to zmenila a to práve vdaka tomuto ZAZRAKU menom AC - 11 (mačací pazur),neverila soma bola som skeptická,jasné ved som toho už vyskušala tak vela,,tolko roznych prípravkov,mastičiek ale a moju artritídu nič nezaberalo,nevediet fungovat a robit bežné činnosti bol pre mna velký boj, a hlavne som sa nevedela postarať o svoju dcerku pretože každý pohyb mi sposoboval velke bolesti,moja diagnoza pretrváva už dlhé roky,roky počuvam ielen od svojej reumatologičky ale aj iných lekárov stále len to isté (podla krvných výsledkov ste zdravá) prečo potom mam take neskutočné bolesti?nikto to nevedel vysvetlit,,až kým som tu ,práve tu na MK nečítala diskusiu práve o AC -11 a týmto chcem podakovat jednej užasnej osobke (monikabr) ktorá mi o nom prezradila viac,,ak vás zaujíma čo valstne AC - 11 JE,,pripájam link..
http://www.energiabhip.sk/n/purple-caps
Nieje lacný to je pravda,ale človek ktorý trpí ,a trpí roky ocení pretože zdravie je na nezaplatenie a ja som práve svoje zdravie v nom našla 🙂
po kolkych tyzdnoch uzivania mozno pozorovat zlepsenie mam reumatoidnu artritidu zatial s nou bojujem hlavne stravou polepsuje sa to ale chcel by som to urychlit kupil som si aj ac-11 prostriedok sa vola protectagen mate s tym niekto skusenosti alebo by ste odporucili nieco ine ucinejsie dakujem
Dobrý deň.Čítam a tomto produkte. Viete mi napísať link ,kde sa to dá objednať,respektíve odkiaľ si to objednávate vy?
@petmon2112 práveže som sa dodnes k ničomu ja os. nedostala, či už skusenosti alebo....skratka čosi....ale že takúto funkciu má aj vilcacora čo je vlastne to isté z iher.com potom ale už skor objednať...ale ako píšem skus, nemám, iba vilcacoru čaj som kupila to je vše
nie je to len prehnaná reklama na ten AC11 ??
Dobrý večer, vedeli by ste mi poradiť kde môžem kúpiť ac11?
@kollarovicsova ahoj ,dopatrala si sa k nejakému výsledku?
@kollarovicsova aj mna by zaujimalo,kde sa dá kúpiť ac 11
@swwan tento sa dá ešte kupit s dopravou na Sk
@monkabr prosím vás veľmi a kde to viem objednať, veľká vdaka
@lady511 prosím a aké balenie ste užívala, vdaka
@christinkaaa dobrý, kúpili sme to cez kanadskú stránku...užívala to moja mamina na reumu, žiaľ efekty sme nevideli ani po 3mesiacoch ...potom začala užívať celadrin ,samozrejme v kombinácii s liekmi od doktora a stav sa viditeľne zlepšil...
Veľký vplyv na bolesti ma počasie
@moni987 Doby vecer prepacte ak vyrusujem zaujimalo by ma ci riesite AC 11 na problemy s KLBMI a ako to funguje? Ci je to seriozny produkt alebo ako? Dakujem
@ivanko1234dobry deň, mojej mamine to nezabralo ... užívala 3mesiace 2tab a žiadny výsledok.
Začala brať celadrin a samozrejme lieky predpísané reumatologom a stav sa viditeľne zlepšil
@moni987 Dobry den dakujem za info
@majobea dakujem,pozriem 🙂