Pýtala od vás gynekologička Covid test?
Ahojte, baby pyta od vas gynekologicka ked ste tehotna covid test? Dakujem
@kristinka128 Odo mna papier na poradni nepytali. Sama som sa pytala, ci ho nepotrebuju. Sestricka sa len zasmiala, ze mi doveruju. Potom sme kecali o tom, kto kazdy z nasich rodin je uz pozitivny a ze ich nakazili nezodpovedni ludia, ktori chodili po svete s priznakmi alebo nedodrziavali karantenu ci ine opatrenia a ze mame stastie, ze sme boli za "hlupe" a sme sa radsej s rodinou nestretavali. Lebo inak by sme vlastne uz obe boli v karantene, ona aj s lekarom, ktory by teda nemohol vysetrit ziadne pacientky a ambulancia by musela byt zatvorena. Ktovie ako dlho, podla toho, aby priebeh by obaja mali (v nasich rodinach sa nasli clenovia s lepsim aj horsim priebehom zial). Takze keby pytala certifikat, vobec by som sa nedivila. Chodia jej tam tehotne mamicky, mnohe s problemami, netreba im navyse este aj koronu.
@nykkushka lekari si robia co chcu a ked budem pozitivna ako ma budu liecit? 10 dni budem doma na paralene ak teda vlasne ukazal test pravdu ze som pozitivna pretoze v tomto chripkovom obdobi clovek uz ked ma sopel alebo zakasle hned ma covid 19 riesenie beznej chripky ako po ine roky uz rakovina prestala existovat ked. Niekto zomrie nezomrel na rakovinu automaticky na covid je to len obycajny biznis a my musime byt poslusne ovecky ja som len nato zvedava kolke z vas daju aj zaockovat svoje deti lebo matovic povedal
@kristinka128 myslím že očkovanie ani nemusíš riešiť lebo vakcín bude tak málo, že sa budú ockovat iný ľudia ako malé deti 😉
Ako by ťa liečili? Ako každého iného ak budeš mat mierne príznaky budeš sa liečiť doma paralelnom ak budeš mať zlý priebeh šup do nemocnice.
@terezia323 no presne a o 10dni si uz bez karanteny a liec sa paralenom ako pri beznej chripke po ine roky
@kristinka128 odo mna si ho nepytal nik,a to teda v praci pochofim firiem ,max sa spytali ci ho mam ...akurat jeden premotivovany skolnik 😀u ocneho a obvodnej tiez sa len spytali,nepotrebolvali ho ukazovat
@kristinka128 áno

Ja som volala na gynekologiu, zajtra idem na preventívnu, som zo zeleného okresu, idem do červeného a netreba mi na vyšetrenie.