Rakovina a 3 mesiace života
Ahojte baby, dlhšie mi vŕta v hlave jedna vec. Dosť ma zasiahlo, že známa pred časom zomrela. Až vtedy sa prevalilo, že mala rakovinu, prišla ku gynekológovi na preventivku a ten jej oznámil že už je neskoro. Že má metastázy všade. Samozrejme po vyšetreniach. 40 ročná žena a zrazu tu ostali dve malé deti. Už ju ani neliečili ani neoperovali, vybrala si možnosť dožiť v klude. Z troch mesiacov bolo 5. Samozrejme človek si to hneď premieta na seba a tak rozmýšľam že či je možné, aby nič necítila, nič nezistila že má takéto závažné ochorenie a v takomto štádiu... Dosť ma to vystrašilo
@janulik2306 aj zomrel o mesiac? Alebo ako to skončilo? 😔
mne ctčko ukázalo vysledky bez nálezu, nateraz som zdravá - takže sa možem tešit, len ide o to, že čo mám robit, aby sa choroba nevrátila - napišetre mi, že bez stresu, ale dá sa to v dnešnej dobe? stravujem sa zdravo, len ten stres je horši
inak mám sa na figu - nemôžem poriadne prehltať - konkretne tuhu potravu, vadia mi šupky, malé tabletky iba tak, že pred každou tabletkou a s každou tabletkou vypijem pol pohára vody - normálne prijimam len tekutiny, kašovité mliečne ako jogurt, smotana,... a oriešky, ale riadne pohryzť musim, aj ovocie a zeleninu riadne pohryzt a bez šupiek
@regi95 dobrý deň čítala som vás príspevok ako je na tom maminka
@martinka2309 dobrý deň, mamka v októbri zomrela.
@janka0025 dobrý deň ako ste na tom zdravotné?
@anjika44 a aspoň sa vám zlepšil stav mts zmizli ?prajem veľa zdravia
Ako dlho sa dá žiť s tou hadičkou do žalúdka? Lebo zatiaľ mám dojem, že prehltanie sa mi nezlepšuje, práve naopak. Mohla by som aj dvadsať rokov žiť tak, že by som si dávala jedlo len cez sondu? Alebo to je dlhé obdobie?
asi tak ☹
@janka0025 ahoj ako si na tom .....
@anjika44 vy kolko už S tym bojujete.a čoho máte
@martinka2309 rak pluc totalna aefajčiarka a od decembra 2016
@anjika44 Fuuu to mi je ľúto a zatiaľ je to v pohode ste stabilizovaná ja 2018 maternici ako 37 rocna
Liek nezabral, už ani tekuta strava sa mi nedarí prehltať, tvoria sa mi sliny a musim všetko povypluvať

@123andy123 aku mas vseobecnu lekarku? Ako sa mas?