Rakovina hrubého čreva - skúsenosti, alternatívna liečba
Ahojte, chcela by som poprosit kompetentnych, aby sa podelili o svoje skusenosti ohladne liecby rakoviny hrubeho creva. Mojej mamine, 49 rokov, diagnostikovali rakovinu hr. creva v 2. stadiu. Lieci sa na NOU v BA, zatial chemoterapiou ale zaujimala by ma hlavne alternativna liecba. Ake mate skusenosti s vitaminmi, ci ste uzivali horke marhulove jadierka, a pod. Kazda rada a skusenost potesi, podelte sa o svoje pribehy.
My sa nevzdavame, ideme do boju a viem, ze zvitazime!!!
Dakujem 🙂
mail: nikol850@yahoo.co.uk
@123iveta456 mozem poprosit blizsie info ohladom alternativnej liecby?
ahojte, vedeli by ste mi niekto povedať ako je to teda s obličkami a užívaním vysokých dávok vitamínu C? mojmu ujovi diagnostikovali rakovinu na hrubom creve, ma strasne zapchy, cize nepriechodné to crevo co sa mu zrastol ten tumor aj s obličkou..rozmýslala som ze mu odporučím vitamín C, ale bojím sa zas aby som mu neublížila.. dakujem za každú odpoved
@evina24
Ahoj Evina. Preco sa neobratis na doktora Kvasticha? V sucasnej dobe nepoznam lepsieho ako on. Aspon nam velmi pomohol.
Iveta
@123iveta456 nepoznám ho..kto to je prosím ťa? odkial je? dík
@123iveta456 prosim ta,kde ten lekar pracuje?na nete mi k leho menu nic nenaslo
Pred nejakým časom pracoval a žil v nemecku. Ale neviem povedať či ešte tam je alebo nie. Ostala mi iba mailová adresa. 🙂
@evina24 ahoj, vitamín C mu kludne môžeš odporučiť, určite mu tým neublížiš skôr naopak, len u nás to nerobia všetci, ide o vysoké dávky vitamínu C, ktoré sa podávajú priamo do žily. Ja odporúčam aj Graviolu, výborná pri rakovine, zabíja rakovinové bunky, objednávali sme z Iherb.com pre mužovho strýka z Ameriky, mal rakovinu pečene, aj mu to pomáhalo, dokonca nádor sa zmenšil, bol neoperovatelný, len neviem či mu lekári povedali, že už nie je šanca na prežitie, alebo čo, ale od istého času prestal dodržiavať diétu, neužíval doplnky, takže už 2 roky nie je medzi nami. Je kopu alternatív na liečbu rakoviny, treba užívať všetko, ako jeden pán čo sa tým zaoberá tvrdí, že najlepšie užívať všetko so všetkým, tam nie sú obmedzenia, nie sú to lieky, takže ozaj skúšať najlepšie všetko čo je dostupné.
@materina_duska dobry vecer. Prosim mozte mi napisat kde sa liecil alebo este stale lieci vas dedko a v akom stadiu mal diagnostikovanu chorobu? Dakujem
@123iveta456 a boli ste za ním aj osobne predpokladám..keď pomohol..mohla by som poprosiť ten mail? dakujem..
@evina24
Ano. Mail je: f.kvastich@gmail.com
Vela stastia vam prajem.🙂
@123iveta456 dakujem krásne
@kvietocka33 Dobry den, liecil sa NOÚ Klenova. Štádium neviem presne pomenovať, ale teda pán primár sa vtedy vyjadril, že ten nález tam musel byť niekoľko rokov už. Bol operovaný a mal vývod.
@materina_duska a ten sirup mu ozaj pomohol?
@kvietocka33 To neviem, ale pil ho od prvého zdiagnostikovania. A nakoniec nebola potrebna ziadna dalsia terapia (chemo/radio), co lekari predtym tvrdili, ze urcite bude treba.
@materina_duska kde ste prosim vas kupovala tu sodu bicarbonu a javorovy sirup? Dakujem pekne
@materina_duska a este ako casto to pil. Kazdy den jednu lyzicku? Alebo 3lyzice denne
@kvietocka33 Viem, ze postupoval podla tohoto clanku https://www.biosujo.sk/index.php/zaujimavosti/6... ..predpokladam, ze maximalne mnozstva. A byval v malom meste, cize nakupoval vsetko v beznych potravinach, ziadne bio obchody, atd.
@materina_duska dakujem pekne za info 🙂
@materina_duska a aký ten javorový sirup veru odporučate..aj ostatné baby..hmm? za vyskúšanie asi nedáme nič :-/ ale min. dúfame ze to pomoze..
@ingrid16 ako je mamke? Ja som mu tu sodu este neodporucila..lebo som nestihla preštudovať ohladom toho nic este..a som opatrna pri radeni takychto veci..ujo berie chemo v tej tabletkovej forme..lebo sa to neda inak :( ani vyoperovat vraj..ale neciti sa vobec dobre :( a ma to crevo upchate..
@evina24 ako niektore komenty boli fakt super, človek prežíva hrozné obdobie a tie odpovede ☹ dostala som aj kopu ip a každý navrhoval niečo iné, ale nakoniec sme sa rozhodli pre klasicku liečbu.
Mama pred troma tyzdnami zacala druhy cyklus liecby. Tiež berie tabletkovu chemo. Neberie ziadne vitaminy v tabletkach, vsetko prijima len v potrave.
Kocky to vsetci po operacii idu domov s vyvodom? Alebo ako to je. Kamaratkynho otca caka buduci tyzden operacia. Mal byt operovany min tyzden alw mal zle vysledky krvy ☹
@kvietocka33 moja mama nema vyvod a nemala ani docasny vyvod.
@ingrid16 po operacii kedy ste mohli ist za nou? Ako dlho trvala operacia a ako dlho bola v nemocnici? Kedy ju pustili domov? Kamaratka sa velmi boji tak jej zistujem neake info. 🙂
@kvietocka33 my sme boli za nou hned po operacii na jiske, samozrejme len na chvilku. Operácia trvala tusim necele 2 hodiny. A kedze jej odrezali aj kus creva , bola tam nejakych 10 dni. dôležité je vybrať dobreho chirurga, aby ten nador poriadne vyrezal.

@nili ahoj , aké mala príznaky prosím ta pekne , je mi to strašne ľúto a bojím sa môjho ocina 😥😥😥