icon

Rakovina - skúsenosti, liečba

alenka58
9. dec 2022

ocenila by som alebo skúsenosti v rodine čo pomohlo pri liečbe alebo ak by som mohla s takýmto človekom diskutovať, veľmi pekne ďakujem, na nete je veľa o tom strácam sa.....

Strana
z2
gogce
12. feb 2023

@diellza od Dr.Kardasza pre moju sestru VitaC Duolife, Deň a Noc vo fľašiach a 100% prirodne
Samozrejme ma to schválené od lekara a dokonca odporúčané
V pripade zaujmu piste mi spravu

ankapuska79
15. apr 2023

Dobrý deň, ak by sa dalo vedeli by ste mi napísať ako to začalo, príznaky,bolesti,hnačky? a koľko to cca trvalo cele kým vas lekár niekde poslal.ci ste mali nejaký vnútorný pocit ze niečo nieje v poriadku.dakujem za každé info

gogce
15. apr 2023

@ankapuska79 a čo ako začalo?
Vždy ak máte pochybnosti o normálnom fungovaní svojho tela je potrebné navstivit lekara a dat sa vysetrit. On už na zaklade výsledkov odporučí dalsie špecialne vysetrenia.

ivakat248
Autor odpoveď zmazal
gogce
16. nov 2023

@ivakat248 prepáčte, ale človek s rakovinou nikoho neohrozuje a blízkosť milujúcich (bez virózy) je vždy len prínosom.
Určite je na mieste spoločná komunikácia a ohlásenie sa k návšteve.

denisaaairdacova
23. nov 2023

Ahojte chcem sa spýtať keď mi dr bral krv a všetko je v poriadku tak by mi zistil Rakovinu v krvi Keď by som mala ? Ďakujem

morskyvanok
23. nov 2023

@denisaaairdacova Rakovina z krvi sa da zistit iba u niektorych nadorov. V rodine uz 3 rozne rakoviny, krv bola vzdy v poriadku.

denisaaairdacova
23. nov 2023

@morskyvanok Ježiš no teraz sa budem báť lebo strašne ma boli krčna chrptica aj hrudník som taká slaba trpnem hlava sa mi stále točí dr mi brat krv že mi chýba D vitamín

pleja
Autor odpoveď zmazal
stopdrozdiu
Odpoveď bola odstránená
stopdrozdiu
Odpoveď bola odstránená
pleja
Autor odpoveď zmazal
bystrozraky
29. mar 2025

@alenka58 Poznám pár ľudí, ktorí ku štandardnej liečbe pridali Betaglukán (použili ten slovenský od firmy Naturas alebo Natures?). Ten posilňuje imunitu, najmä tie časti imunitného systému, ktoré ničia rakovinové bunky. Jeden z nich ešte k tomu aplikoval keto diétu s hyperbarickým kyslíkom (tam si môžeš pozrieť štúdie na keto diétu a konkrétny druh rakoviny). Tiež stojí za zmienku výskum, ktorý ukazoval, ako zmierniť dopady chemoterapie a zvýšiť jej účinnosť – bolo to tak, že 2 a pol dňa pred podaním chemoterapie držali hladovku (s elektrolytmi). Tam si musíš pozrieť výskum, pretože keď som to čítal, mali len pár ľudí, ktorí to testovali (treba sa opýtať lekára a ukázať mu tú štúdiu). A hlavne čo najmenej stresu a užívanie si dňa naplno. Psychika priamo ovplyvňuje imunitný systém, ktorý je pri tejto chorobe obvykle kľúčový. Existuje tiež veľa štúdií o CBD, ktoré si treba pozrieť. Vsetko samozrejme len s lekarom. Prajem pekný deň 😉

macatt
Autor odpoveď zmazal
majkabr
1. dec 2025
@evahovanovafoto

@alenka58 ahoj, som rok po. Operacia, Chemo a oziare. Nic prijemne, ale vsetko zacina v hlave. Ak chces napis mi spravu, poslem nieco velmi zaujimave. 😎 ja som vyskusala vsetko, zacala som vyradením vsetkeho “ nezdravého” odstavovanie, vyz. doplnky. Liecitelia. Rozne biorzenonancie a neviem co mozne aj nemozne 🙈 nehovorim, ze to vobec nepomohlo, ale cela liecba je o niecom inom a nestoji to nic ❤️ Ja som si za cely ten rok liecby dokonca robila taky maly prieskum. Celkom sa mi potvrdilo to co mi dava zmysel. 😍

@evahovanovafoto Aj mne pošli prosim diagnostikovali mi rakovinu maternice. A mám hrozny strach

Strana
z2