icon

Ranné búšenie srdca

natsel
7. jún 2015

Ahojte🙂 Naozaj neviem, čo s tým mojím úžasným neskutočne rýchlym ranným tepom! Na noc beriem betablokator, aj tak ma celý tento týždeň zobudí nemerateľny tep. Totálne zostanem z toho mokrá. Úzkosť nemám. Až potom...:-/ Dnes mi to asi po 3. minútach prešlo- je voľno. Ale ísť s takým tepom do práce....naozaj strach, či to srdce vydrží. Už som googlila náhlu srdcovú smrť, pri vysokej frekvencii srdca ☹(( PS: Cez deň tep úplne super- okolo 65. Ráno 137. Večer tiež pomalý . Všetko vyšetrené- EKG, ECHO, Holter, záťažové EKG/ bicykel/..všetko v poriadku. Môže sa mi niečo stať? Ako to mám ukľudniť? Dám si rýchlo MGN, pol xanaxu....ale je to príšerné. Už teraz stres, čo bude ráno ☹((

Strana
z3
natsel
autor
8. jún 2015

ano lieky mi pridali na vahe..mam uplne zlý metabolizmus na to ako jem :-/

zibi
8. jún 2015

@natsel ja som skoncila na internom z hormonov stitky.mala som fibrilaciu predsieni a povedali ze zo zle nastavenych liekov na stitku.fakt to nie je sranda a stitka robi velmi vela v tele..tep som mala vysoky tiez

natsel
autor
8. jún 2015

hej, zavolam si tam

katka1981
8. jún 2015

@natsel, vies co je dost mozne, ze ked si das do poriadku stit. zlazu, tak budes psychicku uplne v pohode a uz tie lieky nebudes potrebovat. Ale daj si este zistit z krvi ci nemas problem s mliekom s lepkom atd. Taketo problemy dokazu narobit velku sarapotu, lebo sa ti narusi rovnovaha v tele, nemas potrebne ziviny a potom to udrie na psychiku, hoci problem v psychike skutocne ani nie je

irusa
2. okt 2020

Ako ste si odpadli ??? Mám podobné stavy a z vyšetrení je všetko v poriadku

kristinkakvetinka
2. okt 2020

@natsel ja som mala nieco podobne ,mne doktorka vtedy povedala ze to vyzera ako menopauza a mala som dost ,mala som vtedy 35 rokov.Potom to nejak preslo a teraz to obcas mam a niekedy po jedle takze asi to suvisi s jedlom u mna.Ale tiez som mala depresie a uzkosti takze psychika k tomu pridava.

nicicka
2. okt 2020

🤣 Má pobavilo že úzkosť nemám, až potom. To akože ma aj nejaký poradovník? Je to psychika. Symptomov úzkosti je asi 200 a nie sú nijako zoradené 🤦

lukasko12
1. apr 2021

Ja mavam tlak 127/76 a pulz 98 az 100 uz mavam strach riadny a to mavam aj rano aj vecer mam takeho ineho syna o ktoreho sa musim starat 24hodin ma 6rokou a je plne plienkovany no proste mam to s nim velmi tazke a este mam aj 6mesacneho synceka ten mi da riadne zabrat baby ja mam o seba strach a uz som bola aj u psychiatricky a ta mi povedala ze ja u nej nemam co robit ze mam navstivit psychologa.Baby ja mam zivot vazne este pred sebou

irusa
1. apr 2021

@lukasko12 tak pulz do 100 je ešte v norme..no a tlak máš súpravy,tak neviem prečo stresujes...ja som vytiahla pulz aj na 250

irusa
1. apr 2021

@lukasko12 podľa mňa si už namyslam..aký ty tlak by si chcela mať keď 120/80 je ideálny a tlak a pulz sa mení v priebehu minúty ??..

lukasko12
2. apr 2021

@irusa v poriadku ved ja som nic zle nenapisala len som sa zlakla ked som mala hentaky

irusa
2. apr 2021

@lukasko12 máš ho v úplnom poriadku.. môžeš byť kľudná.. nemyslela som to v zlom ☺️

lukasko12
4. apr 2021

@irusa no a teraz som mala 135/85 a pulz si uz nepametam ale urcite aj ten bol vysoky baby ja sa velmi o seba bojim

Strana
z3