icon

Reakcie tela po celkovej anestézii

29. máj 2025

Dobrý deň prajem, budúci piatok ma čaká celková anestézia. Idem prvýkrát. Nebojím sa, ale zaujíma ma ako sa človek chová keď sa zobudí. Počula som že môže byť zlý k iným, hovoriť nezmysly a tak ďalej. Hanbím sa toho ako sa budem chovať. Ako to bolo u vás?

Strana
z2
mirro
30. máj 2025

Ja som viedla po prebudení dialóg s personálom, oni mi pekne odpovedali na všetko, čo som sa pýtala, akurát že si vôbec nepamätám o čom sme debatovali 😁

mimikarol
30. máj 2025

Bola som 2x. Nepamätám si čo bolo pred uspatím, len to že som išla na sálu a koniec. Po prebratí som plakala, keď som bola druhý krát tak si pamätám že mi niekto s personálu vravel aby som neplakala lebo si budú myslieť že ma bili. Nedalo sa mi hovoriť, ale pamätám si na čo som myslela. Len dúfam že to čo som chcela hovoriť som naozaj nedokázala vysloviť. Bola som vtedy vo veľmi smutnom životnom období.
Potom mám znovu okno a precitla som až na pooperačnej izbe.
Inak ja som sa prvý aj druhý krát po operáciách hrozne potila a bolelo ma hrdlo.
Dcéra bola tiež 2x v narkóze a ona bola po prebudení nervózna. Sestra zase plakala a vracala....
Takže je to ozaj rôzne. Držím palce autorka nech ti to dobre dopadne ♥️

viktoria63
30. máj 2025

Z celkovej nebudeš nič splietať, to jedine z rajského plynu a pri zákrokoch kde sa pacient iba tlmí, t. z. "oblbováky. Pri celkovej sa nedáva nič na dobrú náladu, hneď na sále ťa zobudia a prevezú oddýchnuť si/ dospať na Jiss alebo na pooperačnú izbu.

danac46
30. máj 2025

Takže áno je to rôzne ja som 1.krat kričala po doktorovi nech sa ma nechystá že ja pôjdem na izbu sama (keď ma chcel preniesť na posteľ)2.krat som veľmi plakala hneď po prebudení(kyretáž) nedalo sa to ovladať 3.krat som im rozprávala akí sú všetci milý a že ich mám rada a posledný krát som sa s nimi vadila ,že som nestihla dopiecť kolač čoskoro má čaká ďalšia operácia a už mám obavy.Ale už ich na to upozorňujem a doktor mi povedal,,že oni sú na takéto veci zvyknutí a mám byť rada,že nepočujem aké nezmyzli oni rozprávajú počas operácie

danac46
30. máj 2025

"spolubývajúcu" keď doniesli na izbu tak flirtovala s dotyčným a že wau ty si ma už aj vyzliekol no smiali sme sa celá izba.Potom zaspala a keď sa zobudila si vôbec nič nepamätala

jamidea
30. máj 2025

Ano mozes byt mimo, aj ked uz vlastne budes hore. A mozes vracat, hoci, ako ma operater presviedcal, dnes uz su ine oblbovaky ako pred rokmi. Vracala som aj tak.

autor
30. máj 2025

Ďakujem veľmi pekne za všetky príspevky. No určite to bude trapas 🫣ale hádam potom na mňa zabudnú

Strana
z2