icon

Reklamácia poplatkov za zubársky úkon

lenkape41
15. apr 2025

Ahojte, idem s takou prosbou. Bola som u zubara (nie u môjho) ťahať nervy zo zuba. Bola som opuchnutá, akútny stav. Ten zubar si vypytal odo mna 240€. Viem to niekde reklamovať? Má zmluvy so všetkými poisťovňami. Na bloku je že to bol nadštandard.

taktotedanie
15. apr 2025

@lenkape41 ved bol , zobral ta hned , niesi jeho pacientka a evidentne neslo len o nejaku banalitu ale riadny zakrok, kde to chces reklamovat? Ze ma zmluvy neznamena ze to je statny zubar je normalne sukromny a ma sro, kde sa chces stazovat? Stazovat si sa mala tam a nie, ked si zaplatila a zobrala blok
Na zubnu pohotovost si nemohla ist?

luliu
15. apr 2025

Nemáš čo reklamovať, je to bežná suma, cenník určite mal k dispozicii, mala si si ho preštudovať a ísť inam

mondolina
15. apr 2025

@lenkape41
áno nadštard, nakoľko nie ste jeho pacienti.

maickamf
15. apr 2025

@lenkape41zial, taketo su ceny za taketo zakroky. Nie kazda ambulancia riesi korenove vyplne kanalikov a je to drahy vykon.
Urcite lekar vysvetlil, co ti ide robit. Stazovat si sa mala rovno v ambulancii, nie uz teraz po zakroku, podpisani inform.suhlasu a zaplateni.

leangela
15. apr 2025

Nespravíš nič. Len by ma zaujímalo, že ako by si si to predstavovala, že by ti vrátil peniaze ? A nervy tiež?

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
tetapetra
15. apr 2025

@lenkape41 bohužiaľ, nikde

luliu
15. apr 2025

@gov spamataj sa prosím ťa, nie je to jej zubar, takže to isto nešlo cez poistovnu, zaplatila celý ukon
A to čo píšeš, o trhanie je absolútna sprostosť. Mudrujes o niečom o čom nemáš ani šajnu. Dobre spravený mŕtvy zub vydrží kľudne xy rokov

elief
15. apr 2025

@luliu súhlasím, ja mám tiež mŕtvy zub, chcela som ho dať vytrhnúť, kamarátka, sestrička u zubára, má odhovorila od toho, a zub mám doteraz, riešila som to ešte pred covidovým obdobím

luliu
15. apr 2025

@elief vlastný zub je vlastný zub 😉

elief
15. apr 2025

@luliu áno,presne tak!

mondolina
15. apr 2025

@gov
ty si teda " odborník" 🙈

katty123456
19. apr 2025

@lenkape41 a čo konkr chces reklamovať?neurobil zákrok ako mal alebo čo?veď opuch je skoro vždy pri stomatol.zakrokoch.

emaaurora
21. apr 2025

@lenkape41 žiadna zdr.poistovna nahradí ťahanie nervov ani cent, ani zubarovi a ani pacientovi.Je to najdrahší úkon a na doliecenie treba min.dalsie 3 sedenia.

ronie338
21. apr 2025

@gov väčšina má žen zub bez nervov kľudne aj ďalších 30 rokov v ústach. Ak je to dobre spravené nie je dôvod aby sa musel ťahať zub. Ak sa zlomil lebo nebol dokončený q nedalo sa inak tak áno. A skúste si ísť na deň robiť tu prácu. Ja robím 15 rokov a krčná chrbtica, aj chrbtica celkovo je v prdeli, to nehovorím o očiach, ruky. Plus poisťovňa zaplatí také smiešne peniaze ze to nepokryjr nič takmer ani materialovo, nie to ešte veci okolo.
@emaaurora robí sa bežne na jedno max dve sedenia. Nie je dobre nechávať zub otvorený dlhšie ako 2 týždne bez koreňovej výplne. A efektívnejšie je dlhší výplach ako keď sa menia vložky. Je na to aj štúdia.

@lenkape41 pred každým úkonom ak nie je pacient danej ambulancie ale ak aj je sa hovorí cena. Ak sa nepáči, človek môže kľudne odist. Nič sa nedá reklamovať. A keď treba sa ozvať v ambulancii hneď. Ideálne keď lekár vysvetľuje co bude robiť a koľko to bude stáť

tinus89
22. apr 2025

Nervy zo zuba vytiahnuť je to najmenej, tiež som platila len za ,,vytiahnutie,, okolo 150e...výplň korenovych kanálikov 300e ďalších, tak sa priprav, keď tam máš len dočasnú vložku
A to som bola u svojho,tiež má zmluvu s poisťovňou...