icon

Rhinoplastika v Banskej Bystrici u MUDr. Mariána Kováča

siska2027
10. sep 2015

Ahojte zienky,
som objednana na operaciu u Mudr. Kovaca v BB a mam obavy ohladom operacie. Nejde len o esteticku operaciu, ale aj zdravotnu, zle sa mi dycha a moj nos ani nevyzera 2x dobre. A chcem sa uistit, ze som si vybrala dobre, kedze to nie je sranda zasah na tvari. Boli ste niektora u neho na operacii? Boli ste spokojne? Velmi mi tym pomozete. Mna caka sekanie vnutra brusenie hrbolceka lamanie nosa uprava spicky a uprava spodnej casti nosu krasne mi to vysvetlil len sa bojim 🙂 dakujem za kazdy koment.

verfran
13. sep 2017

Ahojte, včera som bola na konzultaciibu doktora Kováča a vysvetlil mi, že mi bude cely nos modelovať, keďže následkom úrazu je dosť komplet zdeformovaný. Čakala som to, no tá predstava ma trochu desí. Veľmi by ma potešila podpora vo forme skúsenosti, ako ste prežili prvé hodiny, ako sa vám nos hojil... Doktor mi totiž nevie zaručiť, aký bude výsledok, resp. nos nemusí sadnúť úplne dokonale. Horšie ako teraz to však nebude, a to mi stačí. Doktor aj sestričky na mňa urobili dobrý dojem. Termín plastiky mám 27.9. Za každý postreh som veľmi vďačná 😉

eliska623
12. okt 2017

Ahojte, tak aj mňa čakať operácia 25.10. U doktora Kováča. Velmi sa bojím hlavne narkozy a toho ako budem dýchať len ústami😨 napíšte mi prosím Vaše skúsenosti s operáciou. Ďakujem🙂

laurachs
18. okt 2017

@siska2027 Ajoj moja prosím ta je to už dávnejšie čo si bola ale ja idem teraz v stredu 25.10. Nevieš mi poslať nejaké foto ?? Ďakujem

kamory
5. dec 2017

Ahojte, caka ma operacia nosa - tretia a dufam, ze uz aj posledna. Velmi sa bojim, narkozy menej (konecne sa dobre vyspim 😉), bojim sa vysledku (kedze mi dokafrali nos; nos mi klesa, spicka pada, niekedy zle dycham na pravu stranu, mam vyrazne nozdry; nos mi treba nadvihnut, skratit, vyrovnat atd) a ci som sa rozhodla pre spravneho lekara. Bola som na 4 konzultaciach - u Dr. Sicaka v Ruzomberku, u Dr. Vemeho v Ke, Dr. Kovaca v BB a vo Viedni u ORL lekara. Mala som na plane dat este konzultaciu u Tamasa Karasz. v Budapesti a Glumicica v Zahrebe, ale uz to nestiham tento rok.
Rozhodujem sa medzi Dr. Vemem a Dr. Kovacom. Som z KE (zijem ale v zahranici, pôjdem domov na 2 tyzdne), keby ze sa rozhodnem pre Ke a Dr. Vemeho - teplaky, taxi a smer nemocnica. 🙂
Do BB to mam komplikovane vlakom a autom nemôzem ist - cize cesta tam pred operaciou, cesta domov po operacii a o tyzden kontrola.
Ale nechcem, aby to haprovalo na tom. "Pôjdem aj na koniec sveta", ked bude stat vysledok za to!
Ma niekto skusenosti s Dr. Kovacom a/alebo Dr. Vemem? Pripadne aj foto?
Vopred dakujem za prispevky a odpovede

miriam1993
5. dec 2017

@kamory Ahoj ja som bola u Kováča a som úplne spoko 🙂 nos mi tiež opravoval aj 🙂 predtym mi robili len prepažku ale tak mi to dokafrali v petržalke na ORL že nikdy viac tam :D nikomu neradim :D ale Kovač opravil a všetko je super 🙂

kamory
6. dec 2017

Dakujem za prispevok @miriam1993

simuska910
26. jan 2018

@raketkaa ahoj. Mna by zaujimala cena komplet celeho zakroku. Kedze si to mala aj zo zdravotnych dovodov hradila nieco aj poistovna alebo si si vsetko hradila sama?

lindsey
19. feb 2018

@kamory ahoj.kde si nakoniec bola?

zuzu2107
25. feb 2018

@miriam1993 Ahoj,rozhodla som sa pre rhinoplastiku u MUDr. Kovaca,bolo by mozne poslat nejake foto pred a po, kedze ja to mam tiez zlozitejsie a vela foto jeho roboty na nete nie je,dakujem 🙂

miriam1993
7. mar 2018

@zuzu2107 Ahoj pred asi mať ani nebudem :D ale pohladám 🙂 pošlem správu

vladkamarcus
25. apr 2018

@kamory ahoj kde si nakoniec bola.mám ten istý problém

lindsey
26. apr 2018

@vladkamarcus neaktívna

marryanna
26. apr 2018

@vladkamarcus ahoj vladka.este stale som sa nerozhodla.idem skusit teraz v maji konzultaciu este u mudr.Kovac v BB.

vladkamarcus
26. apr 2018

@marryanna ja som u neho mala prvu operaciu dnes som sa objednala na konzultaciu

mims_03
12. júl 2018

prosím Vás na akom t.č. ste sa objednávali k MUDr. Kováčovi na konzultáciu? ja sa tam už týždeň neviem dovolať

marryanna
12. júl 2018

@mims_03 myslim,ze maju dovolenku az do 16teho

mims_03
12. júl 2018

@marryanna Ďakujem moc za info, skúsim teda volať až po 16tom

idka333
Autor odpoveď zmazal
dasenka22
3. okt 2018

@siska2027 @raketkaa @pixma321 @monicka12332 @miriam1993

Ahojte baby, chcela by som vas pekne poprosit, ci by ste mi neposlali fotky pred a po rhinoplastike u MUDr. Kovaca, dnes som bola na konzultacii a dost by mi to ulahcilo rozhodovanie. Dakujem ☺

whitebubble
3. okt 2018

@dasenka22
V tejto skupine najdes aj par fotiek

dasenka22
Autor odpoveď zmazal
dasenka22
3. okt 2018

@whitebubble dakujem, to uz mam prestudovane vsetko 🙂 ale chcela by som vidiet viac prace dr.Kovaca 🙂

whitebubble
3. okt 2018

@dasenka22 aha jasne 😊

mims_03
17. okt 2018

ahojte prosím Vás, anesteziologické vyšetrenie robia potom priamo v BB v den operacie?

whitebubble
17. okt 2018

@mims_03 ano

mims_03
17. okt 2018

@whitebubble ešte som sa chcela spýtať, vystavia mi tam potom PNku však?

whitebubble
17. okt 2018

@mims_03 pnku ti da tvoja obvodna... mozes ist pred opkou

dzejdzej9
24. dec 2018

@dasenka22 ahojte aj ja by som velmi uvitala forky. Same viete, ake tazke je sa rozhodnut 🙂 dakujem velmi pekne

siskamiska123
30. jan 2019

Ahojte, chystam sa k dr. Kovacovi s upravou spicky, neposlete mi prosim niekto foto kto u neho bol?

kamory
31. jan 2019

@lindsey u Dr. Vemeho v Ke, maximalne ma do*ebal, mam bolesti, vnutorne jazvy a vyrastky, pollybeak..nos horsi ako pred operaciu. Teraz idem do Istanbulu za tazke peniaze. A dufam, ze ma daju do poriadku. 🙏