Riešenie pre neustále opuchnuté a citlivé oči
Mám taký problém, že mám pernamentne opuchnuté oči. Vyzerám akokeby som preplakala celu noc. Vždy som mala oči citlivejšie po plakaní ich mám extrémne opuchnuté. Ale opuch je tam pernamentne hlavne ráno keď sa zobudím. Nosím aj okuliare, nenosím ich stále ale skúšala som aj nosiť stále aby sa oči nenamáhali, skúšala som aj brat lieky na alergiu či nie náhodou z toho a nič. Robí mi zle aj na oči voda z vodovodu v kosiciach, vždy keď som na východe tak sa vychádzem, oči sú ešte viac opuchnute aj keď sa snažím tvar umývať len preverenou vodou. Nevedeli by ste mi niekto poradiť na to nejaký krém , kozmetiku alebo procedúru? Čo by mohlo pomôcť ?
Daj si skontorlovat oblicky, srdce, stitnu zlazu
A za ten cas kym si urobis vysetrenia umele slzy bez konzervacnych latok, na vecer posiforlid masku, okolie oci s posiforlid utierkami alebo su aj ine na trhu
Vynechala by som teraz ocny make up, rano studeny obklad alebo lyzicky z mraznicky nech sa opuch stiahne

Tie opuchnute oci ,moze byt aj ina pricina,,treba kompletne vysetrenie,Povod nemusi byt origoos oci..Smer mudr, obvodna,lebo v postate ten opuch je negativna reakcia na iny organ. napr.ladviny ,gynekol. creva ,pluca, atd, prejst vysetrenim cely organizmus