Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@tibor79 ved v Amerike sa predávajú lieky nie ako u nás, že na budove mame napísané : lekáreň... Ale rovno: drugs...
Je to niečo ako droga... Proste závislosť...
V Amerike ako tak funguje právo.. Veľa ľudí ich žalovalo za poškodenie zdravia preto to napísali rovno: drugs.. A sú vlastne právne chránení..
@lenka944 Môj sused bol zástnca očkovnia dokonca urážal neočkovaných dal sa zaočkovať znovu za 300 euro o pár mesiacov na to dostal turbo Rakovinu to znamená nestihli mu to ani včas diagnostikovať a už o týždeň niečo postupne zomieral. Pre to tu hovorím čo tu škriekajú nič nám nie je to môžu povedať o 10 rokov ale nie teraz vedlajšie účinky sa môžu ukázať aj za niekolko rokov. Je mi lúto suseda nedožil sa ani dôchodku a napokon si neužil ani 300 euro .
Príklad máme aj Puškarovú do teraz sa nevyhrabala z choroby a vakcína nepomohla.
@lenka944 ak ste z terénu vidíte to po tretej dávke?? hlavne??
@leks A ty ako vieš, že: citujem: "najlepšie spravíš keď si vyberieš covid vakcinu". Ako vieš, že "spravím" najlepšie? Nepoznáš môj zdravotný stav, nechápeš zmysel očkovania. Chápem to teda ako slovný útok. Ale asi si bez argumentov a chabé "znalosti" v danej problematike Ťa nútia k útočnému spôsobu diskusie, pretože to sa dnes "nosí". Ľudia ako Ty na rôznych úrovniach, od koňa po úrad vlády takto demonštrujú svoju silu. Šíria strach, nenávisť.
Daj hlupákovi moc a každého bude považovať za hlupáka a každého bude chcieť pretvoriť podľa seba.
@lenka123456789123 mne sa páči ako si tie roky predlžujete. Najprv to bolo do roka, potom do dvoch.. päť..a teraz už treba čakať 10. Za chvíľu to bude, počkajte ako na to doplatia vaše prapravnúčatá 😄. A nie, nepopieram, že vakcíny nemajú vedľajšie účinky, aj verím, že v niektorých prípadoch spustia driemajucu chorobu, ale na tomto sa vždy pobavím.
@lenka123456789123 môj sused presne to isté... Ako to vravis, že turbo rakovina a koniec...ale mne práveže nechýba....bol to alkoholik, takže si vieš asi predstavit ako s nami vychádzal...
@lenka123456789123 ved tých známych osobností, ktorí umreli po očkovaní je trochu viacej... Lasica, Zbirka, Patejdl, Sagan ma problemy so srdcom... Justin Bieber-ochrnuta tvar...
Oni by boli najradšej keby sa známe osobnosti neockovali.. Robia im zlu reklamu...
@kristiii no tomu ver, že na to doplatia vaše prapravnucata... Ak ich budete ešte mat.. Po tej covid sterilizácii...ved je to manipulácia s genmi a DNA... to znamená, že sa v budúcnosti budú rodiť autisti.. Už teraz ich je dosť.. Co sú následky tých slávnych "bezpecnych" očkovaní proti ich znovu vymyslenym detským chorobám...
@kvieta tak opýtaj sa odborníkov, oni ti poradia... Však keď ste sa chodili očkovať nikto neriešil vás zdravotný stav... Ved vás napichavali za radom jak také ovce... Rovno v obchodnom centre si si mohla pichnúť...
Takisto diskriminovali neockovanych len preto, že to odmietali.. Tam prečo nikto neriešil v akom zdravotnom stave je ten neočkovany? Nezaujímalo ich nič, len nejaký debilny covid pas... Test atď...
@kristiii no a čo máš z takého života co ta furt len niečo boli... A co už má najviac zaráža je to, že znovu sa idete dat "liečiť" k tým istým firmám, ktoré vyrábajú covid vakciny... Ved sa vykaslite na nich, a začnite sa liečiť ináč... A nie znovu sa vraciate k tým, ktorí vám doriadili zdravie...
@leks
@lenka123456789123 krcmery takisto je už K. O.
Teraz sa tu stretnú všetky mamičky zdravotnícky a kamaráti lekári 😂 a dôveryhodné informácie z praxe 🤦
@kristiii už prešli aj na vnúčatá..doteraz bolo,že to spôsobuje sterilizaciu
@barbie2023 a jak vieš, že nie? Buď nebudete mať deti vôbec a keď budete tak s následkami...

@tibor79 oni si vôbec neuvedomujú, že tie choroby co majú sú následky dlhodobého užívania liekov.. Lieky "fungujú" na tom principe: na každu chorobu je liek a na kazdy liek je choroba...
Len niesom si istá, či tento výrok pochopia...