Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
Vidím, že máte úplne iné názory, a nepomôže vám už asi nič... Ani 10ta dávka vakcíny... Len sa zamyslite nad tym, prečo mne nič roky nieje a vám furt dačo...
Veľa ľudí má ten názor ako ja, no nezapaja sa do diskusie, lebo vedia, že to nemá zmysel...
@sss777 jednoduchšie mu nevysvetlis.ze je jednoduchší.. zbytočne mrhas energiou. Plus je to pod tvoju uroven. Nech si každý robí čo chce, ale nech za to berie aj zodpovednosť.
Keď si všimneš diskusia zo začiatku vola pokojnejšie, potom prišlo pár antivaxerov, ktorí nemajú argumenty resp.ich argumentom je útok a celé sa to tu zvrhlo a je tu sama agresia. Tschüss.
@mimixxxx a prečo si nedáte ďalšiu a ďalšiu dávku vakcíny? Žeby preto?
http://nupo.szm.sk/
@kvieta aky agresívny? Ved vy sa stále vysmievate z prírodnej liečby... Vy nieste agresívne?
Zaujíma ma to len preto lebo tu obhajujete lekárov.. Keď im tak strašne doverujete mali by ste ísť na ďalšiu a ďalšiu dávku... Ale zrejme mate pochybnosti ci vám chcu až tak dobre.. Poznám lekára co sa sám lieči prirodne a ľuďom dáva chémiu na "liečenie"
@tomsta003 podla.mna ma novy zmeneny nick. Lebo aj mne odpovedala tak, se mi to je podozrive,l 🙂
@snowflakenel hej, 10 nickov mam... Asi ti tam aj píše dátum registrácie... Nemám čo robiť len sa sama so sebou rozprávať s inými nickmi
@lenkasarka ale.ved skorocel by pomohol 🙂 🙂
@snowflakenel ten som neskusala, ďakujem prečítam
@leks teda skoro nikto z mojej rodiny očkovaný nie je a nikdy v živote nemali problém ísť hocikam😄
Ja som sa dala očkovať dobrovolne, ale na všetko stačil aj test ktorý skoro nikde nekontrolovali a nonstop som chodila hore dole cez hranice. Pýtali ho až raz ukázať. Normálne ľudia chodili do potravín, k lekárovi, my sme chodili všade na welnesy , na kúpaliska keď ich otvorili🤷♀️
@leks Zaregistrovala si, že drvivá väčšina diskutujúcich nepopiera silu prírody? Sama som sa takto vyjadrila. Ak ty sa spoliehaš iba na prírodnú liečbu, je to tvoja vec. Tak ako je moja, že nespolieham sa na ňu vždy.
Zaregistrovala si, že už je po epidémii? Vírus sa oslabil, opatrenia, ktoré spomínaš, už nie sú potrebné. A či sa niekto dal alebo nedal, dá, alebo nedá očkovať je jeho vec.
Veľmi by ma zaujímalo, komu sa hodí to neustále rozdeľovanie ľudí, umelé vytváranie napätia a nenávisti. Už by sa to naozaj mohlo skončiť, nikam to nevedie
@kvieta hej zaregistrovala som, že väčšina diskutujúcich je tu očkovaná... Tak ako môžte veriť prírode keď ste sa dali na chémiu.. To je jak nebo a zem.. Musíte si vybrať bud jedno alebo druhé.. A nie obe... Aký má zmysel liečiť sa prirodne keď hneď na to sa doriadite chemiou a potom tvrdíte, že prírodná liečba nezaberá...
@leks zvláštne. Ludia skusia prírodnú cestu, nepomôže a nasadia teda lieky. Ja som prvé skúšala lieky dlho, nepomohli a až bylinky ma z toho dostali. Lenže ludia si mylne myslia, že ak majú nejaky problém dajú čaj, tinkturu a čakajú, že im to pomôže. No nepomôže. Ak ostanú pri tom spôsobe života, myslení ako mali doteraz. K organizmu treba pristupovať holisticky. Nie štýlom, mám žalud.kyselinu budem sa liečiť bylinkami ale vzápätí ma bude bolieť chrbát, hlava a šup lieky od bolesti.... K tomu si zajedia pár chem.spracovanych potravín a čudujú sa, že bylinky nepomôžu. Tam je dôležitý aj pohľad, ako to človek vníma, ako sa s tým stotožnil. Nie štýlom, tak známa mi poradila takú a takú bylinku.... Tak si ju šupnem. V tele všetko so všetkým súvisí a tak k tomu treba aj pristupovať. Nie všetci dokážu zmeniť všetko od základu, aby si pomohli od nejakého ochorenia.
@walentina7 prosím ta napíš mi mé o toho lekára.toto ma naozaj zaujima

@10zabka Čo otcovstvo, ale ten neznámy genetický fond... Viď napr. hlavný troll tejto diskusie... Naspäť na stromy...