Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@cafelatte no prečo.. Lebo v Amerike ako tak platí právo.. Tu platia tak max. ."zakony" Mikasa... Ved aj málokto sa bránil voči kotrolam hygieny keď chodili a kontrolovali nahubky.. Málokto na nich podal trestné oznámenie za zneužívanie právomoci... Jednoduchšie bolo nasadiť si nahubok... A mat pokoj...
@vevesh škoda, že to nenapíšeš mnohý by možno porozmýšľali ako sa chovali.
@kvieta u teba sa strácame stále ak ťa táto téma nebaví nájdi si inú. Nebaví nás tu na teba už reagovať.
@leks ona ešte nič rozumné nenapísala iba ,že je ateista to nás ale nezaujíma k téme nech je aj krokodíl nevšímajte si ju vlastne jej úbohosť.
@10zabka tiež som chcela vedieť čo mi podľa nej vylieči autoimúnne chronické ochorenie,ale marna snaha.
@leks už jej komentár vyššie napovedá, že to bola ovca istej strany a tá píše o múdrosti a čiarke a botke argument nemá .
@lenka123456789123 Tak nereagujte, pešiaci🙂
@vevesh len to tu napíš istej osobe možno dostane rozum.
@kvieta radšej zober dieťa von a nájdi si inú skupinu papa
@lenka123456789123 Istá osoba má podobné zdroje ako @vevesh, mne to nemusí vysvetľovať. Vy to nechcete pochopiť a asi ani nie ste schopní.
@kvieta ty nie si schopná pochopiť veľa vecí už len Mikas svedčí o tvoje....nebudem menovať.
@lenka123456789123 Moje dieťa sedí v škole, mám navarené, upratané, stíham sledovať aj Dámsky klub🙂 Ty ako?
@lenka123456789123 Keď myslíš...😂
@kvieta ja mám všetko aj záhradu porobenu ale vidím aká si tupá tam sa tu na tebe zabávam.
@lenka123456789123 detto
@lenka123456789123 Keď myslíš.
@kvieta papa pozeraj dámsky klub.
@lenka123456789123 Práve varia cuketové lasagne bolognese... máš záhradu, určite aj cukety... nauč sa už konečne aj niečo užitočné🙂
@kvieta ty máš asi len panelák je to vidieť.
@kvieta ak nemáš nič k téme vedľajšie účinky chod si po svojom .
@lenka123456789123 Ty pracuješ v zdravotníctve?
@kvieta ty pracuješ určite zdravotníctve si odborník úplne píšú ti tu viacerý zdravotníci aj baba co má známu výskume čo sa ich neopytas keď je pre teba Mikas odborník si veru riadne obmedzená.
@kvieta nájdi si vyššie čo písali napíš im a neotravuj si ako mucha už otravná.

@leks Ja som rada, že v tejto situácii bol na šéf úradu práve Mikas. Ten človek nie je úplatný.