Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@ikka204 tolko argumentov ….tolko skusenosti v par vetach. Mne sa paci spolocna retorika urcitej skupiny ludi-napadat,snaha ponizit,urazit,pri tom pouzivaju rovnake slovne spojenia,doslova dogmaticky …odpozorovane zo zivota-len nizki ludia maju potrebu ponizovat,len ludia mentalne slabi,musia utocit na druhych aby sa citili silnejsimi….ale darmo,je to nieco ako nervna mala civava,ktora hoc pokuse,aj tak to neboli,len dotycnemu pride toho drobca luto😁
@leks
Fakt neviem, či si troll alebo či tomu naozaj veríš.
No ver či never, nič mi nie je. A ani nikomu v okolí. A ani zázračne nestúpol počet náhlych úmrtí/ničoho podobného.
Alebo si myslíš, že si odhalila celosvetové sprisahanie a milióny očkovaných zomreli a schovali ich niekam do nejakej tajnej skrýše?
Veď skús argumentovať fakticky, nie len prázdnymi frázami
Zrejme niekomu tu už riadne kuruje z tých horúčau!!! Veď toto nie je normálne, toto nie je normálne, dokedy my takto chceme do kedyyy🤣.
@leks Trepeš bludy nepoznám nikoho kto by povedal že pôjde na 10 dávku.!A predstav si že zomrieť môže každý bez rozdielu či je alebo nie je očkovaný! Neverím tomu že ty máš presne informácie kto zomrel či bol alebo nebol očkovaný .Za každú cenu tu chceš presadiť svoj názor .Rovno napíš o čo ti ide!
Podľa mňa sa to dokázať nedá každý má inú skúsenosť či je za tým ci očkovanie či kovid, či stresy čo sme zažívali vo vnútri počas toho šialenstva ťažko povedať. Každý má svoju teóriu. Aj kovid samotný môže po čase spôsobovať ťažkosti aj vakcíny..sú to len teorie
@monicatko20 ja som prišla o 2 bábätká pred kovidom si predstav a netušia prečo ..hore tak rozhodli 🤷potraty boli vždy tiež som mala nad 25 rokov a prvé dieťa doma bez ťažkosti. Je smiešne že už všetko sa pripisuje očkovaniu ako môže byť ale zas to nepreháňajte ženy😉
@leks zbláznila si sa? A lieky sú podľa teba z čoho? Z čokolády či z korienkov? Mám autoimúnne ochorenie a bez liekov by som nedokázala fungovať a žiaľ nevyrábajú sa z korienkov,ale riadny kokteil to je. A áno dáva to logiku lebo pri operácii ťa tiež neustávajú výťazkom z citróna a pomaranča.
@leks akože no… aj som stratila slova. Tak ja ti teda prajem,aby si si nikdy nezlomila ruku,nohu a nikdy nepotrebovala operáciu. Lebo fakt ťa neuspia citrónovou šťavou. A áno viem,že narkóza je strašný sajrajt,ale nechaj si rezať telo pri vedomí😂 akože ty tu už take bludy splietaš,že jeden by povedal,že žiješ ako Maugli. No to áno to máš úplnú pravdu,že keď máš otvorenú zlomeninu nohy tak operácia je úplne zbytočná,veď taký kapustovy list spojí kosti presne do požadovaného tvaru a ešte aj zahojí všetko na čo si človek spomenie. Nože poraď ako prežiť autoimúnne ochorenie bez liekov. Ja ti budem tak vďačná ako nikdy nikto. Akože spolieham sa na prírodu fakt,len neviem ktoré korienky mám jesť.
@leks nebudeš operovaná? fúha tak ty musíš byť riadne .....tá,,,,,ked toto tvrdíš
@tibor79 mat názor na vakcinu je jedna vec. Je na každého zvážení či sa ockovat nechal alebo nie. Ale písať tu ďalej to čo píše ona je už naozaj ďaleko za čiarou.
@lenkasarka 👍👍👍
@lenkasarka nebolo to na zvážení každého. Bolo to často pod nátlakom - výpoveď v práci, nemožnosť študovať, bývať na intráku a pod. Zažili sme to. Keby ľudia neboli pod nátlakom, možno by neboli takí agresivni.
@tibor79 nebiem čo si zažil ty,ale my sme mali na vyber mala som možnosť sa rozhodnúť a ja som sa rozhodla. Nikdy som nenadavala na očkovaných a nikdy som nenadavala na neočkovaných. Rozhodla som sa tak ako som sa rozhodla a nemám potrebu nikomu vesat na nos aké bolo moje rozhodnutie. Či sú vakcíny škodlivé či nie sú tiež neviem posúdiť a ani by som si to nedovolila nakoľko okolo medicíny a vedeckých štúdii moja práca nešla ani oblúkom.
@lakebabe normálne som sa zamyslela či naozaj je v dnešnom svete toto možné napísať. Ale vidíš
@leks
Stúpa počet pohrebov? O koľko? Kde? Skús nejakú štatistiku pridať, nech sa na to vieme pozrieť konštruktívne.
Ale s tebou je asi zbytočné diskutovať, ty tu stále opakuješ, že pacienti sú pre lekárov biznis.
Ty si myslíš, že ja ako lekár som platená od počtu pacientov, ktorých ošetrím? Nie, som zamestnaná v klasickej nemocnici a mám tabuľkový plat. Keď mi v službe príde 100 ľudí, dostanem toľko isto peňazí ako keď nepríde nikto.
Cítiť z teba strašnú paranoju, asi sa s tým nežije ľahko.
@lenkasarka tak vidíš operovať sa nedá tak nech ju teda neoperuju😄

@leks
Ja som sa slušne spýtala, ale teda asi nemáš argumenty, to je, samozrejme, tiež odpoveď.