Rosacea
trpí niekto týmto ochorením? čoraz častejšie ma páli k večeru celá tvár, najma líca. Už vyše pol roka sa mi tvoria po nose červený popraskané žilky a všimla som si tri také malé vriedky, môže to byť toto ochorenie?
@dominikakoll ahoj, mne toto osobne nepomohlo, od kožnej som dostala vzorku a ešte viac mi podráždilo kožu, očervenela a pálila ma trošku, ale každému inak pomôže, niektorí si vychvaľujú, čo som čítala
ahojte, tiež mám diagnostikovanú rosaceu, už skoro rok beriem entizol denne, a tiež mi predpísali krém rozex. Používam kozmetiku od biodermy AR. Momentálne už asi tretí mesiac je to hrozné, vyrážok sa neviem zbaviť, mám pocit, že je to len horšie, pleť je suchá. Má niekto skúsenosti s niečím iným, nejakým iným krémom? Kožná vravela, že to vôbec nesúvisi s konkrétnym jedlom, že mám dávať pozor na slnko, a pikantné a horúce jedla..už fakt neviem čo robiť 🙂
Moja musíš dávať pozor nie len na to čo povedala doktorka ale napríklad aj na fyzickú aktivitu, napr. posilka, beh, atď, skrátka pri všetkom čo Ta rozohreje. Na slnko si dávaj obzvlášť pozor a používaj ochranný faktor 50. Neviem v akom stave to máš ale Entizol sa používa na horšie stavy. Ja používam denný krém od biodermy aj odličovaciu vody od nich a Dermalex, ale ten majú len v Anglicku. Musíš skrátka vyskúšať, čo Ti robí dobre a čo nie. A skus si kúpiť Rutin zmierni prekrvenie pleti to sú tabletky.
@martina6856 dakujem, vyskusam tie tabletky. Na slnko davam pozor, mam pocit ze v lete to je lepsie. Da sa toho uplne zbavit? Ja som nikdy nemala ani len akne, tak si neviem zvyknut, ze zrazu musim nanasat makeup vzdy ked niekam idem
@martina6856 to je fakt... popri tom mi zobrali testy na helcobacter, boli pozitívne... teraz sa to vyliečilo a aj s tvárou je to lepšie...
@jankake17 Súhlasím s Miroslavou daj si urobiť tie testy a myslím, že toto ochorenie sa nedá vyliečiť uplne len mať pod kontrolou. Ja som ho dostala v 46-tich rokoch a nikdy som nemala ani akné ani nič podobné. Ja si nikdy nedávam žiaden makeup, nepoužívala som ho nikdy. Inak chcem Ti povedať, že je velmi doležitá psychika. Prestan sa tým stále zaoberať, nepozeraj sa každou chvílkou do zrkadla lebo to má opačný efekt. Tiež nepi alkohol ten to úžasne zhoršuje.
Martina 6856 chcem sa opytat na ten Dermalex,to je nejaky krem?mohla by si napisat nieco blizsie?
@narcis2204
Ahoj, posielam Ti link na stránku kde sa o tom píše. Je to a angličtine, ale určite vieš ako si to veľmi ľahko preložíš do slovenčiny. Ja som veľmi spokojná. http://www.dermalex.co.uk/rosacea/dermalex-rosa... a toto je preklad príbalového letáčika.
Pleťový krém pre liečbu
růžovka
& Couperose Pred použitím Dermalex Opravy Opatrne Rosacea & Couperose Prečítajte si tento písomnej informácie. Ak chcete dosiahnuť čo najlepšie výsledky, prosím
postupujte podľa pokynov starostlivo. · Ponechajte si písomnej informácie. Možno budete musieť znova odkazovať sa na to Počas liečby. Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, obráťte sa na svojho lekára alebo nás lekárnika.
· Ak príznaky pretrvávajú alebo v prípade výskytu vedľajších účinkov, ktoré nie sú uvedené v ESTA písomnej informácii nájdete na svojho lekára.
zloženie
Tri-solve®, etylhexyl metoxycinamát, butyl -methoxydibenzoylmethan, Bisabolol, Eskulín, Triticum vulgare klíčkov, extrakt z Echinacea angustifolia extrakt z Boswellia
Serrata extrakt, Zanthoxylum bungeanum Fruit Extract, CI 42051, CI 19140
Čo je Rosacea a Couperose Dermalex opravy a na čo sa používa? · Dermalex Repair je dermatologicky testované prípravok pre liečbu rosacei a Couperose kožných prejavov ako je začervenanie, návaly tepla, viditeľné žilky, sprísnili
a tvrdené kože a suchosť.
· Opravy Dermalex znížiť typické príznaky rosacei tým, že podporuje úplné obnovenie bariérovej funkcie kože. Patentovaná technológia Tri-solve® Vytvorí
ochranný film na pokožke pomáha obnoviť hrubé a hydratovanej pokožky.
· Oprava Dermalex tiež chráni pokožku prostredníctvom konkrétnych UV filtre neutralizačné dôležitým impulzom vo vzhľade ružovky a Couperose príznakov. okrem toho
Krém obsahuje upokojujúce a upokojujúce dobre známy zložky a zelený pigment k zníženiu začervenanie pokožky a zvýšenie zvýšenie sebavedomia.
· Rosacea a Couperose Dermalex Repair je klinicky testovaná dermatológmi.
· Vstrebáva ľahko, nie je mastný.
Čo by ste mali vedieť pred podaním žiadosti Dermalex Rosacea a Couperose · Oprava Oprava Dermalex možno aplikovať na všetky typy pleti.
· Dermalex Repair je bez vône a parabény.
· Žiadne alergické reakcie v priebehu alebo po boli zaznamenané klinické štúdie o tomto produkte.
Ako sa prihlásiť Dermalex Rosacea & Couperose Oprava
Vždy platí Dermalex ESTA opraviť pomocou nasledujúceho návodu na použitie. Ak máte akékoľvek pochybnosti o prípravka tento návod na použitie, obráťte sa prosím na svojho lekára alebo lekárnika.
Návod na použitie
· Prosím, odstráňte hliníkový uzáver pod skrutkovým uzáverom pred použitím
· Naneste tenkú vrstvu Dermalex Repair Rosacea a Couperose ovplyvnená na ploche.
· Postup opakujte dvakrát denne esta, ráno a večer.
Dôležité upozornenia a opatrenia • Nikdy platiť Dermalex opravy a Couperose Rosacea krém na popraskané alebo poranenej kože.
Vyhnite sa kontaktu s očami a genitálie. V prípade kontaktu, dôkladne opláchnite vodou vlažnej.
· Iba na vonkajšie použitie.
· Nepoužívajte na otvorené rany.
· Uchovávajte mimo dosahu detí.
Zastavte sa s nimi zaobchádza v prípade dlhodobej podráždenie alebo alergické reakcie
Ako uchovávať pre opravu Rosacea & Couperose Dermalex · Skladujte pri izbovej teplote (25 ° C). Aby bolo možné zaručiť ich hypoalergénne vlastnosti, Dermalex Opravy psoriázy obsahuje čo možno najmenej konzervačné látky a stabilizátory.
· Nevystavujte produkt k zdroju tepla alebo na priamom slnku! Používajte pred uplynutím doby na kartóne a naznačila trubice.
Prekladač Google pre firmy:Nástroje pre prekladateľovPrekladač webových stránokNástroj na hľadanie nových trhov
Vypnúť okamžitý prekladO službe Prekladač GooglePre mobilKomunitaOchrana osobných údajov a Zmluvné podmienkyPomocníkOdoslať spätnú väzbu
@martina6856 dik...hned to pozriem 😉
Idem aj ja k Vam po radu ;v utorok mi kozna diagnostikovala Rosaceu dala mi akusi zarabanu vodu a krem Rozex ale ten mi tvar este viac vysusuje a aj ked len 4.dni natieram nemam pocit zeby zaberal prave naopak.Mam este vydrzat a dufat ze zaberie al.ist ku koznej hned a necakat o mesiac na kontrolu.Alebo existuje este nieco co mi tu tvar uvolni a nebudem ju mat velmi suchu,napnutu, supinovu?odkedy nezijem s otcom mojich deti uz 2,5.roka mam stym problemy a sa to len zhorsuje.Teraz ma to uz velmi svrbi boli pali,je to na nevydrzanie uz.dakujem velmi pekne.
@monulik88 mas aj take biele pluzgieriky?
Joj neviem si rady..... mám rosaceu natieram každý deň, brala som 50 dní na to antibiotiká a stále zle.... Musím si dávať na tvár makeup každý deň kvôli práci a to je asi problém. Poraďte čo s tým, aby sa to zlepšilo.
@erikasvk mne povedala kozna ze mi make up nezakazuje.
@cuceravalucy tie nemam len to mam v okoli lic vyrazne cervene a suche a trocha na nose flaky cervene.celo a bradu mam v pohode .ale ked svietilo slnko az ma to palilo svrbelo bolelo.teraz sa to trolinku ukludnuje.dakujem
@monulik88 ja som to mala akutne zapalene a pocuvala som koznu a preliecila mi to ( ale no dlho som sa trapila)Teraz som si nasla krem a bb krem co ma nedrazdi ale ked svieti slnko, fuci alebo je zima vecer ma palia lica.
baby, mate niektora iba pupaciky? mne sa vyhodia male pupaciky ktore svrbia, na dalsi den su len cervene, potom sa ten vrch vysusi a vznikne mi tam len taka supinka a asi za 4 dni sa mi zahoji uplne. neni su "vytlacacie" a ked sa mi urobia, strasne svrbia. alergia to neni a dr povedala ze rosacea a druhej koznej sa to nezda ze by to mohla byt rosacea. robia sa mi vsade, aj na vieckach, oboci, a aj na krku.
vobec nemam cervene zilky, len tieto pupaciky.
pouzivam make up od biodermy uz skoro 2 roky, micelarnu vodu a bez zmeny.
Ahojte baby. Mne dnes tiež kožná diagnostikovala začínajúcu rosaceu. Už pár mesiacov som síce tušila že je to ono lebo to má aj ocino. Začala som používať biodermu. Krém zabral no možno na dva týždne a potom nič moc. Doktorka mi dala ešte rôzne vzorky krémov nech skúsim lebo každému zaberá niečo iné. Ked nepomôžu tak mi dá vraj Rozex. Teraz to mám takto. Dajte foto aj vy baby nech porovnáme
Cau, musíš sledovať po čom sa Ti to vyhodí. Najhorší je alkohol, korenisté a štipľavé jedlá a netreba zabúdať na slnko, ktoré je najhoršie. Ja bez 50 faktoru ani nevychádzam a nosím aj šiltovku ak fakt pripeká.
Odporucame vyskusat bylinny prasok TARIKA, z ktr. sa zarobi maska, bud s pridanim vody alebo hydrolatu. Osobnu skusenost nemame, no na zaklade reakcii od zakazniciek si dovolujeme odporucit tuto masku nielen pri akne. NA vyskusanie je vhodne 20g balenie:
http://www.nutrimas.sk/Organic-India-Tarika-AKN...
ahojte, chcem sa spytat, ako to riesite s opalovanim? Idem totiz na dovolenku a viem ze si mam chranit tvar, ale zas bielou tvarou a hnedym telom sa nechcem vracat 🙂

@martina6856 ďakujem veľmi pekne 🙂 bola som s tým včera na kožnom, tam mi dala kúpiť si krém ROZEX, tak uvidíme