icon

Rosacea - rady

jankapresov
12. jan 2021

Zienky, chcela by som vas poprosit o rady.Bola mi diagnostikovana rosacea, ake mate skusenosti s pripravkami, co vam zabralo.Da sa toho zbavit aj navždy? Vdaka

Strana
z2
123369
13. feb 2021

@kubkovamama inak čítala som, že ak teda máš rosaceu oleje ju môžu dráždiť. Ak tie oleje sú esenciálne.Ja keď si dám olej aj to len kvapku tak 100% skvalan, prirodzene ho naša pokožka obsahuje. Ale zasa ak ťa nedráždia tak môžeš.

kubkovamama
13. feb 2021

@123369 nie esenciálne,to urcite nie,iba cisty lisovany suchy olej.Kedysi som ich nemala rada,vekom mi zas robia dobre,ale iba v chladnom obdobi,plet je krasne makka, bez začervenania,ziadne pnutie alebo suche miesta.Mala.som aj akne a zmizlo.V lete mi je zas olej neprijemny

bibiana234
6. okt 2021

@zdenka13 dobrý deň ak sa toho dá zbaviť tak budem vďačná za každú radu 🙂

bibiana234
6. okt 2021

@zdenka13 neviem či odoslali správu ktorú som teraz písala ze ak sa toho dá zbaviť tak budem vďačná za každú radu

123369
6. okt 2021

@bibiana234 rosacei sa žiaľ nezbavis, môžeš iba potlačiť jej stav s krásne udržiavať,nenechaj si natlačiť kaleráby do hlavy prosím. Ak teda vieš, že máš na 100% rosaceu, pridaj sa na FB stránke " rosacea za oponou ",je tam už veľký počet žien ,i nejaký ten muž a ani jedna ti tam nenapíše , že je z nej vyliečená. Ale naozaj ju vieš krásne upokojiť hlavne vhodnou kozmetikou či stravou . Určite sa tam pridaj kočky ti poradia keby dačo.

zdenka13
10. okt 2021

@bibiana234 ahoj, zbavíš sa, ja poznám osobne aj 2 ženy, čo sa zbavili psoriázy, ktorá je tiež nevyliečiteľná. Všetko sa dá, len treba chcieť 😊👍 A samozrejme, že veľkú úlohu v tom má životospráva 😊

pet1k
1. mar 2022

@123369 ahoj a pred porodom si absolutne nic nemala?

123369
1. mar 2022

@pet1k nie,ani po pôrode hneď, keď sa tak spätne rozpametam tak mi asi začala,ako som prestala kojit,ani nie hneď po pôrode, kojila som 7 mesiacov, pozorovala som červené líca,a potom už som ich mala naozaj veľmi červené, až ma to svrbelo, až pálilo, úplne horúce som ich mávala.

chobotnica777
29. aug 2023
veronika1236
9. jan 2024

@zdenka13 ako sa dá vyliečiť rosacea?

lubicacestovinova
Odpoveď bola odstránená
lenkamikusova
19. máj 2025

@jankapresov ahoj mne tiez tetaz diagnostikovali,dala mi obklady z jarisha a krem rozex ,kozmetika la roche zo zelenym odtienom zakryva paradnw cervene licka,na vlasy lanolin sampon a spirala od la roche na citlive ocka,lebo ako sa docitas moze sa ti to aj tam prejavit,ahoj

Strana
z2