Rosacea - rady
Zienky, chcela by som vas poprosit o rady.Bola mi diagnostikovana rosacea, ake mate skusenosti s pripravkami, co vam zabralo.Da sa toho zbavit aj navždy? Vdaka
@123369 nie esenciálne,to urcite nie,iba cisty lisovany suchy olej.Kedysi som ich nemala rada,vekom mi zas robia dobre,ale iba v chladnom obdobi,plet je krasne makka, bez začervenania,ziadne pnutie alebo suche miesta.Mala.som aj akne a zmizlo.V lete mi je zas olej neprijemny
@zdenka13 dobrý deň ak sa toho dá zbaviť tak budem vďačná za každú radu 🙂
@zdenka13 neviem či odoslali správu ktorú som teraz písala ze ak sa toho dá zbaviť tak budem vďačná za každú radu
@bibiana234 rosacei sa žiaľ nezbavis, môžeš iba potlačiť jej stav s krásne udržiavať,nenechaj si natlačiť kaleráby do hlavy prosím. Ak teda vieš, že máš na 100% rosaceu, pridaj sa na FB stránke " rosacea za oponou ",je tam už veľký počet žien ,i nejaký ten muž a ani jedna ti tam nenapíše , že je z nej vyliečená. Ale naozaj ju vieš krásne upokojiť hlavne vhodnou kozmetikou či stravou . Určite sa tam pridaj kočky ti poradia keby dačo.
@bibiana234 ahoj, zbavíš sa, ja poznám osobne aj 2 ženy, čo sa zbavili psoriázy, ktorá je tiež nevyliečiteľná. Všetko sa dá, len treba chcieť 😊👍 A samozrejme, že veľkú úlohu v tom má životospráva 😊
@zdenka13 ako
@zdenka13 ako sa dá vyliečiť rosacea?
@jankapresov ahoj mne tiez tetaz diagnostikovali,dala mi obklady z jarisha a krem rozex ,kozmetika la roche zo zelenym odtienom zakryva paradnw cervene licka,na vlasy lanolin sampon a spirala od la roche na citlive ocka,lebo ako sa docitas moze sa ti to aj tam prejavit,ahoj

@kubkovamama inak čítala som, že ak teda máš rosaceu oleje ju môžu dráždiť. Ak tie oleje sú esenciálne.Ja keď si dám olej aj to len kvapku tak 100% skvalan, prirodzene ho naša pokožka obsahuje. Ale zasa ak ťa nedráždia tak môžeš.