icon

Rozvrat vnútorného prostredia

rebcav
16. mar 2023

Ahojte, prosím Vás, svokra /73/ sa necítila dobre 3 dni, dnes v noci ju manžel zobral do nemocnici. Zobrali jej krv a zistili rozvrat vnútorného prostredia, prosím Vás čo to presne znamená. Manžel je teraz v nemocnici s ňou, len osobne sa nemohol rozprávať s doktorom, volal mu doktor - ukrajinec, ktorému skoro nič nerozumel. Teraz čaká na iného doktora, aby mu to riadne vysvetlili. Viete mi prosím napísať čo to znamená, googlila som ale nič normálne som nenašla. ďakujem

elmivelmi
Autor odpoveď zmazal
rebcav
autor
16. mar 2023

@elmivelmi ďakujem, myslíš, že v takom veku to nie je reálne? Vždy bola max. aktívna.

apolka77
16. mar 2023

@rebcav tak z jednej apulky krvi sa pochybujem dá hneď stanoviť že rozvrat vnútorného prostredia...spravia jej všetky vyšetrenia budete múdrejší

rebcav
autor
16. mar 2023

@apolka77 ďakujem pekne, to povedal lekár manželovi, tiež mi to prišlo zvláštne . Hlavne ma nahneval prístup, telefonicky komunikovať o zdravotnom stave a ešte aj s cudzincom...

trgypadl
16. mar 2023

@rebcav ahoj, svokra sa na nieco aj lieci? Nejaké vaznejsie ochorenia?

rebcav
autor
16. mar 2023

@trgypadl ahoj, vôbec nič, vždy bola max. aktívna.

trgypadl
16. mar 2023

@rebcav chodila pravidelne aj na preventivne prehliadky?
Zial nirkedy u starsich ludi to pride nahle

colsami
16. mar 2023

Mozno je ten ukrajinsky Dr velmi kvalitny a mozno budme radi ze ma kto vobec robit, vzhladom na nedostatok lekarov u nas, kedze si ich nikto riadne nevazi. A budte radi ze aspon zavolali vysledok a nasli si na to cas Vas hned informovat.
Drzte sa, vysetrenia budu pokracovat, predpokladam ze ked ju vzali ako akutny stav a bolo to v noci ako pises, tak sa spravil aspon rychly zaklad z krvi kvoli nejakym prvym info ku stabilizacii pacienta a dnes budu pokracovat komplexnejsie vysetrenia podla nalezu. Vsetko ma svoju postupnost a cas, ja chapem ze ste momentalne v strese, ale dali ste ju do ruk lekarom, tak im verte. Urcite im pani nie je lahostajna, len si uvedomte ze sa neda vsetko okamzite hned. Nech vam to dobre dopadne.

rebcav
autor
16. mar 2023

@trgypadl ano chodila

rebcav
autor
16. mar 2023

@colsami áno, vo všetkom máš pravdu, ďakujem

macekovam
16. mar 2023

@rebcav nebola chorá.? Nemala teplotu? Nemá cukrovku??

taktotedanie
16. mar 2023

@apolka77 pravezr sa to robi z jednej ampulky

panonia
16. mar 2023

Rozvrat vnutorneho prostredia sa da hned zistiť z odberov. Vznika napr po po dlhodobejšom zvracani, cukrovke.. Je to vážny stav, naše telo aby mohlo spravne fungovat potrebuje spravne Ph.

rebcav
autor
16. mar 2023

@macekovam v nedeľu sa začala cítiť zle, mala aj teplotu, cukrovku nemá. Teraz mi volal manžel, že zistili problém s obličkami, ešte aj Covid.... Vraj hlavný problém sú obličky...

rebcav
autor
16. mar 2023

@panonia, ďakujem, zistili problém s obličkami...

apolka77
16. mar 2023

@taktotedanie tak už som múdrejšia
@rebcav aj vy ste sa dozvedeli , želám vela zdravia ...vieš možno mala problémy ale sa nikomu nesťažovala ...ja som tiež taká nikdy nikoho neobťažujem a vždy si myslím však to prejde...neboj bude dobre. Už majú podchyteny problém nasadia liečbu..

rebcav
autor
16. mar 2023

@apolka77 Ďakujem krásne za povzbudivé slová, verím, že to bude ok, snáď

apolka77
16. mar 2023

@rebcav ale bude treba vždy veriť ...🌹❤️

rebcav
autor
16. mar 2023

@apolka77 ďakujem ❤

zuzap33
16. mar 2023

@apolka77 predstav si, ze sa to da zistit. Biochemicke vysetrenie krvi

elmivelmi
16. mar 2023

@rebcav Ale tak da sa to liecit predsa,asi ma horsie krvne vysledky a zas nieje uz mladica,72 pekny vek a ako pises ze fit,raz pride zhorsenie stavu.Moj otec umrel ako 63 rocny.Proste uz to tak je,ze vekom sa zdravie len zhorsuje.Treba ju podchytit a nech sa dalej sleduje pravidelne u obvodneho.Vies ak bola u lekara davno,treba sa uz sledovat,tlak a chodit po vysetreniach.Dobre ze je v nemocnici,tak ju podchytia.