Rozvrat vnútorného prostredia
Ahojte, prosím Vás, svokra /73/ sa necítila dobre 3 dni, dnes v noci ju manžel zobral do nemocnici. Zobrali jej krv a zistili rozvrat vnútorného prostredia, prosím Vás čo to presne znamená. Manžel je teraz v nemocnici s ňou, len osobne sa nemohol rozprávať s doktorom, volal mu doktor - ukrajinec, ktorému skoro nič nerozumel. Teraz čaká na iného doktora, aby mu to riadne vysvetlili. Viete mi prosím napísať čo to znamená, googlila som ale nič normálne som nenašla. ďakujem
Mozno je ten ukrajinsky Dr velmi kvalitny a mozno budme radi ze ma kto vobec robit, vzhladom na nedostatok lekarov u nas, kedze si ich nikto riadne nevazi. A budte radi ze aspon zavolali vysledok a nasli si na to cas Vas hned informovat.
Drzte sa, vysetrenia budu pokracovat, predpokladam ze ked ju vzali ako akutny stav a bolo to v noci ako pises, tak sa spravil aspon rychly zaklad z krvi kvoli nejakym prvym info ku stabilizacii pacienta a dnes budu pokracovat komplexnejsie vysetrenia podla nalezu. Vsetko ma svoju postupnost a cas, ja chapem ze ste momentalne v strese, ale dali ste ju do ruk lekarom, tak im verte. Urcite im pani nie je lahostajna, len si uvedomte ze sa neda vsetko okamzite hned. Nech vam to dobre dopadne.
@apolka77 pravezr sa to robi z jednej ampulky
Rozvrat vnutorneho prostredia sa da hned zistiť z odberov. Vznika napr po po dlhodobejšom zvracani, cukrovke.. Je to vážny stav, naše telo aby mohlo spravne fungovat potrebuje spravne Ph.
@taktotedanie tak už som múdrejšia
@rebcav aj vy ste sa dozvedeli , želám vela zdravia ...vieš možno mala problémy ale sa nikomu nesťažovala ...ja som tiež taká nikdy nikoho neobťažujem a vždy si myslím však to prejde...neboj bude dobre. Už majú podchyteny problém nasadia liečbu..
@rebcav Ale tak da sa to liecit predsa,asi ma horsie krvne vysledky a zas nieje uz mladica,72 pekny vek a ako pises ze fit,raz pride zhorsenie stavu.Moj otec umrel ako 63 rocny.Proste uz to tak je,ze vekom sa zdravie len zhorsuje.Treba ju podchytit a nech sa dalej sleduje pravidelne u obvodneho.Vies ak bola u lekara davno,treba sa uz sledovat,tlak a chodit po vysetreniach.Dobre ze je v nemocnici,tak ju podchytia.