icon

Rychlejší růst vlasů

jahodnicka
6. jan 2014

Ahoj holky, nemáte nějaké typy na rychlejší růst vlasů? Tabletky, vodičky apod? Děkuji

luba28
6. jan 2014

@jahodnicka oplachovanie po umyti vlasov vyluhom z orechovych listov,...ale neviem ci teraz v zime nejake najdes,....ja si vzdy do zasoby natrham,.....jednak dostanu krasny lesk,uzdravia sa a rychlajsie rastu ako normalne,.... 🙂

elina25
6. jan 2014

Aj vývar z pokryvy a trochu ale len na ližyčku octu výborna vec

kiki68
6. jan 2014

ja radim zacat tie orechy aj jest,take vlasske orechy si super veci! mne rastu vlasy strasne rychlo, kadernicky sa ma vzdy pytali co robim a co jem,ked mam take vlasy. Tiez jest aj ine druhy orieskov, semienka rozne, ako slnecnicove, sezamove atd. A cervenu repu- teda cviklu,to ma velmi vela kremika, to prida vlasom aj nechtom na krase.
Dolezite je vyzivovat vlasy takto zvnutra, to,co nacapete na vlasy sice pomoze,ale len tak zo stvrtiny, lebo vlasy su odrazom toho ako dobre funguje telo.

luba28
6. jan 2014

@kiki68 ja jest nemozem,lebo mam alergiu,hned sa vyhadzem,.... ☹ aj ked mam orechy velmi rada,... 🙂

kiki68
6. jan 2014

aha, tak stale ostava ta cvikla, to robi zazraky,vyskusaj si kazdy den pridavat cviklu,ale len uvarenu,nie sterilizovanu k jedlu 🙂

enigma415
6. jan 2014

Ja mozem poradit len to skusit si raz za mesiac podstrihnu vlasy.... Mam velmi znicene vlasy a tym ze je vlas zniceny sa spomaly aj rast... Ja som si zacala podstrihavat a potvrdilo sa mi to...

blue_eyes
6. jan 2014

@kiki68 ja papam surovu cviklu..aj do salatov damav surovu...mne to chuti viac ako varena :D no uvidim co to spravi