Samozlupovacie ponožky - skúsenosti
Mám celoživotný problém so stvrdnutými pätami. Je to dosť nechutné a trhajú sa mi punčocháče, päty praskajú a bolí. Chodím k pedikérke, no dost často sa mi stáva, že nemá voľný termín a já nutne pedikúru potrebujem. A tu čítam , že si môžem urobiť pedikúru doma so samozlupovacími ponožkami. Máte s tým niekto skúsenosti?
Skúšali ste to niekto? není to nejaký reklamný trik? Poraďte!!
Milá brambleberry, ja mam tiež super skusenosti s tými ponožkami. Dokonca som ich objednala aj pre tetu z Holandska a ta si ich chcela doobjednať len čakala kedy bude tovar nakoľko pani z eschopu mi písala že sa im všetko vypredalo. Ale dnes už ich dostali tak idem posielať do Holandska 10 párov. Jupí
Hlavne nemáš tu plieseň a starú kožu medzi prstami a tým ti nezapachajú chodidla. 😀
ahojte kočky.......
a koľko vydrží učinok týchto ponožiek? a čím si potom ošetrujete nohy? dakujem
Ahoj Nixonka, mne to vydržalo zhruba 2 mesiace. Je treba potom nohy mazať krémom na večer, alebo já si tak jednou za týždeň dám masku na nohy od firmy Skinlite a sú to hydratačné ponožky na nohy s bambuckým maslom. Našlo som si to tiež na tom nete a nie že bola , ale som stále spokojná. 😀
Ahojky Jantato, to je ešte skoro. Niekedy to trvá 5 dní, niekedy aj týždeň. Tým, že je to prírodný produkt musíš vydržať. Keby náhodou , určite kočkám do eshopu zavolaj, sú vcelku milé, já som tam riešila tie masky a nevedela som, že čo a ako a fakt , že mi poradili. Vydrž, já som to použila niekoľkokrát a vždy sa mi velmi pekne olúpali, ale môže sa stať, že máš pokožku viac rezistentnú a trvá to dlhšie. Pekný večer!!!!! 😀
Ja som teraz tie ponožky objednala mužovi 🙂 tak som zvedava aky bude vysledok 🙂
lebo ja som bola spokojna :_) teda aspon moje ocakavania splnili 🙂
No ja som je tatinovi tiež kúpila, pretože on má dosť veľké problémy s nohama. Hlavne päty. No a je fajn, že mali aj väčšie čísla. Fungovalo to aj na ňom. Čo sa mu ešte páčilo už mu tak nesmrdeli nohy. Takže aj u mňa spokojnosť 😀
Hej aj ja som kupovala mužovi, ale s tou papajou , pretože v 45 nemali so slimačím extraktom. Musím povedať, že super, už aj z toho dôvodu, že jednoducho on na pedikúru nepôjde a basta. Tak som ich kúpila. Pekne sa mu to ošúpalo. Teraz to môže aplikovať aj častejšie, pretože je fakt, že keď si to urobil v lete v tých sandaloch to vyzeralo zaujímavo. 😅
Ahojte baby, ja mám s tým tiež problém a už som kukla aj ten net, ale aký je rozdiel medzi tými slabozelenými a tmavozelenými s papájou a tými so slimačím extraktom? Neviem , ktoré si mám objednať? Poraďte 😅
Ahojky leontina16 , ja som mala a vyskúšala dvoje a to tie slabozelené s papájou a potom tie so slimačím extraktom.Musím povedať , že tie so slimačím extraktom boli o trochu lepšie, pretože sa aspoň mi pozdávalo , že to tu pokožku aj hydratovalo a bola hebkejšia. Ale zasa moja sestra nedá dopustit na tie od firmy PUREDERM , tie sú tiež s papájou a vyslovene si objednáva len tie. Asi záleží od pocitu a priebehu zlupovania.
jantato, mne sa to zlupuje tak 7 až 10 dní. Ale na prvý krát tiež o trochu dlhšie. Záleží to od rezistencie pokožky a od toho aké máš nohy. Inak nemalo by sa to zlupovať nasilu, ale ja som to robila takže to možná bolo aj rýchlejšie. 😉
mne sa to supi tak max 5 dni ale to ratam od vtedy ked sa mi to zacne, lebo prve dva dni sa nikdy nic neprejavuje u mna a na 3 sa to spusti 🙂) ...
Jééé, to je zaujímavé to musím vyskúšať, dajte ešte nejaké skúsenosti. Mám detičky a nestíhám nikam, takže by to bolo riešenie!!!!! 😀 😀
Tak dnes mi dorazili samozlupvacie ponožky, myslim že tento víkend je ten PRAVY a idem do toho 🙂
už sa normalne teším 🙂 Vyzera to zauijmavo 🙂
tak teraz som si ich dala na nohy..........dám vedieť kedy sa mi začne zlupovať koža a ako som bola spokojná............... 🙂 😒
Dnes mi samozlupovačky prišli a hned ich večer aplikujem . Dám potom vedieť, že čo a ako 😀 . Dúfam, že to pomôže 😅
Ďakujem za radu , som nevydržala a objednala, napíšem potom že čo a jak.
Staci si pozriet videa na youtube, jeden druh ponoziek sa vola baby feet.... Podla toho vyhladat. Ti co ponozky predavaju ich asi ospievaju, ale najdu sa i objektivne hodnotenia. Ja som ich vyskusala a poviem vam, nie je to ako pedikura alebo zlupovacia maska, clovek sa v podstate na tri tyzdne vyradi z bosonohosti, lebo by sa hanbil take supajuce nohy kdekolvek ukazat. Nefunguje to tak, ze si nanesiete masku a pomocou nej zlupnete staru pokozku. Ani som to neocakavala, ved v popise vyrobku je ako funguje. Na tie casti, kde som naozaj chcela aby sa mi nohy osupali to vobec nefungovalo, na patach mi ostali plosky, a tak isto taka ploska pod palcom, kde som mala najtvrdsiu kozu, tam sa mi vobec nesupali, iba tak skraja, ale taku hrubsiu kozu sa neda zlupat. Inde kde sa koza zlupla je ozaj ako babatkovska nozka. Ale teda ten proces, kym sa to zacne supat a potom si to pracne clovek musi zlupat ako napr. ked sa lupe koza pri spaleni od slnka... Je pravda, ze som mala po lete znicenejsie nohy, lebo sme vela splavovali a macali sa vo vode, vela chodili bosi. No prave preto som po ponozkach siahla, ze som cakala zazrak. Ak by sa mi boli zlupali cele nohy, tak by sa mi to pacilo. Napriek tomu ich chcem vyskusat este raz, na nie tak ponicene nohy.
Ja som bola s produktom spokojná. Koža sa mi pekne ošúpala. Vidím pozitívum v tom, že si to môžem urobiť doma v pohodlí domova a keď máte deti je to neoceniteľné. Celý proces vyzeral nasledovne. Aplikovala som ponožky na nohy, ale dala som si ich až na dve hodiny, tak mi to z eshopu doporučili. Že doba je podľa poškodenia nôh. Zhruba do týždňa sa mi nohy začali šúpať. Celý proces trval zhruba 2 týždne, pretože sa mi koža šúpala aj medzi prstami, čo z môjho pohľadu bolo lepšie ako u pedikérky, pretože ta mi upraví päty, ale stará koža medzi prstami zostane nedotknutá. Keď sa mi nohy ošupali, stačilo mazať krémom . 😉
Ja som si objednala jeden kus so slimacim extraktom a druhe s papajou, slimacie ta jednotna velkost a papajove 41 - 45. Mam velkost nohy 41. Otvorila som slimacie, ale mala som problem tam vtesnat nohu, musela som to hore trochu nastrihnut a nasledne sa polepit lepiacou paskou, mala som ich asi dve hodiny, mozno aj trochu viac, lebo som zaspala pri telke, kazdopadne, dam vediet, ako to dopadlo, ja mam najhorsie paty, prsty a ine casti chodidla ani tak nie. Ako sa hovori, cakam na zazrak, keby to nevyslo, nevadi, kolko penazi clovek vyhodi len tak.
ja som si dala ponožky prvy krat a pekne mi všetko poodpadalo ale okrem paty, paty som mala najhoršie ale aj mi ostalo trochu 😒 , dam si teda ešte raz dalšie,neviete či sa musi aj odstup dodržat?
Ahojky, ja mám v tom skúsenosti jantato. Aj som volala do toho eshopu , pretože som cukrovkár, že či to môžem. Bolo mi povedané, že ano, tým že je to prírodný výrobok to môžu tehotné ženy, cukrovkári atd. Takže určite si to môžeš aplikovať koľko chceš. 🙂
Zhruba pred 2 týždňami som dostala samozlupovačky. Aplikovala podľa návodu - nooo nechala som ich trošku dlhšie na nohách, tak mi to z toho eshopu doporučili. Zhruba po týždni sa mi začala pokožka olupovať , najskôr medzi prstami a potom po dvoch dňoch celé. Dá sa povedať, že po dvoch týždňoch to bolo všetko preč. Pozitívum je , že samozlupovačky sa dajú aplikovať doma aj keď máte 10 detí a nemusíte nikam chodiť. Mne sa tento výrobok páčil a určite sa k nemu vrátim. Možno ako taký netradičný darček pre kamošku ? 😀
Teraz majú 30% zľavu som zistila , tak si idem kúpiť ďalšie balenia.
Tak za mna zbytocne vyhodene peniaze. Dala som si ich 27. 9. 2015 a cakala. Cakala tri dni, styri, tyzden, dnes je od aplikacie 10/11 den, ale okrem jemneho zosupania medzi malickom a prstom vedla na pravej nohe vysledok ziaden. Vsimla som si tu par nickov vytvorenych v poslednej dobe a viacnasobne, tak zjavne si tu niekto robi dobru reklamu. Nevadi, ako som pisala vyssie, clovek velakrat vyhodi peniaze len tak, takze skusenost, ale pre mna, bohuzial, negativna.

ahojte kočky, tak ako skúsili ste už tie ponožky. Ja mám už chodidla ako bábätko. Dokonca som omladila nôžky aj mojej mamine. Dnes som našla na jednom českom portáli aj kde sa dokonca píše o nich. Prečítajte si aj vy: http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/moje...