icon

Je normálne mať nižšiu nočnú saturáciu kyslíka?

luccciiiaaa
28. jan 2024

Dobrý deň je normálne že mi apple watch v noci namerajú nižšiu saturáciu? Tuto noc som mala jedno meranie 85 a predtým tiež v noci niekedy nižšie nejak 89,90,91 ale potom zas normálne 95-99. Keď si meriam cez deň mám skoro vždy nad 95…niekedy mi to skočilo trochu nižšie ale len par krát inak vždy 96-100…je to normálne keď to nieje znížené dlhodobo?

kacena4
28. jan 2024

ano je to normálne, človek ak sa nehýbe a nevydáva energiu ma nižšiu potrebu prijmu kyslíka

kaktusik007
28. jan 2024

@luccciiiaaa AW nie su zdravotnicky pristroj na metanie saturacie. To poprve. Po druhe, ak mas problemy so srdcom a hrozi Ti nedostatok kyslika v spanku - je na to specialne vysetrenie v spankovom laboratoriu, kde ti potom vedua predpisat na noc aj kyslikovy pristroj.

stanulienkat
28. jan 2024

Hodinky nie sú spoľahlivých medicínsky prístroj.

koniarova
28. jan 2024

Ozaj veríš výsledkom, ktoré ti namerajú hodinky?

luccciiiaaa
autor
28. jan 2024

Nieže by som tomu úplne verila ale dívala som sa na históriu meraní za celú dobu a nikdy tam take nizke číslo nebolo tak som len chcela vedieť či je možné že má v spánku človek niekedy tak nízku saturáciu a je to normálne alebo nie pokial to nieje pravidelne a vo viacerých meraniach

okm221
10. mar 2025

@luccciiiaaa pripojím sa ku tejto diskusii, mala som tiež podozrenie ze počas tehu mi klesá saturacia, zle sa mi dýchalo, až som lapala po dychu, tlak na hrudi, ale samozrejme nie vždy... Pritom som len v 9tt..Kukla som si merania z hodiniek a celkom to sedelo ze klesá saturacia . Zaobstarala som si prístroj na meranie saturacia a to isté, v pokoji 98-99 a keď začnem chodiť tak to klesá, aj na 90,87.. Dávala som to na prst aj mužovi s ten aj v kľude aj v pohybe 97 a vyššie... Mne to kolisalo. Kukala som si návod a vraj sa ma pri tomto na prst len sedieť a pevne mat podložený prst a tak merať, no lenže vtedy som ôk a nezadychavam sa...jedine keď som jedla tak sa mi ťažšie dýchalo a šlo to nižšie...
Neviem ci to môže byť smerodajne údaj a ci sa s tým môžem odvolať u Dr, mam jeden potrat zasebou a bojím sa aby toto nebola príčina, že bude plod nedokysliceny..
Btw sú dni kedy mi saturacia v spánku klesne na 82, a viem ze v tu noc keď dýcham slabšie vstanem rozbitá brutálne ako po opici.