icon

Schizofrénia

pazdura
28. júl 2022

Ahojte dnes mi známa povedala že jej dcére zistili schizofréniu, a je teraz hospitalizovaná o jej deti sa momentálne stará ona, je s toho v strašnom šoku pretože dcéra je na deti sama, bez partnera a preto sa bojí či nemôže byť pre deti a okolie nebezpečná keďže takúto chorobu v rodine nemajú ja si myslím že ak bude brať lieky a dodržiavať liečbu tak nie? Či?

Strana
z2
darina77
28. júl 2022

Moja mama mala tiež paranoidnú psychózu a súhlasím so zorro bolo to peklo, a doteraz mám následky z takéhoto detstva. Psychicky chorí ľudia by nemali vychovávať deti, aspoň nie sami.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
darina77
28. júl 2022

@zoro9836 bohužiaľ mne babka, ktorá sa zvykla o mňa starať skoro umrela. Ináč túto tému pochopí asi ozaj len taký niekto kto si to tiež zažil.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
pazdura
autor
28. júl 2022
pazdura
autor
28. júl 2022

@zoro9836
@macickaandy
@lenkakravcova
@pazdura ďakujem vám všetkým za odpovede označeným aj neoznacenym no dúfam že to zvládne a dúfam že jej budem nie ako vedieť pomoc

ruzenka333
28. júl 2022

Myslím že keď bude pravidelne užívať lieky alebo injekcie tak neublíži nikomu. Sama mám schizofréniu, tak viem aké to je. Je to strašná choroba.

pazdura
autor
29. júl 2022

@ruzenka333 aj tebe držím prsty a prajem veľa sil a úspechov v živote, všetko sa dá a netreba brať ten život až tak vážne ani on nás neberie 😉

motylicek07
29. júl 2022

Ja mam tu chorobu a deti neplánujeme, nechceme aby zazivalo to co ja. Ak sa jej da dobra liecba bude pod kontrolou. Mam tazku schizofreniu tak viem.

ruzenka333
29. júl 2022

@pazdura ďakujem 🙂

Strana
z2