Schizofrénia
Ahojte dnes mi známa povedala že jej dcére zistili schizofréniu, a je teraz hospitalizovaná o jej deti sa momentálne stará ona, je s toho v strašnom šoku pretože dcéra je na deti sama, bez partnera a preto sa bojí či nemôže byť pre deti a okolie nebezpečná keďže takúto chorobu v rodine nemajú ja si myslím že ak bude brať lieky a dodržiavať liečbu tak nie? Či?
@zoro9836
@macickaandy
@lenkakravcova
@pazdura ďakujem vám všetkým za odpovede označeným aj neoznacenym no dúfam že to zvládne a dúfam že jej budem nie ako vedieť pomoc
Myslím že keď bude pravidelne užívať lieky alebo injekcie tak neublíži nikomu. Sama mám schizofréniu, tak viem aké to je. Je to strašná choroba.
@ruzenka333 aj tebe držím prsty a prajem veľa sil a úspechov v živote, všetko sa dá a netreba brať ten život až tak vážne ani on nás neberie 😉
Ja mam tu chorobu a deti neplánujeme, nechceme aby zazivalo to co ja. Ak sa jej da dobra liecba bude pod kontrolou. Mam tazku schizofreniu tak viem.
@pazdura ďakujem 🙂

Moja mama mala tiež paranoidnú psychózu a súhlasím so zorro bolo to peklo, a doteraz mám následky z takéhoto detstva. Psychicky chorí ľudia by nemali vychovávať deti, aspoň nie sami.