icon

Schudla som 80 kg: Ťažkosti a rady po chudnutí

5. feb 2024

Ahojte schudla som 80 kg za asi 14 mesiacov. Je jedno preco, ako prosto to slo. Ziadne drasticke diety ani tyrania vo fitku.
Odvtedy mam problemy, kazde rano sa zobudim OK, postavim sa a zacne mi byt tazko ako by mi dal niekto bombu do zaludka. Najskor, ze zlcnik, atd. aj ten je von a neuticha to. Uz mi aj busieva srdce, stale po kazdom jedle ma naduva ako kozu. Som z toho uz na dne. Naozaj tucnej mi bolo lepsie? 😔 Som na dne z toho, ze neviem co sa deje. Krv OK, vsetko OK.

Strana
z3
nikoleta1234
7. feb 2024

@anjelicek26 suhlasim, to je extremne vela

ronie338
7. feb 2024

Môj malý 9 mesačný syn zje na jednu porciu jedla viac ako ty. Telo nemá dostatok výživy, tým ze si schudla šli všetky škodliviny z tuku do orgánov a tým pádom máš ťažkosti. Chudnúť sa dá ze zredukujes veľkosť porcie ale nie takto extrémne pretože toto je extrém a nie zdravý extrém. Chudne sa nie len úpravou stravy ale aj cvičením. Ak by si si len tie extremne premeny pozrela v telke videla by si ako im stravu upravili a aj cvičenie museli zaradiť a chudli tiež ale zdravo, nemali žiadne problémy pretože sa nevyhladovali. A ty si sa vyhladovala. Takže gratulovať ti k schudnutiu nebudem. Normálne jedz porcie adekvátne a možno trochu priberies ale budeš zdravá. A keď zaradis aj to cvičenie možno ani nie.

luciferka93
7. feb 2024

Ja som mala presne tieto problémy rok po výbere žlčníka... A pritom gastro, krv, interné lebo mi bolo až na odpadnutie akoby, všetko ok. Nakoniec mi mamina kúpila taky prášok do vody bola sa to fiber drink pridávam link a odvtedy mam pokoj... Dávam si to každý deň nalačno, chuti to ako hylak také kyslé ale vypiť sa to dá v pohode. Keď tak si o tom precitaj. Mne to pomohlo. Nenaduva ma, nemám brucho ako balón hneď z rána... Nemusí to súvisiet s váhou, poznám aj takých co schudli 20kg za 3 mesiace.

https://www.activstar.eu/product/activ_fiber_dr...

sandralo
7. feb 2024

Moze to byt tym velkym schudnutim, ze to telo este spracovava... Len dufam, ze sa Vam polepsi.

madeline1
7. feb 2024

To mozu byt problemy s tlakom, alebo ti chybaju nejake latky. S tymto je najlepsie zajst za obvodnym lekarom.

autor
7. feb 2024

@madeline1 bola som a krv mam vraj ako babatko

autor
7. feb 2024

@luciferka93 a nebyva ti tazko potom?

Strana
z3