icon

Seklo ma v krížoch: Čo robiť?

bellugia
21. okt 2024

Ahojte, ženy... aj muži..
Mám 44, cez víkend sme cestovali za rodičmi, na cintoríny. Zima bola v noci, včera ma seklo v krku... Dnes nebolo mi nič, ešte som ráno bola na nákup, dovliekla som sa s ťažkou taškou a keď som šla variť, tak už som nedokázala pri linke stáť. Strašná vystreľujúca bolesť v krížoch, úplne dole. A vystreľuje do nôh, že som nedokázala ani poriadne chodiť. Sedieť neexista, otáčanie na bok problémové, ani na záchod sa mi nejde ľahko... Lekárke sa zatial neviem dovolať, len ležím na chrbte, vtedy ako taká úlava... Ale ledva sa natiahnem po pohár, nedajbože mi niečo spadne na zem, to už nezdvihnem. Som ako invalid.....

Čo ste taký čas robili, čo vám pomohlo? Mám pocit, že sa to zhoršuje, čím viac ležím, tým sa mi potom horšie pohybuje. Navyše som trošku prechladnutá, kýchanie je smrť, to ma sekne ešte viac... :///
Vďaka za každý koment....

Strana
z2
vieramikloskova
7. jan 2025

@abriela pomohlo 🤷 ja tiež mam tieto lieky a stále nič, bolesti mam strasne

vieramikloskova
7. jan 2025

@bellugia čítam že tiež mám taký problém že neviem sa ani postaviť také mám bolesti , beriem lieky ale nepomáhajú

abriela
8. jan 2025

@vieramikloskova mne lieky pomohli, plus doktorka na pohotovosti mi "lámala" kríže. Píšem v uvodzovkach, kedže neviem čo mi presne robila, ale strašte to bolelo. Po návšteve u lekára som sa dokázala vyrovnať, aj keď bolesti ustúpili až neskor.

vieramikloskova
9. jan 2025

@abriela no mne tie lieky zaberajú až teraz po 5 dňoch a keď nebudú tak neviem 🤷 dúfam že bude dobre

bellugia
autor
10. jan 2025

@vieramikloskova Mne to v podstate zabralo hneď. Na druhý deň sa prejavilo prechladnutie, takže som sa predtým zle obliekala, zachladli mi kríže... Ešte sa mi to nestalo. Ale prešlo to. Nech je lepšie)

vieramikloskova
11. jan 2025

@bellugia no práve že spadla som a o 4 dní začali ma bolieť kríže a na to som bola hneď chorá 🤷a to som nikde nechodila

Strana
z2