Seklo ma v krížoch pri zdvíhaní dieťaťa?
Z nicoho nic. Prelozila som dieta cez seba po sediacky. Potom som sa dvihla a po 5tich krokoch prisla hrozna ostra bolest. Krize na lavo a akoby mi nozom niekto bodal do zadku, ked stojim alebo chodim, tak cele stehno ako vo zversku k tomu. Mam ist na pohotovost? Alebo urgent? Uz je to hodina a stale to pulzuje. Dala som si elektricku podusku na chrbat. Trochu povolilo, ale nic moc teda! Alebo pockam do pondelka? Ale ako ked vsetok pohyb su muky pre mna. Nemozem stat, ani sediet, ani lezat 😭
Na pohotovosti pichnu nejaku infuziu na uvolnenie. Ano, seklo ta - teda problem s platnickami, dvihala si tazke..
Dakujem, bola som, pichli mi cosi a dali nimesil, ale ja sa uz zas skoro skrabem po stene 😭 nemozem stat ani chodi, ostra bolest v zadku ma nuti si najst ulavovu polohu a tak lezim poskrucana na zemi. Nemalo by sa mi ulavit viac? Ci len mam dalej lezat bez pohybu a cakat? Je to normalne, to tak rychlo vyprcha? Pichli mi okolo 2 a zobrala som vtedy aj nimesil.
Suche teplo-fenuj. Nedvihat tazke, nerobit rotacne pohyby s bremenom-z toho ta seklo. Lez vo vystretej, alebo inej ulavovej polohe. Par dni kludovy rezim. Po par dnoch velmi jemna masaz, alebo chiropraktik. Tabletky od bolesti a na uvolnenie svalstva.
@stanulienkat ano lexim na elektrickej decke ak niesom na zemi. Na bolest som dostala ten nimesil, inak mi nedali nic.

Normálne chod na pohotovost