icon

Silikónové prsia

16kristina02
5. apr 2013

Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉

adka10
2. jan 2014

@lolitaelita Ahoj, napis spravu adminovi sukromnej temy, je to zlotazla,alebo lizatko1009 oni ta tam pridaju

zojaaa
7. jan 2014

Ahojte, chcela som sa dnes objednat k cervenovi do bb na konzultaciu a tam mi povedali, ze od 1.1. Tam uz nerobi....
Neviete mi povedat, kde teraz operuje, alebo nejaky kontakt na nho...????

Som z ba, ale za nim pojdem hocikam 🙂

Inak v bratislave kto je dobry? Fabry? Alebo ta jezovita?

stephanie18
9. jan 2014

Ahojte všetci. Chcela by som sa opýtať či má niekto skusenosti v Košiciach na ENVY klinike? Chcela by som si zavcsit prsia, termin mam na kozultaciu Pán Dr. MAHDI NASAB ma "asi bude" operovat... Dakujem!!!!!

bamarama82
10. jan 2014

kocky kde je prosim ta sukromka? mozete ma pridat pliiis?
@pupavka_pupavka

pupavka_pupavka
10. jan 2014

@bamarama82 sukromka nieje,len skupina a tu najdes v zozname skupin 😉

bamarama82
12. jan 2014

@pupavka_pupavka uz som nasla. dakujem. 🙂

habibi78
12. jan 2014

@zojaaa Cerven už v BB nerobí? Sakra ja som po konzultacke u neho dostala termín v BB na august 2013 ale kvôli zdr.problemom som volala ze nemôžem prísť a dajú mi termín ked budem ok co najskôr... Hmmm.... Treba zistiť kam šiel sakra. Skúsim zavolať v pondelok a opytam sa sestricky

emanka
12. jan 2014

@zojaaa to je blbosť s tým Červeňom. Kamarátka tam bola na konzultácii 3.1. a vo februári tam ide na operáciu.

ladylil
12. jan 2014

Babenky a kolko tak priblizne stoja silikony???

zojaaa
15. jan 2014

@habibi78
@emanka
Uz som sa k nemu objednala, on uz skoncil v novamede, ale do konca januara tam ma este konzultacie a od februara by sa mal stahovat do novych priestorov inej kliniky!

habibi78
15. jan 2014

@zojaaa v BB alebo inde?

zojaaa
16. jan 2014

@habibi78
V bb, zrusil pezinok, zvolen a poprad a uz bude mat v bb vlastnu kliniku....

habibi78
16. jan 2014

Sakra, nemohol prísť radšej do BA??? 😀

jaka271
21. jan 2014

Ahojte mohla by som sa spýtať???? Včera som bola na konzultácií v Trnave u pána doktora Marsala.... no ked Vám mám povedať pravdu nič som sa tam nedozvedela,doktor bol odmeraný,stále ma presviedčal aby som si dala anatomické,sice na začiatku mi povedal,že môžem mať aj okruhle.... všetko čo mi povedal som sa dočitala aj na nete,čakala som úplné inú konzltáciu,že mi všetko vysvetli a tak... a nie on mi da pooperacnu podprsenku a pyta sa ma aký mám pocit... moja odpoved bola vyborny konecne sa citim ako človek... a on mi opäť položil tu istu otazku.... neviem ola som prvý krát na takejto konzultácii a predstavovala som si že to bude o niečom inom..... som sklamaná:(/ Môžeti mi poradiť aké otázky najčastejšie sa kladu pri takejto konzultácii???

januliatko111
24. jan 2014

@jaka271 odporucam ti pridat sa do skupiny "Silikonove prsia" https://www.modrykonik.sk/group/2363/ ak tam este nie si, je tam dost bab co uz maju aj po operacii a celkom to tam zije 🙂 tedy myslim tym ze tam ti niekto odpise asi skor ako tu 🙂

lyduuska2
24. jan 2014

Ja som si asi pred rokom dala u pána Dr. Červeňa robiť prsia, lebo po tehotenstve som mala len "lentilky pod kobercom" 😅 ... Nikdy som nemala nejaké veľké prsia, ale po kojení som nemala žiadne a to doslova 😀 tiež som nad tým uvažovala a tento doktor je podľa mňa najnajnaj chirurg... Stálo to okolo 2500€ ale keby som náhodou ešte niečo potrebovala 'doladiť' tak jedine jemu 😉

ledia
28. jan 2014

ahojte baby,mate niektora skusenost s Dr.Evou Potockou? dakujem

mamandyka
3. feb 2014

Ahojte baby, prosím poraďte nejakého šikovného chirurga v KE

katulienka86
17. feb 2014

Ahojte.. robil niektorej z Vás prsia Mudr. Csaba Tóth? Ak áno ,ako ste spokojné? Ďakujem

doory
17. feb 2014

@zojaaa Ja som bola u Fábryho a maximálna spkojnosť 😉

jajka01988
17. mar 2014

@1bambula ahoj prosim neake linky na info dr,cerven a priblizny cenik dakujem

jajka01988
17. mar 2014

@lyduuska2 ahoj ppocula som ze sa daju aj na splatky je to tak?

1bambula
17. mar 2014

@jajka01988 treba pohladat ja som bola pred 2 a pol rokom

doory
17. mar 2014

@jaka271 K nemu by som určite nešla. Musíš mať z neho dobrý pocit, inak to nestojí za to. Akoby si sa mohla vzeriť niekomu, komu neveríš, kto ti nieje simpatický a hlavne nemáš k nemu dôveru. Ja som bola u DR. Fábryho a to je teda lekár. Konzultácia na vyše hoďku a pol, trpezlivo odpovedal na všetky moje aj prihlúple otázky a operácia dopadla výborne. Aj nezainteresovaní dr povedali,že je to veľmi dobre urobené a vraj teraz pri tretiom tehu by som nemala mať žiadny dôvod na reoperáciu, ani po kojení. Tak uvidíme..práve som týždeň po odstaveni, ešte počkať polroka..a budem vedieť presne. No zatiaľ som stále spokojná. Každej,ktorá sa rozhodne odporúčam ísť za lekárom overeným, z ktorého máte aj dobrý pocit a hlavne nech ste všetky spokojné.O to najmä ide 😉 Držím palce 🙂

lyduuska2
17. mar 2014

@jajka01988 fuuha, neviem... ja som platila zalohu a potm som doplacala... ale ak mu zavolas a spytas sa, tak mozno by sa dalo dohodnut 😉 😉 😉

jajka01988
17. mar 2014

baby ktore mate 450ml silikony mozte mi poslat foto pred a po teda ak vam to nevadi a aky ste mali zaklad?dakujem

babu1301
16. jún 2014

dobrý den, poradte mi prosim, chcela by som ist na zvacsenie prs na kliniku VICTORIA REGIA, mate niekto skusenosti prosim? Dakujem

babu1301
16. jún 2014

@nety33 ahhoj , nasla si nieco ohladne kliniky victoria regia? dakujem

911niki911
4. júl 2014

Ahojte, ja som objednana na konzultaciu 28.9 tesim sa , operacia bude niekedy na jar..idem di BB k dr.Cervenovi..malynky syncek bude mat rok a pol..a urcite chceme ešte jedno babo a chcela som si dat az po nom..ale o dve deti sa mi nebude mat kto postarať. .muz robi nocne..svokru mam choru a mamina robí v zahranici..takze radsej teraz. .len sa bojim ci to zvladnem ..je tu niekto kto mal take dietatko? Ako ste fungovali a po akom case.? ? Ďakujem

habibi78
4. júl 2014

@911niki911 Cerven uz zase ordinuje v BB?