icon

Silikónové prsia a pohlavný styk po zákroku

fitonia
31. okt 2013

Ahojte, chcem sa opýtať žien, ktoré majú po operácii, po koľkých dňoch od opky mohli mať sex so svojím mužom. Ďakujem za všetky odpovede. 🙂

sissy27
31. okt 2013

@fitonia tak hádam ty vieš, ako sa cítiš, každá to znáša inak... a teda pohlavný styk už svojím pomenovaním napovedá, že prsia s tým až toľko spoločného mať nemusia, takže ak ich vynecháte, tak aj hneď... ak sa ich to "bezprostredne týka" tak by som počkala aspoň kým doktor dovolí dať dole bandáže a kým sa šitie zahojí... 😅

fitonia
autor
31. okt 2013

len približne som chcela vedieť ako rýchlo sa to hojí 🙂 lebo v tejto veci príliš dlho otáľať nemienim 😀

maribell
31. okt 2013

viem ze po operacii musis mat istu dobu klud ale nemyslim ze by to malo byt nejak extra dlho ved po porode mas 6 tyzdnov a to ma s pohlavnym stykom dost spolocneho 😀 ...najlepsie by ti asi odpovedal lekar na pooperacnej prehliadke

sissy27
31. okt 2013

@fitonia takto - obmedzí ťa to približne rovnako, ako ruka v sadre... či úplne polopate ti to mám napísať? 😅

fitonia
autor
31. okt 2013

@maribell dakujem 🙂

fitonia
autor
31. okt 2013

@sissy27 kedy si bola na silikónikoch ty? 🙂

andrejka1974
31. okt 2013

@fitonia zalezi na tebe ako sa citis, ale ked sa chces milovat da sa to aj skorej ako po 6 tyzdnoch , vsak sa da poliskat, aj ked budes mat tu podprsenku na sebe, alebo na tu chvilku si ju das dole a potom si ju das naspat 🙂 🙂 🙂 🙂

nercia
31. okt 2013

my šiesty den po opke...ale len tak opatrne...akoby som bola z porcelanu

janielikk
31. okt 2013

jeziiiiiis, to neudrzis nohy pokope??? 🙂
kazdy by mal vediet, co zvladne, ale pokial chces mat v jazve dierky a previsy, paci sa, skoc nanho aj hned
kokos, to kde sme, ze zenske nemyslia hlavou, ale pi.ou.....

liz_lemon
Odpoveď bola odstránená
seemani
1. nov 2013

normálne som čakala kedy sa to tu zvrtne 😀
@janielikk
@liz_lemon

m_ij_ka
1. nov 2013

čo deň to perlička, čistý halloween

fitonia
autor