Silikónové prsia a pohlavný styk po zákroku
Ahojte, chcem sa opýtať žien, ktoré majú po operácii, po koľkých dňoch od opky mohli mať sex so svojím mužom. Ďakujem za všetky odpovede. 🙂
len približne som chcela vedieť ako rýchlo sa to hojí 🙂 lebo v tejto veci príliš dlho otáľať nemienim 😀
viem ze po operacii musis mat istu dobu klud ale nemyslim ze by to malo byt nejak extra dlho ved po porode mas 6 tyzdnov a to ma s pohlavnym stykom dost spolocneho 😀 ...najlepsie by ti asi odpovedal lekar na pooperacnej prehliadke
@fitonia zalezi na tebe ako sa citis, ale ked sa chces milovat da sa to aj skorej ako po 6 tyzdnoch , vsak sa da poliskat, aj ked budes mat tu podprsenku na sebe, alebo na tu chvilku si ju das dole a potom si ju das naspat 🙂 🙂 🙂 🙂
my šiesty den po opke...ale len tak opatrne...akoby som bola z porcelanu
jeziiiiiis, to neudrzis nohy pokope??? 🙂
kazdy by mal vediet, co zvladne, ale pokial chces mat v jazve dierky a previsy, paci sa, skoc nanho aj hned
kokos, to kde sme, ze zenske nemyslia hlavou, ale pi.ou.....
čo deň to perlička, čistý halloween

@fitonia tak hádam ty vieš, ako sa cítiš, každá to znáša inak... a teda pohlavný styk už svojím pomenovaním napovedá, že prsia s tým až toľko spoločného mať nemusia, takže ak ich vynecháte, tak aj hneď... ak sa ich to "bezprostredne týka" tak by som počkala aspoň kým doktor dovolí dať dole bandáže a kým sa šitie zahojí... 😅