icon

Silné kŕče a bolesti

3. aug 2025

Mal niekto niečo podobne ? U lekara som bola (pohotovosť), dal lieky na bolesť a poslal preč že mam červené hrdlo aj keď ma hrdlo neboli ale od bolesti nedokážem oponovať som silovo úplnena dne ,,, mám silné bolesti, neskutočne kŕče od hlavy cez ruky až k pupku. Je to taká silná bolesť ako pri pôrode. Bolí to neustále ale po chvíľke príde neskutočne silná bolest ktorá má doslova položí na kolená. Po pár minútach prejde potom je chvíľu bolesť ktorá sa dá zniesť a potom príde znova extrémny kŕč neskutočná bolesť. Je to ako kontrakcia na konci pôrodu iba s tým rozdielom že je to v hornej časti tela . Prosím poraďte mi ,k lekárke ráno pôjdem ale čo do vtedy ? Na pohotovosť už ísť nechcem lebo ' červené hrdlo '' bolesť trvá od piatka večera a ja už nevládzem proste . Ďakujem za každú radu pomoc čokoľvek

sisamisaaa
3. aug 2025

Vyšetriť u poriadneho neurológa, čím skôr. Ideálne bežať na OPP a nie na pohotovosť.

mamina7070
3. aug 2025

nemas nahodou tetaniu?

sisamisaaa
3. aug 2025
@mamina7070

nemas nahodou tetaniu?

@mamina7070 Ja mám tetániu, mám aj bolesti ale teda nie ako tie pôrodné. A do toho mám aj TMS/PPD a bolesti chrbta a nervov ale to je vkuse aj niekoľko dní (teraz keď už s tým viem pracovať tak pár hodín) ale nikdy nie ako pôrodné kŕče... to sa mi nepozdáva. Určite by sa mal nechať poriadne vyšetriť a až keď sa vylúči všetko závažné, tak potom by som riešila tetániu alebo TMS/PPD.

knajula
3. aug 2025

Skus vypit vodu so solou, znamemu rychlo pomohlo pri krcoch,aj magnezium ak mas..a pit vodu

dzulli1980
3. aug 2025

Choď na urgent ... akože toto, čo popisuješ, mi OK nepríde.

mamina7070
3. aug 2025
@sisamisaaa

@mamina7070 Ja mám tetániu, mám aj bolesti ale teda nie ako tie pôrodné. A do toho mám aj TMS/PPD a bolesti chrbta a nervov ale to je vkuse aj niekoľko dní (teraz keď už s tým viem pracovať tak pár hodín) ale nikdy nie ako pôrodné kŕče... to sa mi nepozdáva. Určite by sa mal nechať poriadne vyšetriť a až keď sa vylúči všetko závažné, tak potom by som riešila tetániu alebo TMS/PPD.

@sisamisaaa mne nemusis odpovedat ja som pisala autorke temy 😉

autor
4. aug 2025
@mamina7070

nemas nahodou tetaniu?

@mamina7070 nie nemám

autor
4. aug 2025
@dzulli1980

Choď na urgent ... akože toto, čo popisuješ, mi OK nepríde.

@sisamisaaa
@mamina7070
@sisamisaaa
@dzulli1980
Tetaniu nemám. Nakoniec som šla na urgent. Bol tam lekár ktorý je ozaj lekár. Našli mi nádor, ten mi spôsobuje silné bolestí

sisamisaaa
4. aug 2025
@anonym_autor

@sisamisaaa
@mamina7070
@sisamisaaa
@dzulli1980
Tetaniu nemám. Nakoniec som šla na urgent. Bol tam lekár ktorý je ozaj lekár. Našli mi nádor, ten mi spôsobuje silné bolestí

@anonym_autor Tlačí na nervy? Joj...

mamina7070
4. aug 2025
@anonym_autor

@sisamisaaa
@mamina7070
@sisamisaaa
@dzulli1980

@anonym_autor tak aspon ze to zistili, a nechali si ta tam teda a riesia?

3petka
4. aug 2025
@anonym_autor

@sisamisaaa
@mamina7070
@sisamisaaa
@dzulli1980

@anonym_autor Fu tak to masaker informácia. Ako ťa mohol na pohotovosti len tak poslať domov??

knajula
4. aug 2025
@anonym_autor

@sisamisaaa
@mamina7070
@sisamisaaa
@dzulli1980

@anonym_autor Jemine, prajem skore uzdravenie!!!!!